Sjukis

Hej hopp!

Allt bra med er?
Själv är jag lite småkrasslig. Har varit sjuk sen i tisdags. Ingen större fara. 2 graders förhöjd temp och lite huvudvärk. Det gör en seg. Har gått ner 4 kg på 3 dagar! För en gångs skull kommer något gott med det onda, hehe. Tänk om det alltid hade varit så lätt?! Bli lite sjuk och gå ner några kilo.

Nu ska jag hoppa i ett bad och verkligen försöka bli frisk så att jag kanske kan gå på malmö festivalens sista dag.

ta hand om er! cassie

HIHIH

Jag är nog fortfarande full. Det är riktigt sjukt. klockan är 13.27...

Igår var vi på malmö festivalen så klart. Familjen spelade ju! Träffade massvis med roligt folk. Påvägen hem flög jag av cykeln. Ungefär vid kronprinsen. Det blev kalabalik. Tror jag hade fyra människor runt mig där jag låg som frågade hur det var med mig. Efter många om och men reste jag mig och sa att jag mådde bra. Vilken lögn. Nu sitter jag här med en uppskrapad hand, vars ena nagel kommer trilla av inom kort tid och oräknliga blå märken på hela min vänstra sida. Tror dessutom att jag har fått en spricka i armbågen.

Nu ska jag ta ett välförtjänat bad.

Krami

vi e på gång

Hej hopp.

Nu har vi varit och införhandlat det viktigaste för kvällen. Så nu sitter vi och väntar på mat och efter vi har ätit ska vi dra till Linas pojkvänn för att sedan fortsätta ut mot stan. Är ni taggade, malmöbor?

Jag är iallafall. Detta är en av mina favoritpunkter på året. Malmös egna vecka. Jag tycker att vi borde stänga av tågar och bussar och vägar in till malmö under veckan för att slippa massa bonnar som larvar runt sig. men men...

Nu ska jag återgå till mitt förberedande.

Kraami

MALMÖ FESTIVALEN

Hej hopp bloggis!

Idag är det alltså torsdag. Tråkiga mellandag, men inte deppar jag för det. Imorgon är det fest i hela staden här. Alla blir glada och pratiga. Malmö festivalen snackar jag alltså om. En hel vecka fylld med fest och kändisar (...och god mat!), men först av allt har jag körlektion kl 9.15 med min favorit, Johnny (min körlärare)

Idag har jag och Kalle varit ute och gått. Vi gick ända bort till min gamla ridskola, Malmö ridklubb, och hälsade på lite gamla godingar som Riverdance, Bolero och Night Fever. Saknar mina pollar såå!

Hörs!

paus || Play >

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har ju faktiskt ett liv också, eller hur?

Jag har hunnit åka till Turkiet och massor av annat.(kan inte komma på något sådär på rak arm)

Idag är det fredagen den 13:e, så se till att vara försiktiga. Jag tror på sånt här även om det inte har hänt mig något jättehemskt någon fredag 13:e. Kanske har jag haft tur eftersom jag har varit försiktig? Andra saker som skrämmer mig är A-brunnar. Tror att jag inte har klivit på en A-brunn sedan jag var tio år gammal. A-brunnar ska ju innebära otur.

Nu ska jag kolla Deserate housewives. Krami.

RSS 2.0