haha elliooot



min hund talar ut om att han sitter ner och kissar

haha!


vilket liv?

Haha amen förhelvete! Kolla så duktig jag har blivit. Det e väl skoj?

Det enda jag gör nu är att sitta inne på facebook, bdb, youtube och här på bloggen. Kul? Neej. Jag har precis vräkt i mig två mackor. Trodde jag skulle iväg och inte hinna äta middag, men så visar det sig att jag tydligen inte ska det, så nu kommer jag bli tvungen att äta middag utöver detta och min mage kommer officiellt spricka!

Lyssnar på den låten jag la in innan.. eller hehe nä nu ljuger jag. Den tog slut precis, mene den är bra i varje fall. Sätter igång den en gång till.  Jag saknar min häst. Tänk ändå så länge sen det var jag sa hejdå till honom! Usch håll fast i de ni älskar, för fan!

Nu ska jag göra något vettigt (plöja på farmville, hehe..)

Pussaar.



Dagens tips

fick nyss två tips av min lärare!

- Om du har det kämpigt med att rulla upp ditt hår, rulla det i öl. (det luktar faktiskt inte när det torkar)

- bra ansiktsmask: Mosa en advokado, blanda till vanlig naturell youghurt och honung.

Varsigood :)

snart hem inför helgen!

Nu har halva dagen gått. Eller ja, mer än halva dagen. Har hunnit äta lunch. Det var panerad fisk, potatis och sås idag. Fisk är ingenting ovanligt på denna skolan vill jag lägga till. Vi har även haft två raster och nu så e vi inne på slutspurten.

På onsdagar har jag frisör hela dagen. Varannan onsdag har vi kundmottagning och varannan har vi teoretiskt. Sitter fortfarande och lyssnar på färgteori. Just nu handlar det om applicering av ljusarefärgning 1-2 steg. Rätt så logiskt när man väl kan det!

Hehe ja det var väl allt jag ville säga. Fryser fortfarande. Gillade ni låten?

Pussiiis

iskallt.

Jag har faktiskt inte glömt bort bloggen idag!

Just nu sitter jag och har färglära. Har powerpoint genomgångar och sitter och antecknar här på datorn och nu tänkte jag att jag skulle snabb-blogga när jag inte har någonting kvar att anteckna på detta bladet eller vad jag ska säga. Oj lång mening. hehe.

Det jag kan skriva om nu är att här e så kallt att jag knappt kan röra på mina istappar till fingrar, men jag försöker ändå. Min skola har nämningen planerat så dumt att de har satt elementen i taket och alla vet väl att värme stiger uppåt? Så här nere på marken är det flera minusgrader. Vi hade lika gärna kunnat ha lektion på nordpolen.

Idag får jag för övrigt pengar. Har levt ekonomiskt (snålt) utan pengar i över en månad nu, så detta ska definitivt firas till helgen. Nu ska jag anstränga mig och lyssna på Gabi, min frisörlärare.

Pussis.


reunion

Min blogg är återigen bortglömd, men tänkte skriva nu iallafall.
Minns inte senast när jag skrev, men nu har iallafall skolan börjat. Sitter just nu ute i korridoren och skriver på min(skolans) laptop. Vi har stil och kulturhistoria nu, men duktig elev som jag är så är jag klar med allt som det är tänkt att jag ska göra denna lektionen, så jag tog helt enkelt mig friheten att göra vad jag vill(dessutom försvann min projektkamrat)!

Lektion nu alltså. Har suttit här sedan klockan 08.30 och just nu så står klockan på datan på 10.58, men i verkliga fallet är hon 10.51. Det innebär att jag slutar om typ 40 minuter hehe. Sedan så har vi hemuppgift på eftermiddagslektionen som vanligt. Ska egentligen ha arbetsmiljö och säkerhet, men de lektionerna blir det nästan alltid hemarbete på. Idag är det tänkt att vi ska plugga inför provet nästa tisdag, men jag känner på mig att jag kommer somna direkt när jag kommer hem..

Ledig torsdag, fredag! hur glad är man inte över det? Men förmodligen kommer jag att vara på salongen på torsdag i varje fall, så det blir inte så stor skillnad. Sen måste jag ju berätta att jag fyller år på måndag också!

Nu ska jag hitta på någonting annat än att skriva här. Kolla på bilddagboken kanske ( nej jag har inte slutat med det än) Det är rätt skoj att skriva blogg.. när jag väl kommer igång vilket jag aldrig gör, men jag ska försöka hålla igång detta ännu en gång.

Puss så länge.

RSS 2.0