sammanfattning

Hej hopp!

Hur är det? Själv mår jag fin fint. Har ännu en härlig vecka framför mig. Jag är ledig både imorgon och på onsdag, så varje dag jag är i skolan blir typ som fredag. Härligt!

Har haft fullt upp hela helgen! I fredags slingade jag Ellinoers mamma, sen satt vi där och myste; jag, Ellinoer, Kalle och ellinoers mamma. På lördagen var jag och Kalle på 50 års fest hos Kalles pappas kompis. Där var fullt ös medvetslös ska jag säga er! 180 pers har jag för mig att Kalle sa. 40+ nästan allihopa förutom jag, Kalle och Viktor, men det vart skoj ändå. Igår (söndag) var jag ute på långrunda med voven, sedan julskyltning och Jensen´s böffhus med familjen. Avslutade kvällen hemma hos Lina med filmmys.

Efter skolan ska jag till IKEA, sen ska jag nog träffa Lina och gänget!

Pussar


NRJ

Jag sitter och lyssnar på NRJ's webbradio och kom på att jag stör mig på en sak: De spelar Medina-You and I heeela tiden särskilt Dj Benji som är online just nu. Låtjäveln är inte ens det minsta bra!

Allt för mig.

detta lyssnar jag på just nu.

Kung fu fighting-foo figthers


helg åter igen.

Hejsan!

Nu är det ungefär 1 timme och en kvart kvar tills att det är helg. Sitter och har engelska just nu och lyssnar på toto- africa gör jag.

När jag kommer hem ska jag träffa älsklingen, sen ska vi möta upp Ellinoer och åka hem till henne, där ska jag färga hennes mammas hår, sen får vi se vad vi gör ikväll.

Jag tänkte skriva vad jag har gjorde förra helgen också, mest för mig själv, som sagt.

I fredags var vi(jag Kalle och Ellinoer) hemma hos Lina och på lördagen var jag och Kalle på Jockes 19-års fest ute i Svarte/Ystad någonstans mitt i ingenstans. Av mig och Kalle fick Jocke en guldfisk som heter Batman.

I bless the rain down in Africa
over and out!

fredag

hej snuttegull

Hur är läget? Jag mår super! Är hos finaste pojkvännen ever. Lina och Ellinoer med flera kommer snart hit och så ska vi busa lite. Vet inte vad som händer senare ikväll, men vi hoppas på något roligt. Nu lyssnar vi på Wilmer X !

Puss

Jag lever för helgen.

"Sluta drömma om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det"

Jag älskar sannerligen Håkan Hellström mest av allt i denna värld, nästan. Underbart bra är han iallafall och nu har jag suttit och lyssnat på honom i.. äh jag orkar inte räkna, sedan klockan halv nio och klockan är nu tio i elva.
Det är fredag idag, precis som inte alla redan visste det. Vad händer idag gott folk? Jag och Kalle ska iallafall till stan efter jag har slutat skolan och ikväll blir det förmodligen att vi ger oss av till Annestad och hem till Ellinoer, sen får vi se vart kvällen för oss. Jag, och jag tror att jag pratar för både mig och alla andra medelsvenssons, behöver ha det jättekul ikväll. Jag ska iallafall ha det så kul som jag aldrig har haft det vad som än händer.
På lördag så bär det av till Ystad. Jocke fyller år och det ska såklart firas. Det känns som jag har en härlig helg framför mig och vädret är fint! Hörde på radion idag att det skulle bli 9-10 grader och solsken. Det ser ut att stämma och det är fan inte illa pinkat av novembermånad...

Nu är det snart lunch och jag tänkte hinna med att läsa lite innan dess.

Puussisar.


!

Hej!

Jag sitter hos Kalle och väntar när han äter, sen ska vi hitta på nåt kul!

Kram.

fredagsmys

hej bitches!

whaaaad up?? sitter hos jocke med kalle och ellnioer. Klockan är 12 coh vi kollar på björn gustavsson. Rätt skoj. Snart ska min gullekalle balle skjutsa mig hem också ska vi myse pysa lite ! nu ska jag vara social. Vi höres imorgon!
Puss påå er!



Fredagen den 13:e

Hej hopp! Här sitter jag och har svensklektion. Det är inte jättekul. Jag hänger i princip inte med alls. Jag bara längtar till ikväll. Då ska jag och Kalle iväg på en liten roadtrip för att hämta upp Emma. Sen ska vi hem till Jocke och kolla på film. Så mysigt ska vi ha det, minsann!

ellinoer den coole om BlondinCassie haha!:

aaaa jag kan konstatera att jag har inget liv och därför valde jag att läsa din blogg. den kvällen var förövrigt en av de lyckligaste kvällarna i mitt liv,gissa varför?! ahaha skjut mig. hahaha

svar: haha jag vet att du brukar smygläsa min blogg. Jag kan bara tänka mig varför!

Anonym om BlondinCassie haha!:
haha nej Cassie du är inte med :)
svar: hehe jag fattar inte denna kommentaren! Kan inte den som skrivit förklara och skriva sitt namn? Tack!

Pussaaaaaar



finito

Hejhej!

Tisdag idag och en dag närmre helgen. Det gäller att tänka possitivt i sånna här tider! Jag känner mig rätt lycklig faktiskt. Jag har precis blivit klar med alla stora projekt som vi har haft. Bland annat ett prov på 110 sidor i kultur och stilhistoria och marknadsföringen av Salong Skönheten (skolans salong).

Nu har jag arbetsmiljö och säkerhet. Vi är klara med det vi ska göra, så har ingenting bättre för mig just nu än att blogga. Om ett tag ska vi ha ett litet läxförhör, sen så är det dags att gå hem. Idag ska jag bara ta det lugnt. Känner att jag verkligen behöver det!

pussen!

Vaccinerad!

Jag är vaccinerad och jag lever trots att jag tror att jag är halvvägs förlamad. Min kropp är helt avdomnad!

Nu ska jag vila mig.

Puss!

(Emelie: Tack för påminnelsen, men jag hade faktiskt inte glömt! :) <3)

back to school

Hejsan hoppsan!

Jag döör över skolans internet asså. Hade nyss skrivit ett långt inlägg, så händer nåt med internet. Blir man inte lika glad varje gång? Iallafall, som ni säkert förstår sitter jag i skolan och tycker synd om mig själv. Tänk er att ni inte har varit i skolan på två veckor, sen tvingas ni gå dit. Det gör ont i hela kroppen ska jag berätta. Just nu har jag praktisk marknadsföring. Vi har ingen lärare, så har typ ingenting att göra och här är så kallt så ni inte kan tänka er. Mina fingrar är som isbitar, kan knappt röra dem. Så det är ett under att jag för en gångs skull skriver och att jag gör det just nu. En positiv grej är att jag inte kommer frysa så mycket när jag sen går ut. Det märks ingen skillnad i temperaturen...

På torsdag ska jag vaccinera mig mot svininfluensan. Jag och Kalle såg "dom kallar oss mods". Det är en film om två knarkares uppväxt/liv och när de visade sprutor i filmen rös jag i hela kroppen. Imorse kom skolsköterskan in och påminde oss om vaccineringen och då tänkte jag på alla dessa sprutor och blev helt matt. Ska ni vaccinera er? Jag gör det för alla barns, gamlas och HIV-smittades skull. Iförsig tycker jag att HIV-smittade får skylla sig själv lite, men man kan väl vara snäll någon gång, eller? Nu ska jag göra vettigare grejer.

Puss

RSS 2.0