oj vilket uppehåll!

Sannorligen! Jag har helt enkelt inte haft någon tid eller något större intresse av att skriva här, men mitt liv är som vanligt. Jag har haft en mysig jul tillsammans med släkt och vänner och nu ser jag framemot en hejdundrandes nyår. Var ska alla fira ? Själv ska jag fira i Kalles och Tobbes "lånehus" med massa vänner och nytt folk. Tror att det kommer bli perfekt.

Just nu sitter jag med André i hans rum (also known as bunkern då det ligger i källaren) och förbereder oss inför i övermorgon. Förhoppningsvis kommer Charlie, viktor och nadia(?) hit och joinar oss om en stund. Sen får vi som vanligt se vart kvällen för oss.

Nu ska jag spela tetris. Jag hoppas att vi hörs snart igen.. om jag inte förtränger min kära blogg once again!

Tusen julpussar!


lussevaka

Hej gullungar. Sitter hos lina och firar lussevaka. Vi är ett litet splittrat gäng, men jag siter här iaf med slampan. Nu ska jag ha reda på intressant fakta. puss


Måndag

Hejsan !

Måndag idag. Kan man bli lyckligare? hehe. Skämtosido. Jag sitter i skolan och har matte, eller har rast just nu och fem minuter till. Vi håller på med grafer. Blir ni inte avundsjuka?

Helgen var en bra helg. Vet inte vad jag har skrivit om men i fredags slutade kvällen hos Lina med några av hennes kompisar, Kalle, Ellinoer och jag. I lördags var vi hos Ellinoer. Kalabalik, men skoj! Igår var jag på kalas hos min kusin, Marie, som fyllde 19 år. Grattis till henne! Sedan på kvällen träffade jag Lina och Ellinoer. Satt och åt skräpmat och kollade på TV bara.

Nu är det en heel vecka kvar till nästa helg (eller ja, fem dagar). Igår räknade jag ut att det är tretton dagar tills det är lov vilket betyder att det är femton dagar till julafton, mysigt eller vad?! Jag och Kalle fyller föresten en månad idag, grattis till oss eller vad ;)

puss

Sade - by your side



Celebrating the calm weekend


Helg igen!

Hej hopp!

Så härligt med fredag! Fast jag har iförsig haft fredag hela veckan lång! Var ledig i tisdags och i torsdags. Ikväll ska jag följa med Kalle och hans släkt/familj/bekanta till Jensen's böffhus och sen på någon teater. 1, 2, 3 skunk eller nåt sånt hette den. Den skulle tydligen vara jätterolig, så det ser jag framemot. Efter teatern ska vi hem till Ellinoer. Hon har sin brors lägenhet för sig själv, så det blir förmodligen också skoj.

På lördag ska jag ut på stan och önska mig julklappar samt köpa lite julklappar och på kvällen ska jag förmodligen hem till Ellinoer igen!

Kraam.


RSS 2.0