Kvällen igår/dagen idag

Mycket mycket bakis. Seg i huvudet, magen sviider. Jaja, gör ingenting!

Igår var jag hemma hos broll. Det kändes som längesen jag träffa honom, så det var skoj. Vi stack ut på lilla torg ett tag. Vi skulle egentligen till Etagé, men sen ville vissa hellre till KB, så vi tog en taxi dit, sen såg vi kön och tog en taxi till B igen istället! Det blev en seen kväll. Var nog hemma vid halv fyra. Kanske inte jättesent, men jag hade planerat att vara hemma vid tolv typ!

Snart ska jag till pållen och rida lite. Efter det ska jag hem till Angelica och klippa henne. Sen blir det nog fan sängen resten av dagen. Kl 20 Är det final i Champions League.. då sitter jag klistrad framför tv:n

Kram

(Åååh, just det! Nu har jag bara 5 kilo kvar till min målvikt!)

Balfrisyrer.

Åååh. Nu e jag hemma efter en lång dag på salongen. Har egentligen inte gjort så mycket, men är helt stel!
Övade på min festfrisyr inför delprovet på söndag och slingade + klippte lina. Blev jättebra alltihopa.

Tänkte lägga in bilder på mina baluppsättningar, så ni får se lite vad jag sysslar med.




Suddade över allas ansikten. Har inte pallat fråga om jag får lägga upp bilderna. Frisyrerna är väl ganska så lika, men fina, visst?

Ikväll ska jag hem till min kära vän Brooll, så nu ska jag fixa mig och äta lite sen drar jaaauu.

Pusssss på nosen.

Dagssammanfattning.

God kvällan.

Dagen idag snabbt. Sen ska jag sova.

Först var jag i skolan.. klockan 08.30. Tiidigt. Hade en stammis. Mörkarefärgning i folieslingor + page-klipp. Sedan kom min barndomsvän, Julia. Hon skulle på bal idag och jag fick äran att göra hennes uppsättning. Vi blev nöjda båda två och jag fick ett gulligt sms från henne förut:

"tack för hjälpen med håret. Blev skitbra. Alla älskar det! <3"

Kul med lite possitiv kritik! Därefter kom hennes mormor. Kollade bara lite på hennes färg och strukturen på frisyren. Ska ha henne som modell till det stora praktiska provet på söndag.

Sist men inte minst, en till stammis. Herrklippning och min allra sista kund på skolan, sjukt va?!

När jag kom hem deckade jag, pappa och voffs i varsin soffa. Vaknade seent och pappa stack iväg och handlade mat till oss - saaallaaden. Efter maten passade jag på att gå en promenad.. Min lugna promenad slutade dock i snabba språng. Har så mycket energi att på vägen tillbaka sprang jag hem.

Meeene, nu ska jag sova.

Nattiiii


larv-hund..

Hej hopp.

Idag har jag bara suttit hemma med elliot. Han droppar sårvätska, så han får ligga på sin egna soffa. Vi har tryckt ihop båda sofforna. Han vill vara nära mig. Annars gnäller han bara. Fleeeera gånger har han riktigt smygit över till mig. Tänk er lite som en larv? Han liksom sträckte på sig och tryckte ihop sig för att komma över till mig. Sötnos!

Jag e mätt. Jag vill vara hungrig. Det är äckligt att vara mätt. BLÄÄÄÄÄÄÄ.

Puss

chillat med mormor

Det blev ingen direkt promenad. Gick bort till kronborgs, sen vart jag trött, så tills nu har jag suttit hos mormor. Vi kollade på TV, som vanligt. Vi såg "djävulen och jag" eller vad den heter, bland annat. Ni vet den när han som spelar djungel-George får 7 önskningar av djävulen? Den är så rolig, så både jag och mormor vek oss utav skratt.

Imorgon är det banne mig lördag igen. Ska vakna och sen ut till hästpest. Ska hoppla hoppla. Hoppas på att kunna trava en halvtimme imorgon :) Vi håller ju på att sätta igång honom efter skadan.

Förutom det, ska jag mysa med min gossevoff och sen hänga med L!

Vad ska ni göra? Nu ska jag kolla på BB!

Puss & Kram

Time alone

Tusseboll ligger och sover hos pappa nu, så jag tänkte att jag skulle ta några timmar för mig själv :)

Hm... Vaaad ska jag göra? Tror jag börjar med en promenad!

Kram

Voffi hemma!

Äntligen har min lilla voffe kommit hem. Han ligger här brevid mig i soffan. Livet leker. Han är sig själv. Lika glad och pigg, men blir trött snabbare än vanligt och har har slagar genom bröstkorgen.

Nu ska vi mysa och vänta på att pap kommer hem och lagar taco!

Skrolla inte ner längre om ni är känsliga.



hudtransplantation?

Nu har jag fått lite nya besked om min voff. Den andra hunden bet så djupt att huden som de har sytt ihop håller på att dö. Just nu ligger han med rör som ska dränera såren.. tömma på vätska alltså. 

I bästa fall, räcker det. I värsta fall krävs en hudtransplantation. Riktigt svindyrt, men kosta vad det vill. Vi ska göra allt för att få ha kvar vår lilla prins.

Det är sjukt spänt här hemma. Orkar nästan inte vara här, mamma är så sjukt nonchalant att jag blir förbannad. "Behöver vi avliva honom, så är det bara att göra det. Det är för hans skull, inte för vår". Har ni någon gång träffat en kallare människa? Pap och jag bara gråter. Har nog aldrig sett pap så ledsen. Bara det är jobbigt.

Har lyckats äta lite, men det blev bara värre. Vill stänga av min hjärna. 
Nu ska jag ut och gå.
puss

Tappar livsglädjen mer och mer.

Nu har allt cola-sug försvunnit.. tillsammans med all hunger och törst. Vill inte äta, vill inte dricka. Allt känns så tomt.

Gråter varje gång jag byter rum. Tänker på minnen vi har haft i lägenheten. Hoppas på att han ska vara där. Värst är att komma innanför dörren och inte mötas av en pipande liten voffs.

Bli bra nu, Elliot.

<3


-

Har rest mig upp flera gånger för att gå och mysa med honom, men halvvägs upp kommer jag på att han faktiskt inte är här. Klarar inte av att vara hemma när inte han är det. Måste ut nu.


saknar mitt liv

Kan inte koncentrera mig på att skriva inlägg just nu. Tänker bara på min fina prins.

Voffsi voffsi voffsi. - när ska du lära dig att inte vara så kaxig?


Voffi

Min voff är på djursjukhuset. Jag går fram och tillbaka. Så orolig.

Han har blivit biten av en stor hund.


nära döden.

Hej bloggis.

Kom precis hem från stallet. Har lyckats få paps med mig. Var skönt att slippa mocka själv. Allt flöt på som fan idag. Hästarna stod längst bort på betet idag, men när jag skulle ta in, hade de otroligt nog flyttat sig till precis vid grinden, han kämpade inte emot när jag gjorde vid honom.. inte ens när jag kratsade hovarna..

men sen satt jag upp... Hade spöet i handen. Det tyckte han inte var så där jätteskoj, så han flög iväg i bocksprång. Nu har han slitit ut ljumskarna på mig, knäckt till min nacke och gett mig kramp i armarna. Kunde gått riktigt illa om jag inte hade fått stopp på honom.

Nu ska jag bada. Brukar tycka det e överskönt, men just idag känns det mest bara jobbigt.

Pusss



Jag och charmören idag


återfall

God morgon!

Jag har tappat tvåå kilo på min morgonvikt, kan det stämma?! På en dag?! Å andra sidan har jag fått ett återfall. Tog mig ett glas förut och då gick jag upp ett kilo. Haha, antingen är det mig det e fel på eller så är det vågen? Jaja.


Nu vill jag ut och rida!


klarade mig första dagen!

24 timmar avklarade. Jag är stolt... och trött efter en hel dag utan koffein.

Ska nu försöka sova utan cola som välling.

wish me luck.

Dag 1 : Hjärtklappningar - abstinens - ångest.

Dag 1 : Hjärtklappningar - abstinens - ångest.

Haha vet ärligt talat inte var jag ska bli av. Står en iskall 2 l i kylen, men det känns som ett stort misslyckande att släppa efter.

Jag har precis varit ute på en lång promenad. 1,5 h närmare bestämt. Jag hade tänkt mig 2 h, men det fick räcka. Förut idag var jag i skolan och skrev prov. Därefter stack jag hem och sov. Sist var jag på salongen. Kändes väldigt onödigt. Satt i en kundstol heeela eftermiddagen. Syndade med nudlar..

Imorgon och på torsdag är jag ledig. Lillhelg. Alltså är det som fredag för mig idag, så tycker det är lite småtradigt att sitta hemma. Aaalldeless snart (tio min) börjar big brother. Jag är bänkad framför tv:n, är ni?

Pusss


Cola-avvänjning

Det går sådär med sluta upp med coca-drickandet. Det är inte lätt när man har värsta coca cola - narkomanen i samma lägenhet. 2 liter coca står varje dag i kylen och ropar på mig.

Det är inte lätt när huvudet skriker efter coca. Har så ont efter utebliven koffein. Kanske ska pröva ta en koffis istället? Nej, då får jag bara hjärtklappningar. Måste nog ut.


skrämmer mig själv - vägen från colan.

Hej bloggisar.

Håller på att inspirera mig själv till att sluta upp med att dricka coca. (Dricker ca 2 liter/dag) Kom i min research över receptet till coca (äkta eller, ej. Avgör själv) och upptäckte att coca innehåller alkohol. Hur sjukt är inte det? Jag drack fan coca när jag var liten beebis.

Coca-extrakt, 1 centiliter
Citronsyra, 88,72 ml
Koffein, 29,5 ml
Socker. Oklar mängd
Vatten, 7.57 liter
Limejuice, 0.10 kubikliter
Vanilj, 29,5 ml
Karamell, 34 ml
7X Smakämnen:
Alkohol, 2 deciliter
Apelsinolja, 20 droppar
Citronolja, 30 droppar
Muskotolja, 10 droppar
Koriander, 5 droppar
Bergamot, 10 droppar
Kanel, 10 droppar

Just nu ser min skrivbordsbild på datorn ut såhär:


det är alltså inte jag på bilden haha. (tack gode gud) Hittade den på google när jag sökte på fet. Behöver skrämma mig själv undan cocan. Sådär vill jag inte se ut. Hur gör ni för att klara av att avstå era begär?

haj

HAAAAAAJ, swing in, haaaaaaaaaaaaaaaaaj

Reklamfilm och isvatten

Hej finisar

Kom precis hem. Jag har varit en stund hemma hos Lina. Satt och tittade på när hon klippte ihop en reklamfilm. Rätt spännande, faktiskt. Förstår inte hur hon klarar det.

Just nu sitter jag och dricker isvatten med citron. Inte som coca, men rätt gott ändå. Kollar såklart även på Big Brother (givet?). Efter BB ska jag sätta mig framför speglen och kolla på mig själv i en timme. Sedan är det läggdags.

Salongen imorgon. Ska färga och klippa min kusin på eftermiddagen, annars inget inplanerat. Vad ska ni göra imorgon, fredag ju?!

Pussisar / Blondie  ;)


Jag veeet att jag behöver städa.

min nya hårfärg


-

Tänkte att jag skulle blogga, men jag har faktiskt ingen lust.

Student och helg.

Hej på er!

Körningen gick bra. Han tyckte dock att jag körde lite för snabbt och var lite för stressad - kan nog stämma. Hehe, men men bara till att kämpa vidare. Jag SKA ha mitt körkort.

Sen jag skrev senast har jag även hunnit mysa med voffs, skicka ut inbjudan till student och promenerat en runda ensam.

På tal om studenten, så börjar den närma sig med stormsteg! Shit asså. Läskigt, men skönt. Vad tycker ni andra som ska ta studenten? Och för att inte tala om helgen. Den är ännu närmre. Kändes för ett tag som om denna veckan skulle vara för evigt, men allt har tydligen sitt slut. Skönt.

Torsdag imorgon. Då ska jag till skolan för ovanligheten skull (känns som om jag aldrig är där längre). Vi har kundmottagning imorgon om jag inte har helt fel för mig? jaja mer om det imorgon, nu ska jag koncentrera mig på big brother.

Puss


fina vänner

stackars liten

Jag dör lite när jag ser denna.


böjprovet såg bra ut!

God eftermiddag, bloggisar.

Är allt bra med er? Jag mår super. Är verkligen jätteglad. Vet. har varit ut och kollat på Charmören idag. Han hade gjort böjprov på alla fyra ben och han hittade ingenting. Skönt. Så nu blir det till att sätta igång honom ordentligt inför sommarens uteritter :)

Jag har varit ledig idag, så har bara varit hemma och myst med min nytrimmade vovve (han e skitful nu, ser ut som en riktig råtta). Tog mig nyss ett kallt bad. Det var en mycket bra idé. Har gått och svettats i värmen hela dagen, så det var jätteskönt.

Om en stund ska jag äta, fixa mig och vid kvart över sex, ska jag köra med min kompis pappa. Han e körskolelärare. E lite nervös faktiskt, men det kommer säkert gå bra.

pusss

feber och blekning.

God kväll, bloggisar.

Jag är sjuuuuk. Har feber så svetten skvätter. Har känningar i min hals, lite så där så det river, ni vet? Kommer nog att bubbla upp när som helst. Tyck synd om mig!

Dessutom är jag slö som fan. Har stått med blekning en hel dag i olika omgångar. Det vart kaos från början - gult, men till slut blev det faktiskt riktigt bra. Skönt.

Nu måste jag vila innan jag svimmar. Hörs imorgon

Sov sött!


morgonsnygg

God morgon.

Har nyss vaknat och känner mig skiitsnygg. Varför är det så att alltid när man vaknar och känner sig snygg direkt, så sover man ensam? Ingen att visa upp sig för. Nä man däremot har sällskap, så ser man ut som skrot och kompani! ( i alla fall jag )

Ska snart börja fixa mig och efter det ska jag möta upp julia, min barndoms kompis, vi ska färga hennes hår.

Såååatte.. Vi hörs senare.

Pusssen.

löördaag. shalalala

Haj, bloggisar.

Kom nyss hem från Lina. vi har kollat på tvåan och trean i twilight-serien. Ska sova. E jättetrött. Vi hörs imorgon

Pusssss

trillade av sängen.. hehe.

A N G E L I J N A om vad glad jag blir!:
följa varandra på bloglovin?:)

Svar: som sagt! Vet jag inte ens vad bloglovin är!


Hej bloggisar! Skrev inte igår eftersom jag helt enkelt inte hade tid. Var först på salongen, som vanligt och därifrån vill jag inte skriva. Hade inte så mycket att göra där, städade och lite så :p. I slutet av dagen kom dock kalles plastbror och ville göra nåt skoj med sitt snaggade hår.. så vi gjorde en "hårtatuering" och skrev in MFF 1910. haha rätt ball. Han är galen.

Efter det blev det oväntat nog grillmys hos Tob(kanske kommer upp lite bilder senare) och sen gick jag hem och la mig, trött och sleten som jag var. Hahah och veet ni vad som hände i natt?

Jag trillade ur sängen. Är helt öm överallt nu. Jag är klantig - har en 120 säng och envisas med att ligga längst ut ändå, trots att jag sover själv.. får lite skylla mig själv!

Nu ska jag snart ut till Chamören.

Pusssss



vad glad jag blir!

Ännu mer kommentarer. Vad glad jag bliir!

miixx om fler..:
söt blogg du har ! följa varandra på bloglovin? :>

Svar: Tusen tack! Jag har inte bloglovin. Vet knappt vad det är ens en gång :( Annars hade jag gärna följt dig! Kram



Jag har äntligen städat mitt fina rum. Tog sin lilla tid, men det var värt mödan. Har endast en liiiten klädhög på golvet som ska sorteras, sen är det helt klart. Jag har även hunnit med en liten promenad genom stan. Hög musik och kunna gå vart fan jag själv vill.. det är lycka. Vilken frihetskänsla. Jag promenerar väldigt gärna.

Just nu kollar jag på Big Brother.

Vad gör ni, bloggisar?

Kram. (vi hinner nog med ännu ett inlägg innan jag ska sova)


bjussar på en fulbild. så här glad blir jag när ni kommenterar <3

fler..

haha ok, hitta två roliga till. Bjussar på dom också..




Haha så kul det kan vara att inte städa!

hehe har tråkigt. Borde städa. Detta spenderar jag min tid till istället





Älskar family guy, men det gör sig inte rätt på bara små klipp :(

Jag fick honom att lägga sig ner på kommando!

Glömde att berätta om en kul grej. (iallafall för mig och kanske för andra hästtjejer?)

Igår när jag var i stallet, hann jag aldrig rida, så gick lite med honom för hand i paddocken. Retades lite med honom. Sprang iväg från honom, så han fick jaga mig. Han gjorde ALLT för att få godis. Han verkligen älskar godis. Charmig som han är, böjde han på nacken, snurrade runt mig och sånt. Till slut blev han så desperat att han la sig platt på marken. Jag blev skiiträdd och tänkte vad fan e det nu med honom?!

Men ägaren tränar nåt med honom. Tror hon kan få honom att lägga sig ner på kommando och jag råkade kanske göra tecknet. Gullig var han iallafall. Ångrar att jag inte tog en bild.

Har era hästar också fuffens för sig ibland?


Charmeur med sin alienhatt (haha kolla tungan <3)

shopping

Oj vad roligt med så många kommentarer på mitt förra inlägg. Då känner jag mig nästan skyldig att svara :)

  Eleonor om bitter:
Hoppas bitterheten går över!

Svar: Jaadå, har redan kommit över det. Tack för omtanken :)
   
     
  emilia om bitter:
hur går dte med körandet? Lycka till!

Svar: Jag hoppas på att kunna köra upp inom kort :) Tack!
   
  a' om bitter:
Äh, jag är alltid bitter så då är vi 2

Svar: Usch, vad trist. Vi får lära oss att tänka possitivt istället!
   
  M E R E I om bitter:
- åh ja allt är bra :)!

Svar: Häärligt att höra! :)



Jag har så jävla dåligt minne att jag inte minns vad jag skrev i förra inlägget (och är för lat för att kolla), men jag har precis varit uppe i stan. Hittade min studentklänning. Jääättefin!! Dock vill jag hålla den hemlig tills den stora dagen, så klart.

Förutom klänningen köpte jag ett par rosa ballerina i siden. Värsta klippet 49:- på Din Sko. Tror att de var nedsatta i pris. Sen smink också, behöver kanske inte gå in mer på det. Inte så intressant.

Nu ska jag äta. - Baconsallad, mums och sedan ska jag ta itu med mitt rum. Det skriker efter en städning.

Hörs sen
puss.

bitter

God morgon, bloggisar.

Hoppas att allt är bra med er!

Igår hade jag körlektion, sprang ärenden, var hos hästen och med kalle hos hans pappa.
Idag har jag bara hunnit med en körlektion och skriva på projektrapporten. Ska snart ta tag i mitt liv och städa, gå ut med hunden och leta studentklänning, men först ska jag faktiskt sova.. försöka iallafall. E lite arg, eller nästan förbannad!

Hehe, e nog gladare tills nästa inlägg.

Puss på er.


"Du imponerade mig"

Oj vad dagen har gått snabbt! Jag har hunnit ha samhällskunskap (lag och rätt-föreläsning samt uppstart av ett projekt), lunchat hemma, varit på salongen, myst med råttan och varit hos mormor.

Hade en kund på salongen. "Bara topparna" som de alltid låter. Blev väl nåt i den stilen, men ändå en ny frisyr. Kunden blev mycket nöjd. Hon berättade att jag hade imponerat henne och att det var den bästa klippningen hon nånsin fått i Sverige (hon bodde i London ett par år). Kul kritik!

Fick dock jobba över lite eftersom hon var drop-in och kom så seent. Jaja, hade väl ändå inget bättre för mig.

Nu måste jag sova. Har körlektion kl 9 imorgon. Önska mig lycka till!

Pussinutti.


Jag och världens bästa mormor <3

hes och trött.

Nu är jag väääldigt trött, bloggisar, så ni får vänta tills imorgon med att se bilderna. Föörlåt. Fint äre! Matchen gick rent ut sagt skitdåligt. 0-2... Har alltså skrikigt mig hes för jäves.

Ska sova,  vi hörs imorgon. Då ska jag ha samhällslektion och sen till salongen. På onsdag och torsdag är jag ledig - då har jag mycket tid att skriva till er.

Sov sött, finisar.

puss


Huligan-Cassie

Hej hopp!

Kursen gick superbra idag. Blev godkänd, så klart! Har även fått i satt lite blonda slingor, superfint. Visar bilder på det senare. Hinner inte nu. Ska iväg och stötta mitt MFF! Första matchen jag går och ser på typ 2 år! (jobbade ju i kiosken där förut, tsss, så har ju ändå varit där)

Så vi hörs senare, sötnosar.

Puss å kram.

Jag kommer göra kaos. FTP! ;)

vampyr.

Shot, vad gör jag uppe? Har jag berättat om att jag ska ha kurs imorgon? Extensionskurs där jag får lära mig wax och micro. (två olika tekniker) Boorde egentligen sova som ett barn just nu, men har fastnat här. Har spenderat kvällen med Big Brother, (Visste att Sonia skulle åka ut!) lite bloggar och så.

 Nu kollar jag på ett program på TV11 som heter "Sex with mom and dad". Det är så pinsamt att jag ryser lite bara av att kolla på det. Det går typ ut på att deltagarna ska lära sig att prata om sex med sina föräldrar. Fy fan det e så tabu så det finns inte..

Ska fortsätta kolla iallafall och se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Imorgon kommer jag kanske ha lite roliga effektslingor :) Visar bild isåfall.

Puss på er och sov sött.


fnatt.

Hejsa hoppsa.

Nu e jag hemma från hästen igen. Det var väldigt mysigt. Skrittade lite i paddocken för att se hur hans ben var.. Han tyckte dock att jag var dum i huvudet. "Skritta? När jag inte har blivit riden på två veckor?!" Han tog ett steg in i paddocken och sen började han springa som en idiot, min fjant <3. Till slut lugnade han ner sig!

Ska hoppa i ett bad snart och sen ska jag nog ringa en kär vän och se om h*n vill hitta på nåt :)

Take care!

valborgsångest??

Hej - hellu everybody, allihopa!

Hoppas ni inte är allt för bakis efter gårdagens äventyr? Det är i varje fall inte jag. Jag mår faktiskt fin fint. Tro det eller ej. Blev heelt ändrade planer.
 Kalle vart för bakis efter i fredags, därför fick jag åka själv till Sofie och missade majbålet :(.
Lina hade haft släktkalas tidigare och skulle ju egentligen dit efter Sofie, men hon vart trött, så jag var nog hemma vid halv ett - ett. Vilket jag var lite bitter över igår, men idag är jag glad för att det blev en tidig kväll. Helt klart

Nu är det tänkt att jag ska dra ut till Charmören ett par timmar. Han är bättre i sitt ben, så börjar sätta igång honom nu så smått. Han ska bara skrittas idag, men det är mysigt. Som jag har längtat efter att få hoppa upp på hans rygg igen.. som jag har längtat!!


RSS 2.0