TIPS!!!

Tips innan jag glömmer! :

Hur gott det än kan verka, så krydda aldrig era popcorn med grillkrydda. Det är inte gott, trust me! Jag gjorde det förut och fick en hel skål popisar förstörda.. :(

Jao jao. Liten update hinner vi nog med också innan jag ska nanna. Har hunnit se Big Brother. Sjukt tradigt att man inte fick se när Roza och Gurkan kom in i huset, men då har man nåt att se fram emot imorgon. :) Var även precis ute med Elfel (min voffs) och Kalle gjorde oss sällskap.

Nu ligger E här brevid mig och vi ska mysa lite innan det är dags att nanna kudde ;)

Vi hörs imorgon? Då tänkte jag berätta en halvrolig graj och i övermorgon kommer bilder på mitt nya rum upp! Spännande, va?

Sov sött med er! Love, Cass


Jävla stockholmare!

Fy fasen, vad sur jag är just nu!

Upptäckte nyss, när jag snokade runt i några random småbloggar, att tydligen, så börjar lovet för stockholmarna (bland annat?) idag! Dom ska alltid vara värst.

Shit, är det något jag hatar är det stockholmare. Rediga mesar hela högen. Särskillt grabbarna. När de pratar, låter de kastrerade hela högen! Tihi, kanske bara jag som tycker så?

Nä, en riktigt grov skånska e himla attraktivt. Det är myyycket manligt. ( Hehe, tänkte precis jämföra och säga att skånska är MANLIGARE än stockholmska, men ångra mig snabbt. Det finns ingenting manligt med stockholmska, över huvudtaget. )


Cassie (L) Skåne-pojkar = Sant för alltid.


Fett eller motion?

Okej. Förlåt. Ska inte störa så länge, men tänkte bara uppdatera snabbe.

Jag är mycket stolt över mig själv. Måste berätta att jag har ett sjukligt behov av att alltid göra nånting(det är väl lite därför jag skriver detta inlägget nu!).

 Jag kan inte slappna av mer än fem minuter. Satt i ungefär en halvtimme och dividerade med mig själv om jag skulle gå ut och promenera ellor om jag skulle äta popcorn och chilla.

Gissa vad jag valde? Heheh. Chilla! Lär väl ångra det sedan när jag inte kan somna, men vafaan! Duktig tjaj!



Heheh på bilden till höger, är typ jag och kalle. (Kalle, det late fanskapet, till vänster asso...)

jag friserar minsan både människor och voffsar!

Tjenis Bloggis! (hehe vet att det inte rimmar, ens!)

Läget med er idag?

Själv mår jag mycket bra, som vanligt! Lite trött kanske i med att jag var tvungen att gå upp imorse igen. Alltså jag hade ju lov förra veckan, så har inte hunnit vända tillbaka dygnet redigt.

Vill ni veta vad jag har sysslat med idag? Jag har som sagt (?) varit i skolan. Där jobbade jag lite med min festfrisyr inför delprovet. Den är mycket vacker. Hade ni tyckt det var kul om jag la upp nån bild på den? :) Jag hann föna om den typ tre gånger under hela dagen. Asså själva föningen i sig tar väl max 20 min egentligen, men har varit så jäkla slö, så har pausat och haft mig var femte minut!

När jag kom hem, bestämde jag mig för att jag INTE skulle sova middag (jag gör faktiskt det vanligtvis!), så jag tog tag i min lilla råtta till hund. Tvingade honom att sitta fint, så jag kunde borsta ut alla knutor han hade i pälsen. Trimmade även honom lite i ansiktet. Det stör honom att ha hår som hänger runt munnen.

Sist men inte minst åkte jag och papskalle till IKEA. Idag handlade han en ställning till mig, så jag kan få upp min fina TV på väggen. Snällt, va? Tack papi <3

Många pussar och kramar ska ni ha! Det har ni förtjänat.


FÖRE

EFTER


Kungligt.

Heeeju

Här sitter jag och småflinar lite halvnöjt för mig själv. Jag är faktiskt (hmm...stavning?) jäkligt nöjd med mig själv. Ni ska se så snyggt mitt rum är och det är inte ens färdigt! Trivs mycket bra här inne. Nästan så bra att jag aldrig kommer gå här i från igen ;) Är ni spända på att se resultatet?

Jag längtar iallafall efter att få visa det för er! Idag har jag inte gjort alls särskillt mycket. Typ kollat när pap har slitit, ätit gottis och kollat på TV. Aa, eller nu på kvällen, stack jag hem till Lina och Dennis. Där kollade vi på Big Brother och lite sånt trevligt.

Nu är det dags för mig att sova om jag kan slita mina ögon från mitt fina rum ;)

Puss och Kram.


igår gjorde jag kaos!

Hej hopp!

Idag e jag faktiskt rätt sleten. Kom hem kl 05. i natt, typ. Sen som grädde på moset, så fick jag fan ta mig inte sova längre än till 10, för då var pappa sjukt taggad på att fortsätta med mitt golv. Ja, ja.

Igår var jag på inflyttningsfest hos en vän. Det blev lite tråångt i hans lägenhet, så vi fortsatte på Happy´s, där jag sjöng karaoke bland annat... Aja, sen stack jag där i från efter typ en timmes tid.

Vad har ni hittat på i helgen?

haha och jo föresten! Jag har ändrat språk på min facebook till nått piratspråk. Det är skitkul haha. Istället för 'gilla' så står där 'Arr!' och istället för '20 minuter sedan', står där antingen 'bout 20 turn o'yer hourglass ago' eller '20 shots o' rum ago'. Livar upp Fejjan rätt så jävla mycket ;)

Aja peeace.

Ps. i natt drömde jag att Kalle startade en blogg.. hahha!


jag i skuulan.

Aah, jag är himla ledsen!

Hej och nej, jag har inte glömt er, fina bloggisar. Det är bara så att jag inte har hunnit skriva. Eller jag har rentav inte varit hemma. Spenderade natten i Höllviken hos min vän, Johan.

Vi såg på Big Brother, kollade skräckfilmer, gick ut i badkläder mitt i natten för att poolen inte skulle kännas så kall när vi hoppade i (..det var iskallt ändå!) och sen sov vi.

Aoou. Hehe satt och funderade på innan om ni kanske är lite små-sugna att se en sneak-peak på mitt nya rum? Golvet är ju inte ens halvklart och där med är ingenting i ordning, men det kan väl vara skoj att se endå? Bara en välmenande tanke.

Och by the way, kära vänner, ät INTE det nya marabou med mango. Det är bara så jävla onödigt. Det smakar typ skit, då e det bättre att ni tjuggar er i ett klassiskt scweitzernöt eller nåt annat. Heheh..

Poss.




Här står jag och målar lite.

Sen morgon.

Hej!

Hur är det idag? Själv mår jag fin fint. Har i princip nyss vaknat. Hunnit vara ute med hunden en liten stund bara.

Just nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma hem med mat. Då ska jag såklart äta och sen ska jag ta bussen ut till en kompis och förmodligen spendera min natt där. Låter väl kul?

Vad ska ni göra idag?

Puss & kram.


haha här är jag och min vän 2008!

Fina, fina rum!

Hej hopp, bloggisar!

Jag kom precis hem och pappa har hullit lägga ett litet hörn av golvet. Shiit vad snyggt det är asså! Var lite rädd för att det skulle vara för starka kontraster, men dette blev verkligen jättebra. Ska aldrig flytta hemifrån känner jag.

Det var mest det jag ville säga. Kommer att lägga upp bilder på det färdiga resultatet senare i veckan, längtar ni lika mycket som jag?

God natt-puss på er!

Min dag idag.

Haaj på er, sötnosar!

Hur e läget med er idag? Själv mår jag fint. Idag vaknade jag klockan 7.00 för att hinna hem till min vovve innan mamma skulle till jubb. Efter det sov jag och Kalle en stund i mina soffor. Det var jeettemysigt!

När vi hade vaknat, målade jag sista lagret på min föredetta lila vägg. Idag har jag även hunnit träna och köpt hem lite golv. Mycket fint golv! Tur att jag har min lilla polack till pappa som kan lägga det till mig. Sist av allt har jag klippt Kalles bror, Viktor, also known as min gamla klasskamrat. Om en stund ska jag även klippa Kalles moder.

Sen vet jag inte vad som står på schemat. Tror att jag och kalle ska iväg och köpa lite gott?

Kram så länge då.!


Måla hela världen.

Hello bloggisar.

Nu har jag målat första omgången av halva mitt rum. Shit vilket jobb asså. Hemskt att veta att jag har det dubbla gånger två kvar!!

Jaja fint blir det. Jag är nog född till målare. Fast jag är bra på allt annat också, född till bäst? haha yes! Något jag undrar över, är vart lilla Kalle tog vägen... Han skulle ju hjälpa mig måla, men har inte sett skymten av honom förän.. nu. Nu kom han. Puss puss.

Snabbis

God morgon!

Kul att vakna upp och se att det har snöat ja jävlar hela natten? Fast rätt mysigt kan det vara ibland. Med själva snön asså, men jag tror att jag är rätt så redo för sommaren nu.

Nu ska jag gå ut med hunden, vi hörs sen. Kram!

Som bär!

Juste! Måste skriva ett inlägg till på grund av en grej jag kom och tänka på!

"Mammas pojkar- Bobby" och Laserturken. Är dom inte sjukt lika?!


Laserturken?                        "mammas-pojkar Bobby"?


Dagen idag.

Det jobbiga nu är att få livet att fortsätta utan Gubelin igen, men det ska nog lösa sig. Nu vet jag i alla fall vart han finns och kan åka och hälsa på honom snart igen.

Ikväll har jag varit hemma hos en vän och kollat på Champions league. Lyon- Real Madrig. Mysigt! Innan dess har jag rensat på mitt rum. Lyckades få ihop en hel sopsäck med kläder som ska väck. Så skönt. Ska ju göra mig av med en hel, stor byrå och med den försvinner en hel del förvaringsplats, men men. Lite får man offra för synens skull.

Snart ska jag se reprisen på Big Brother, eftersom jag missade det förut. Sen ska jag nog sova banne mig.

Så, god natt på er. Vi hörs imorgon?

Kraum.


Renoverings-stök?

Nu ska jag städa.. Kul.




Tänk på att jag ska renovera, så fullt så här stökigt brukar det faktiskt inte vara!

Trötter

Idag är det så kallt att jag har legat och sovit hela dagen, typ.

Det är faktiskt så att jag blir tröttare när jag fryser. Tror i o försig det är rätt logiskt. Du gör ju av med mer energi när du e kall. Jag kan väl känna nu att det tar emot att gå ut med hunden nu...

För övrigt vet jag inte vad jag ska göra idag. Kanske plocka undan på mitt rum, så att jag kan börja måla imorgon !

Kram.


Lycka



Min bästa vän mindes mig.


Dag i ultrarapid!

Nu är jag hemma igen! Shit, så snabbt denna dagen har gått asså. Jag känner mig som om klockan är typ 14. Sjukt, va?

Idag har vi alltså haft en "spa-dag". Jag har slingat och klippt Lina. På mig gjorde vi bara en av min special-hemmagjorda-hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig ändå fräsch. Hittar fortfarande bananbitar i topparna. haha! Vad har ni gjort idag?

För övrigt fick jag ett sms från Mia förut. Hon som också hade hand om Gubelini. Imorgon kl 12 hämtar hon upp mig också ska vi åka till Ystad och träffa mitt livs kärlek. Som jag har längtat...


Håll tummarna för att jag får hoppa upp en stund på honom också. Har inte kunnat rida sen jag sist såg honom...

Updating.

Auuw. Nu har jag nästan glömt bort mig bloggis igen. Det får ju inte hända :(

Jag har under dessa två dagar hunnit med... aa, inte så jättemycket. Har i princip spenderat all min tid hemma hos Lina. I lördags kväll var jag där på "spelkväll". Vi spelade super mario på wii och kort (jag fuskade som vanligt och blev påkommen för ovanlighetens skull). I går, söndag, var jag där för att vara social samtidigt som vi kollade på Big Brother. Som jag har längtat!

 Vad tyckte ni om deltagarna? Jag tycker det ska bli rätt spännande med alla gamlingar som är med. Kul med lite åldersskillnad, ju.

Nu kommer snart mamma hem, då kan jag lämna voffs. Så nu ska jag börja plocka ihop lite grajor och fixa mig för sen ska jag hem till Lina och ha spa-dag. Mysigt, va?

Puss & Kram.


Hehe, jag har bara gamla bilder på min dator.

piggelin

Hej hopp! Satan vad antibiotikan hjälpte. Mår nästan som en nyfödd, förutom att jag fortfarande e svullen som en boll.

Vet ni vad som händer idag?! Jag ska göra om på mitt rum. Som jag har längtat.

Nu ska jag ut med hunden, så vi hörs senare.
Kraam


3 timmar på akuten med Cassie.

Har nyss suttit på akuten i typ tre timmar. Det är föörjävligt. Kändes som mitt öra skulle sprängas och sen fick de som såg fullt friska ut (till och med barn som sprang runt och lekte!!) komma före mig. Fy fan!

Jaja läkaren kom fram till att det inte fanns mycket mer att göra, än att avliva mig...Hehe nej skämt å sido. Jag lider tydligen av hörselgångsinflamation. För det får man värktabletter och antibiotika som ska droppas i örat. 3 droppar/ 3 gånger om dagen i 5 dagar.

"...Och skulle det inte gå över tills på tisdag, så är det nog inte det och då får du söka igen" haha vilken läkare. "Meeen det förklarar inte varför körtlarna är svullna på denna sidan...?" Och så kolla han på mig precis som jag skulle förklara mig.

Ajau hau det så bra så länge.

Puss från en lättad cassie


min och mitt livs historia.

Shit pommesfrits, vad tiden går långsamt idag... också. Men har iallafall hittat en lite motivation att bli frisk; på tisdag ska jag förmodligen åka och hälsa på min fina Gubelini. Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar! Kan inte komma ihåg när jag senast träffade honom, men chansar på att det var typ 1,5 år sen. Tiden går så fort.

För er som inte vet, hade jag hand om Gubelini i ca 2,5 år. Han är en varmblodig travare som inte har haft det så lätt. Hans ägare köpte in honom för att rädda honom, som jag har förstått. Men Gubben var inte hennes ända häst. Hon hade typ 7 andra hästar också.
8 hästar är väl inte jättelätt att underhålla. Dyrt och tar förmodligen upp största delen av ens liv. Så ägaren försökte flera gånger sälja min Gubelin, men misslyckades flertal gånger då provridarna tyckte att han var för stark, pigg osv. men vad kan man förvänta sig av en travare? Dom är uppfostrade att betee sig så.





Till slut hamnade han på foder, till min stora besvikelse. Han var i från mig i ett halvår. Det var förmodligen det längsta halvåret i mitt liv hitintills. Det var en jobbig tid med många tårar och mycket sorg. Turen vände dock och han kom tillbaka till Björka. Dagen jag såg honom igen, var den lyckligast i mitt liv. Allt var som vanligt igen och jag hade mitt liv vid min sida igen.
Denna bilden är från första dagen då vi var tillsammans igen.





Tyvärr varade lyckan inte länge. Gubelini blev åter igen uthyrd och det är där han är nu. Jag har som sagt inte träffat honom på 1,5 år, men vad jag har hört står han stilla i en hage hela dagarna. Det är inte rättvist mot honom. Jag vet hur mycket han har att ge. Ibland plågas jag av tankar om hur fin han kunde varit om jag hade köpt honom, men det är bara en dröm. Omöjligt.

Jag får glädjas över att han fortfarande är vid liv och att jag faktiskt ska få träffa honom om 5 dagar.


Tror ni att jag får en såhär gó puss på tisdag? :)

Stammis på akuten.

Hej bloggis.

Ännu en dag i min älskade soffa. Känns bra, nej. I natt har jag sovit ungefär 0 timmar, så känner mig som en zombie på ett ungefär. Har inte varit inne på sjukan ännu. Har liksom inte funnits någon tid, men idag slutar paps tidigt, så åker nog in till akuten vid två eller nåt sånt. Tänkte väl att det var lite för bra för att vara sant. Har ju inte varit på akuten sen i Augusti eller nåt. Förut var jag stammis där. Minst en gång i månaden av alla möjliga anledningar. Det har varit att jag inte kan andas på grund av halsfluss, trott att jag har brutit nacken efter att ha trillat av hästen, gått ner i väghålor och fått knäet ur led osv. Jag har helt enkelt en jäkla otur rent ut sagt.

Jaja, just nu sitter jag och kollar på film. Den heter two weeks notice och är med Sandra Bullock. Lite små kul. Har ju inte något bättre för mig direkt. Dags att vila sig igen för ett kärt återseende med min sjukhuspersonal i eftermiddag.

Puss på er så länge.


1. Så här såg min akutvistelse ut en av gångerna
2. så här känner jag mig nu


okej, ett litet inlägg ska jag väl klara.

 
Jag heter: Cassie
Jag vill dricka: Coca cola
Jag är rädd för: Cancer
Ett djur jag påminner om: Chinchilla.
Jag är: Crazy
..................kopiera detta till din status och byt ut svaren på "frågorna" till ord som börjar på första bokstaven i ditt namn. INTE LÄTT! Anta utmaningen

aaj

Åh, jag har jätteont. Orkar inte skriva.

God natt.

Skolfri idag.

Idag är det riktigt synd om mig. Tror allt att jag har åkt på en riktig öroninflamation. Är fortfarande jätteöm. Har haft så ont att jag inte har kunnat sova på hela natten. Inga värktabletter hjälper, ens. Har dessutom svullnat upp jättemycket i körtlarna under hakan, så mitt huvud är jätterunt. Ser lite ut som en boll, hehe.

Aja, så jag är hemma från skolan idag. Det känns jättejobbigt. Jag hatar det, men bättre det än att jag blir ännu sjukare. Kollar på TV just nu, men hittar inget bra program, så funderar på att sätta igång en film. Vad gör ni idag?

Ska nog åka in till sjukan snart, så vi får se när vi hörs igen.
Puss & Kram.


Jag vill ha sommar !

Karl

Hejsan svejsan peeps!
KB här nu igen, jag känner att jag har fastnat lite för de här med att blogga. Sjukt va?
Idag har jag varit och tränat med Broooolz, vi körde ben idag fucking pain in the a-hole! Gick som en 80 plusare efter. Nu sitter jag hemma hos C, vi kollar på den Läskiga filmen /scarry movie) den är riktigt sweet!
Imorgon blir de träning igen, ska köra bröst axlar och lite annat småt och gott. Satsar sten hårt nu!
Allt för mig denna gången!

Peace out!

Stackars mig..

Godagens. Hur är läget med er?

Själv mår jag inte jättebra, faktiskt. Tror jag har åkt på öroninflamation. E helt öm i hela kinden. Smärtan går liksom från örat ända ner emot hakan på vänster sida. Kan inte prata eller äta ordentligt för det gör ont när jag öppnar munnen. Och min coca, den får jag dricka med sugrör =(.

Ikväll är det Scary Movie på TV, ska ni se den? Det ska jag och min kära vän göra iallafall!

Puss & Kraam.

Leedig.

God morgon.

Här sitter jag på min lediga dag. Kollar lite på Americas next top model på tv medans jag väntar på några gubbar som ska göra nånting. Dom får allt komma snart, för jag ska ju dra och träna! Starting to get stressed out..

Vi hörs, grabbar.

promenad genom stan'

Shit så kallt det är, tänka sig! Har nyss varit ute och promenerat en jättelång runda med min trogne följeslagare, Kalle. På vägen körde vi lite "pest eller kolera". Eller aa, lite och lite. Tror vi höll på i en halvtimme. Det är verkligen skitskojs.

Innan dess blev vi medlemmar på en datingsida (på skoj). Vi blev dock avstängda efter ca 5 minuter??

Så har min kväll sett ut och jag som bara skulle mysa...
Vad har ni gjort?

Vi hörs imorgon. God natt på er!


dubbeldejt?

Hejhej.

Just nu sitter jag på, hehe ja, på kalle och bloggar. Spännande, va? Nu är det så här att jag och Kalle vill på dubbeldejt. Så vi söker varsin dejt. Hör av er här eller på Facebook. Extra spännande med blinddates..

hehehhe puss


Så här ser vi ut på ett ungefär.

Lat och mysig

Nu e jag hemma igen, kära vänner. Har varit på salongen. Hade två damklippningar idag, jäst. Inga större grejer jag tog mig an, bara toppningar. Vad händer nu då?

Jo, först ska jag äta och gå ut med min hund. Sen vill jag nog bara ligga i min säng resten av kvällen. Det känns dock som slöseri med tid imed jag är ledig imorgon. Vill mysa med någon, behöver en kram känner jag. Vad ska ni göra idag?

Pussen.

Lunch hemma.

Hej bloggis. Nu är jag på lite bättre humör! Har hunnit ta mig hem nu en stund. Ska vara på praktiken kl 13 sen. Vad som händer där idag, får ni läsa om senare. Nu ska jag kolla vidare på min lunch-film.

Puss & Kram.


tradigt.

Hej, sitter i skolan på Samhällslektion och förbannar mig över vinden och massa annat. Bör inte skriva nu!

Hej så länge.


Så här vill jag ha det!

Vilken dag!

Asså, jag är sjukt ledsen. Förlåt, för att jag inte har ägnat mer tid åt er idag.

Tänkte dra en snabbgenomgång om vad jag har hittat på med idag. Bryr ni er inte, ska ni självklart inte läsa. Inte för min skull i varje fall! Började dagen med att tro att det var söndag. Hur stora är oddsen att det är söndag två dagar i rad? Cyklade till skolan och trodde att jag höll på att dö på vägen. Blev helt yr och svimfärdig, huvudet dunkade hårt. Tror det har att göra med den jävla motvinden jag tvingas tas med varje dag. Mitt hjärta e rättså klent..

Väl i skolans salong, satte jag mig och vilade en halvtimme och kände mig sedan som på nytt född. Min syster ville ha slingor och det är klart hon ska få det. Blonda. Hon har varit mörk ett tag, så vi var tvugna att klättra ett par steg upp på ljushetsskalan. Blekningen tog sig snabbt och det resulterade i väldigt ljust hår fram och lite mörkare bak. Så kan vi självklart inte ha det. Försökte sätta igång processen baktill med hjälp av värme. Efter ett tag började håret RYKA! Fan vilken panik jag fick, men höll mig kolugn utåt eftersom min syster är rätt så nojig av sig när det gäller hennes hår. Resultatet blev rätt så gult, men det löste jag genom en VAP. Skitsnyggt slutresultat, vilket är det viktigaste?

Kom hem, åt taco. Fick en mysig filt i alla hjärtansdag present (som jag önskat mig). Sen körde jag till Ellinoer, som även hon bjöd mig på mat. Karré och nypotatis.

Sist av allt gick jag runda med min kära kalle. Det är ungefär vad jag har gjort idag. Hur har ni firat detta årets alla hjärtansdag?

Nu ska jag lägga mig och mysa med min gosiga filt, vi hörs imorgon??
Kram.


Jag och min fina vän, Kalle.

världens vackraste film, typ.

Åh. Nu har jag sett en jääättesorlig film, Hatchi, nånting med richard Gere som huvudperson. Den handla om en hund som älskade sin husse så mycket, att när han dog satt vovven och vänta på hussen varje dag i resten av sitt liv. Svårt att förklara, men den var jättefin och den är verklighetsbaserad vilket får mig ännu mer bölig. Sånna filmer får en att uppskatta sin lille voffs till max.

Nu ska jag gråta lite och sen sova! Nattii.

http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU&feature=fvw

Tryck på länken, så finns där en trailer. Ni måste se!


min fina kille <3

galning

Hmm.. känner mig helt konstig just nu. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen liksom. Det är överjobbigt! Tror det har lite med att göra vad det är för dag imorgon.. Jag som inte har nån att mysa med :(

Vad ska ni göra imorgon?

Jag vill inte ens tänka på imorgon, så jag lever för idag, som man brukar säga. hehhe. Jag tror att jag ska ut och promenera ett par timmar. Det har jag faktiskt gjort mig förtjänt utav.

Det blev inte mycket köpt på IKEA idag, kollade mest runt. Jag har så jävla svårt för att bestämma mig, därför är det bra att jag får söka lite inspiration innan jag gör några större köp. Varje gång jag köper nåt, ångrar jag mig. Ska alltså göra om lite på mitt rum och det är väl rätt så viktigt att man är nöjd med sitt rum? Annars kanske man blir rent depressed. Jag menar - jag ska ju ändå spendera några timmar per dygn här inne, riiight?

Puss så länge!



Detta är vårt hotellrum i Barcelona. Älskar golvet och färgerna. Inspiration.

vad händer??

God morgon, Bloggis.

Hur är läget? Jag mår fin fint. Hinner dock inte skriva någonting särskillt nu. Ska ut och köra till IKEA, bland annat? Hmm... vad är det som ska hända?! ;)

Sköt om er så länge, så höres vi.


gästbloggningar!

Hej finisar. Vad gör ni?

Jag är hos Kalle, min fina vän. Med oss är Brolle, Alex och Viktoria.

Nu vill Jangen och viktoria gästbloogga! Kram från mig så länge.

//

Jange här, allt hänger där det ska folket?
Gytt och höra, själv sitter man här hos kalle och krökar, dagens fråga är ju var man ska dra ut?

Men ni får ha det bra
Jange
http://nyheter24.se/blogg/malmo
Den ända som tjänar pengar på sin blogg!

//

Karl Kalle Kåte Kula här!
Hoppas ni uppskattade mitt inlägg igår boys!
Idag har jag varit på dop riktigt sweet! sen har jag mest intagit de lodrätta läget i soffan, nu har vi lite fiiist hos mig. Jag trivs!
Peace out!



brolle brollz legenden här va! , sprit är en gåva från ovan , se till och ta vara po guds gåva och njut! de va allez , bitch..

"jag vill ha en sofistikerad herre, ge mig en spanjor!"

Hej hej. Goddag, bloggboken.

Här sitter jag och bloggar samt kollar på melodifestivalen. Äter även middag samtidigt. Tycker ni inte att jag är effektiv? Jag äter ceasarsallad, uten kyckling, du vet! (visste ni att jag inte äter kyckling?) Det är iallafall riktigt gott. Sallad kan jag äta hur mycket som helst utav.

Ser ni också melodifestivalen? Är ni 50+ eller? hehe nej skämt å sido. Just nu är det Babsan. Fan vad kul om han/hon hade vunnit? Vad hade då resterande Europa-länder tyckt om oss då liksom? Typ att vi är as balla.

Nu ska jag koncentrera mig på min sallad, så att jag e ready to go när kalle ringer.

Kram på er /Cassie kaos kalas nilsson.


hahahahhaha (idag äter jag ur glasskål)

Sleepy saturday.

Oj, idag har jag inte haft mycket tid övers till min lilla blogg. Egentligen har jag inte gjort allt för mycket, men har varit ganska så seg. Började dagen med att sy om en av mina gamla t-shirtar till Elliot. Det blev jättefint, ska lägga upp en  bild på det senare tror jag.

Efter det har jag och E umgåts hela dagen. Vi gick en ganska lång runda, sen hjälpte vi mormor med att gå och handla. Fikade lite hemma hos henne och sedan dess har jag sovit på hennes soffa. Sova ska jag göra nu också, sen får vi se vad som händer ikväll.

Vad ska ni göra, en lördag som denna?
Kramis.


Här är Elliot på brukshundsklubben för ca ett år sedan.

-

Har ni nång gång känt er som om ni kommer dö ifall ni varvar ner?

Kalle gästbloggar, ursäktar om han skriver nåt fult ;)

Tjenart! Mitt första inlägg på C´s blogg! över coolt va!?
Just nu sitter vi hemma hos mig, dricker lite vuxendricka och trivs=) Coola vi är va?
vi har inget speciellt för oss ikväll som sagt.
Känner mig sjukt hedrad över att jag får skriva här inne, jag menar här är hela 3 läsare om dagen och jag är två av dom ;)
Idag gick jag upp klockan 7 och ringde på lite jobb, sen stack jag och Brollz och tränade på träningsvärket. Bra skit!!
Jag har blivit helt hookad igen på de här med träning, riktigt härligt! =) Ska bli biff till beach 2011!!
Imorgon ska jag på dop till mitt kusinbarn, ska bli spännande och kuligt!
Nu tackar jag för mig och för mitt premiär inlägg här och hoppas att detta bara är de första utav många!

Peace out!

(redigerat av Cas, herself)


grabb-kväll?

Nu har jag hunnit med att bada och lite så. Sitter just nu hemma hos Kalle och skrattar åt "T", vars bästa vän än flaskan (..eller burken?). Hehe han är lite (och ensam) dragen.

Det blir som så att vi ska spela lite TV-spel ikväll. Skoj! Så längesen det var.


så här ser jag inte ut nu, men kalle har iiinga bilder på sin dator

puss!

jag måste vara helt crazy

Veeeet ni hur nöjd jag är med mig själv?! Nästintill supernöjd. Har gjort en jättesnygg färgning på min kusin, men men. Det var inte det jag skulle berätta om.

Jag gillar spänning i vardagen (hehe). Idag, till exempel, gick jag genom pildamsparken. Pildamsparken är ungefär lika mörk som en skog vid den här tiden. Det var mycket spännande. Såg inte ens vart jag gick, gissa om mina skor är leriga nu?! Aja, tänkte hela tiden på vad som skulle kunna hända. Ingen jävel (förutom jag) är så dum att de ger sig ut där nu. Alltså - Jag e princip helt ensam i parken. Det enda som skulle kunna vara där, är spöken och finns dom ens..?

Vad gör ni för att liva upp vardagen?


så häär ser det ut i parken. (på sommaren mitt på dagen)


kvällen närmar sig =)

Just nu är jag väldigt taggad inför helgen. Ska snart hem och sen hitta på nåt! Vad ska ni göra ikväll?

sånna här låtar vill jag ha mer av på radio, just nu!
http://www.youtube.com/watch?v=fRUCmZVa2I4&feature=related

(försökte bädda in klippet här i bloggen, men fick inte det att fungera =( )

Lunch-tider.

Hej hopp. Har ni en trevlig fredag hitintills?

Själv har jag precis varit på lunch, åt på Espresso House. Jag tycker väldigt mycket om ost- och skinkbaguetterna som de rostar när man beställer dem.. och så en coca till det, såklart.

Vad gör jag nu då? Ingenting särskillt, läser lite skvallertidningar och väntar på min modell som kommer 15.30. Har jag tur, kommer det väl in nån drop-in innan dess. Det är faktiskt ganska många sånna på fredagar. Både runt lunch och i slutet på dagen. Kul!

puss på er, sålänge.


Den här läggningen gjorde jag i skolan för ett tag sen. Vad tycker ni? Lite slarvigt utkammad kanske, hehe =)


Jag vill också!!

Läste nyss Peter08.com (vet inte hur man länkar, men det är bara att kopiera, klistra in om ni vill läsa den ju!). Han skrev om vad som är himeln och helvetet för honom. Det tänkte jag också göra!

Himeln för mig är typ ett ställe där vädret ändrar sig efter mitt humör. Vill jag ha värme, får jag det, tex. Jag vill kunna knäppa med fingrarna och få exakt vad jag vill. Självfallet vill jag ha alla mina nära och kära (inräknat mina pållar och övriga djur) från förr hos mig. Det, och att jag kan vara precis den jag är där, är det viktigaste för mig tror jag.

Helvetet är en plats, som till skillnad från den generella bilden, alltid är kallt, regningt och blåsigt. Där är jag helt isolerad från de jag älskar och tvingas istället att umgås med människor som jag nu max klarar av att spendera 2 minuter med. Det allra värsta tänkbara är att inte få leva fritt, att någon hela tiden bestämmer över mig.

Hade jag spekulerat över detta, hade jag säkert kommit på tusen saker till, men jag tror att jag får fram det viktigaste när jag bara brainstormar snabbt ;)



lycka är att vara nära Gubelini.

uppe med tuppen?

Godmorgon, finisar!

Sovit gott? Jag har iallafall. Nu har jag hunnit med den största delen av mina morgonrutiner - vakna. Det är det värsta jag vet. Älskar verkligen att sova, gör inte ni det?

Kvar har jag alltså lite tv-tittande, smink, borsta tänderna och fixa håret. Jag äter aldrig frukost så här tidigt. Lyckas inte ens få i mig en halv macka. Ska försöka komma ihåg att ta med mig någonting som jag kan stoppa i mig när jag har kommit till salongen.

Vi hörs sen då? Ha en trevlig fredagsmorgon så länge.



Så här lat känner jag mig just nu...

Natti natti.

Oj oj oj, vad jag är trött nu. Idag har jag alltså hunnit med att vara i skolan. Där rullade jag en permanent och inget mer i princip, övningskört, promenerat och varit hos mormor med Kalle.

Nu är klockan ungefär 23.50 och jag ska vara på salongen imorgon kl. 10.00. Räknar med att få ca 7-8 timmars sömn, rätt lagom? Läste en artikel i någon tidning om att man bör sova 7(?) timmar/natt. Varken mer eller mindre. Hur många timmars sömn får ni per dygn?



Nu ska jag nanna. Sov så sött, så hörs vi imorgon!

<3

Hmm.. pest eller kolera?

Tänkte skriva ner lite "pest eller kolera"- frågor. Sånt tycker jag är skoj. Man får verkligen koll på sina värderingar ;)

Raka bort allt hår på huvudet resten av livet / aldrig raka armhålorna igen ?

Aldrig älska / Aldrig bli älskad ?

Att behöva sjunga opera (alltså inte kunna prata normalt) alltid / ha ett rullande dansband som följer efter dig över allt och spelar melodier som passar in på ditt humör ?

laktosintolerant / hösnuva alltid ?

alla sjunger "Ja må han leva" för dig var du än är, utom på din födelsedag / folk hela tiden tror att du
död ?

du blir deprimerad / alla andra i din omgivning blir deprimerade ?

Kissi som ända vän / GB-gubben som ända vän ?



ALLTID ha riktigt varma vinterskor / ALLTID ha tunna sandaler ?

Förlora synen / bli förlamad från naveln och ner?

Förlora båda armarna / förlora båda benen ?

Diarré i en vecka / spy konstant under en hel dag ?

Sexlingar en gång / trillingar tre gånger ?



Nu orkar jag inte komma på fler! Tyckte ni det var kul?

Jag älskar sånna här grejor. En annan rolig lek, som jag och Kalle gjorde igår, är att den ena säger ett ord, sen ska den andra säga det första den tänker på. Snabba svar!


Haha!

Hehe hittade detta på en hemsida. Har ni fått dåliga alla hjärtans-dag(eller andra) kort någon gång? 



Hittade alltså detta på internätet, får jag lov att använda det i bloggen, tro? *Hoppas*

Tjejtjusaren.

Hehehe.. Hmm.. Kalle är på gång! Don Juan. (Min facebook i mitten! De andra två är också tjajor)



körkort, ja tack!

Hej hopp!

Vad gör ni för nåt? Jag har varit ute och övningskört precis. Nej, jag har inte klarat mitt körkort ännu.. men jag är riktigt grym, så funderar på att boka en "lilla uppkörningen" någon gång nästa vecka. Har jag tur, kommer jag kanske ha mitt körkort i slutet på månaden, kul va?

Nu ska jag terra min kära Kalle. Han ska med mig ut på promenad.. för det har jag bestämt.

Vad tycker ni mest om: lååånga eller korta inlägg? Kanske blandat eller mittemellan? Let me know.

Puss & kram, ses på stan.



Sån här utsikt vill jag ha under mina promenader =) (bild från Barcelona i höstas)

Känner ni igen mig? =)



Dock är denna bilden nygammal. Tagen för någon vecka sen. Under den tiden har färgen hunnit mattas av lite efter några inpackningar, till en färg som är mer "jag". Ni vet väl att färgen "trillar" av till viss del av fet inpackning. Det kan få vara dagens tips! Om du nyss färgat dig, och tycker det blev lite för mörk, jobba med inpackningar. Då blir du både aningen ljusare och håret blir glad på dig. Win win. =)

Elliot gästbloggar.

Oj oj oj, nu har Cassie glömt att berätta en sak. Hon har ju bytt hårfärg! Det trodde ni inte, va?

Jag ska gnälla hela dagen på henne, så kanske ho slänger upp en bild på det senare.

Kramis, från Cassies favorit.



Så hääääär stor har jag blivit. 

Fredag imorgon!

Hej fina vänner.

Idag är det torsdag, vad brukar det innebära? Jo, fredag imorgon såklart.
Vad ska ni göra då? =)
Jag ska först och främst till salongen och jubba lite. Har en modell, min kusin, som jag ska tona och klippa. Kul, va? På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men tror allt att jag ska busa till det lite. Lördagen kommer bli helt nykter, myskväll antar jag. Ska nämligen ut och övningsköra största delen av söndagen. Där har ni min helg.

Puss på er, så länge. Uppdaterar om en stund.


Här har vi mig när jag är som gladast. =)


Hejj vänner

Saatan så längesen jag skrev, men det ska det bli ändring på. Har sjukaste idéen, men det tar vi en annan dag! :)
Imorgon är jag ledig, så idag har jag varit ute med lite vänner. Träffade min chef och fick ett fin fint erbjudande...

Vet inte om jag har berättat, men nu praktiserar jag på en ny salong. Romeo och Julia. Trivs sjukt bra där och om allt går som det ska, kommer jag hyra stol där till sommaren och framåt, koom dit och klipp ereller fräscha upp färgen hos mig.

Jag saknar er, saknar ni mig???
Puuuuuuss
med bildbomb,only for u <3




RSS 2.0