hahaa ball!!

Hahah jag dog så roligt Big Brother var idag! Så rädd Gurkan var (och Rodney). Exakt min typ av humor.

Nu måste jag tyvärr sova, får bli ett kort inlägg denna kväll / natt (?)

Sov sött, gullegrisar.


Superbloggar´n

Hehe gud vad bloggig jag känner mig nu. Ska promenera och hämta ut ett paket.

Vaad kan det vara?

Hehe nä, jag vet faktiskt vad det är. Jag har beställt det och (pappa har) betalt för det. Ingen dans på rosor här inte...

Skriver sen igen, bloggisar <3


jorååsatte

God kväll, vänner! Hur är det fatt med er? Själv rullar livet på som det ska! Har faktiskt inte hunnit skriva någonting idag :( föräns nu asså!

Vill ni veta vad jaaag har gjort idaag? Inte? Det får ni ändå! Jag har haft kundmottagning idag. Där hjälpte jag en klasskompis med en slingning och sen klippte jag Tuff tuff. Fick sluta tidigare idag på grund av att lärarna skulle på något möte. Skönt, så jag har hunnit äta och övningsköra lite.

Senare ska jag eventuellt åka ut till Nora en stund, mysepyse. Imorgon är det fredag! TAGGAAA!

Kjaaam.



Nytagen bild för en gångs skull :)

tråk och kladdiga apelsiner med kärnor i.

Jag har så tradigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Det stora problemet är att jag inte har nån ork att göra nått. Vad brukar ni göra när ni känner så här? eller det är kanske bara jag som brukar känna så?

Jag brukar i varje fall äta, tyvärr! Just nu äter jag en apelsin. Sjukt besviken blev jag när jag insåg att där var kärnor i. Hur kan det bli att vissa har kärnor och andra inga? Konstigt..
Och jag blir lika förvånad varje gång jag äter apelsin över hur kladdigt det är. Äckligt. Jaja nu ska jag öppna en påse popcorn! Heeheheh. Varför vara smal och hungrig, när man kan vara rund och lycklig? ;)

Favorit i repris här undertill!



trött tjaj.

Åh, jag e rent slut efter stallet. Han var så fin idag, att jag inte kunde sluta rida! Alltså blev det ett superlångt ridpass.

Påvägen hem satt jag och blev jättesugen på köpesallad. Alltså riktigt jävla sugen. Sjukaste, när jag kommer hem har pappa köpt en sallad till mig. Inte exakt den jag var sugen på, men ändå! Det kallar jag teleparti på hög nivå.

Så jag har både hunnit äta och bada sen jag kom hem. Funderar på att ta en promenad och sedan ska jag självklart se på big brother. Hur spenderar ni kvällen?


Ny kategori!!

Hej kära vänner.

Jag satt nyss på toa (hehe intressant, va?) och tänkte. Jag tänker som bäst på toan. Kom och tänka på hur kallt det kan bli när man sätter ner sin bara rumpa på sitsen. Nu har vi träsits, men överlag menar jag.


Lösningen skulle kunna vara att man klär toalettsitsen med nån slags ludd, men det är inte särskillt hygieniskt kanske. Så jag kom fram till att man kan installera värmeslingor i själva sitsen. Tänk vad härligt?!

Det finns de gånger jag struntar i att gå på toa i skolan hur kissnödig jag än är. Ingenting är värre än den  känslan som går genom kroppen när man sätter sig på en iskall toasits.

Kanske är detta att vara överdrivet bekväm, men vad fan! Vi lever år 2011!


Hm.. kanske inte sista riktigt än..

Heej finisar!

Nu är jag hemma från min körlektion. Blev kanske inte den sista endå, hehe, men det är på god väg åtminstone. Körde med en annan lärare idag. Var faktiskt lite nervös över att köra med honom från början, men han var fan så mycket bättre än min förra. Det säger väl allt - gå aldrig och oroa er i onödan.

Funderar på om jag ska försöka sova nån timme till. Ska ju ut till hästen, men det blir inte förän lite senare. Han får ha det bra i hagen så länge. Ska kolla upp lite roliga övningar vi kan rida idag också tänkte jag. Blir så enformig ridning att rida på åttor, skänkelvikningar, öppna osv. Han kan det. Nu behöver vi nya utmaningar!

Take care, så länge.

Possss.


För er skul <3

Jag och Elliot har precis varit hos mormor! Jag e skittrött, men skriver ändå för er skull. (naaaaaaaaauw)

Ville bara att ni ska veta att jag lever. Nu ska jag kolla på Big Brother och dricka Coca Cola <3.

Önska mig lycka till imorgon på körlektionen. Skriver hur det gick imorgon bitti.

Puss på er och sov så sött. <3


Sommarkänsla på hög nivå!


Förklaringen till varför det är så ljust!

Haha, asså just nu, precis. Typ för två minuter sedan, gick det upp för mig varför det är så just ute så här sent. Vi har ju ställt fram klockan en hel timme! Jaja, fasen gytt. 

Kom hem för inte så längesedan. Har bara hunnit äta lite soppa sen dess. Idag har jag ju varit både i skolan och på salongen, som alla andra tisdagar. Hade som sagt (?) redovisning i morses. Satan vad dåligt det gick då, men det gör ingenting.

På eftermiddagen hade jag två kunder. En tjej som kom in med sjuukt tjockt hår. Hon ville bara klippa topparna/klippa upp. Tur! Lite senare kom det in en dam som ville klippa luggen bara. Annars har det inte hänt allt för mycket idag...

Får ta och försöka ändra på det nu, så ni har nåt att läsa om ;) Men förvänta er inte värsta grejen, jag har körlektion (min sista!!) kl 07.30 imorgon. BUHU! :(

Vi höres, babees.


Här står jag och schteker i solen på kos (korfu, Kreta?) eller nått för ett paar år sen.

lååååååååååång dag.

Big Brother är ett mycket knepigt program, men jag är rätt knepig jag med.. därför kollar jag på det.

Tisdag imorgon. - mycket lång dag. Börjar halv nio med samhällskunskap och sedan till salongen på eftermiddagen/kvällen. Ska ha redovisning på samhäll, så måste sova nu, snuttisar..

Vi hörs imorgon. Sov så sött. <3

road-trip.

heeeeeaaaj.

Hur e läget, bloggisar??
Jag mår fint. Har precis varit ute och åkt cabbe med Kalle. Vi tog en sväng genom klagshamn och sen ut till min charmiga pållegris. Mysigt, men fortfarande lite för kallt utan tak, heheh..

Vi har också köpt morötter och dipp som vi ska äta nu till Big Brother. Mysepyse.

Ha en träävlig kväll.
Cremé fraiche (som man saar)


nyttigheter.

Haaaaj igen!

Nu har jag hunnit sova en stund och ätit har jag gjort.
Det blev chili con carne med ris och vitlöksbröd. Det har blivit sjuuukt mycket vitlöksbröd för min skull på senaste, men det är väl sjukt nyttigt? Så det gör ingenting ;)

Satt nyss och blev sjukt sugen på iskall coca, men har bara halvljummen hemma. Håller på att kyla cocan. Väntar med stoor längtan.

Heheh aaja, nu ska jag inte uppehålla er nå mer... (fast det är iförsig ni som har valt att läsa.)

Puussss

Extensionskurs eller inte?

Hej sötnosar!!

Neeeej, jag har inte glömt er (<3) ... jag har bara varit upptagen. Vissa har ju skola att sköta, tyvär. Om ni är intresserade, så har jag haft kundmottagning idag. Iallafall på förmiddagen. Jag hade en kund. Färg och klipp. Det blev mycket bra, som vanligt ;). Det var en gråhårs-färgning. Spännande, va?

På eftermiddagen hade vi en intruduktion till extensions. En tjej från Toupema Belgal (googla om ni inte känner till) kom och visade upp lite olika sorters hår. Vi fick inte lära oss nåt särskillt.

Den 2:e maj har vi dock en riktig kurs där vi får lära oss microringar och keratinwax, tror jag det var. Jag har inte bestämt mig för om jag ska ta kursen eller ej. Det kan vara en bra merit imed vi får diplom på det, men frågan är hur mycket pengar man faktiskt kan tjäna på att stå med extensions på salong.. (det kostar mycket för kunden, men tänk på att vi måste köpa in hår, betala skatt och liknande.. dessutom tar det en stund att sätta i håret).

Nu har jag lite skolarbete att göra. Samhällskunskap för att vara exakt.

Vi hörs senare!


Redig ångest?

Ähe, detta får faktiskt bli sista inlägget för denna söndagen. Rejält tradigt att det är måndag imorgon, men med tanke på hur snabbt veckorna brukar gå, så är det kanske inte så farligt?

Detta är dessutom sista veckan innan jag ska ut på två veckors praktik och efter det är det påsklov. (tror jag?)

Jaja. I veckan ska jag klämma in en redovisning, mammas födelsedag, körlektion, projektrapporten och förhoppningsvis lite roliga saker med! Vad har ni för planer i veckan?

Nu ska jag iallafall sova..

Sov sööött gullisar. <3 <3 <3


Jag saknar min vän, Nora. därför lägger jag upp denna bilden på oss <3

Boven i dramat....

Blame it on:




Vem åker??

Haha visst fan! glömde dagens outfit idag. Tog ju faktiskt en bild förut för er skull! Hehe känner mig fortfarande lite som en idiot när jag går omkring med ridkläderna i stan, men men...






Iallafall... Nu så sa min hund precis till mig (hehe) att han ville träffa Kalle, men han hade tydligen inte tid för Elliot. Nu ser Elliot ut ungefär så här:


Jag tycker att det ser ut som hans värld har gått under, eller vad säger ni? :( Så nu tänkte jag ta ut honom på en låååång runda, så somnar vi båda gott i natt.

Senare blir det så klart big brother. Mycket spännande! Vem tror ni åker ut? Jag tror faktiskt att det blir Roza? Jag tror att många, precis som jag, stör sig på henne och då är det ju svårt att få folkets stöd?

Jaja, kaaaanske skriver ännu ett inlägg senare...?

Pussss


Besvikeen..

Hej igen!

Körde alltså till stallet. Mockade, fixade mat/hösilage. När jag står och mockar, frågar en tjej om jag vill rida ut med henne. Självklart! Sjukt taggad på lite galopp i det fria, upptäcker jag att Charmi har tappat en framsko. Ville inte riskera nått, så fick åka hem väldigt besviken.

Nu ska jag iallafall bada vovven.

Puss.

Lugnt, jaaaao.

ÅÅH god morgon! Fi fan vad jag är sur. Nån har snott en timme från mina klockor. Till och med på text-tv. Vad händer? Detta var jag inte alls beredd på. Klockan är ju helt plötsligt över mycket!

Iallafall är jag rätt så skit trött idag. Jag har typ sovit 12 timmar i natt, hur är det möjligt? Jag hade en hemmakväll igår. Satt och kollade på lite olika filmer, gick en promenad, mös med min voffe. Sånt behöver man ibland. (.. och jag är jääkligt glad över att slippa dagen efter-ångest idag!)

Hm.. vad kan ni mer tänkas vilja veta om mitt spännande liv...? Ska snart köra ut till stallet (ovanligt, va?). Haha, nä, men ni kan faktiskt inte ana hur lycklig jag är över att ha en 500 kg´s klump att pyssla med igen ;) Lycka är en häst mellan bena!

jaao, nu ska jag byta om.
Peace ouut. hehehe


nuttin no go so.

Känns som om det inte har hänt så där jättemycket sedan jag skrev mitt förra inlägg, men vafan.. en sak är säker - ni älskar att höra av mig och veta att jag är vid liv ;)

Hehe. Det som har hänt sedan senast är iallafall att jag har ätit och varit ute med hunden.
Just nu varvar jag datorn med att hjälpa pappa att hänga upp min TV på väggen. Det ska bli mycket smexxigt. Ao, så fort mamma har tvättat badkaret, ska jag hoppa i ett bad. Sen får vi se helt enkelt.

What about you, guys?

Lots of love. <3




Sötnosar, va?!



Första bilden på mig och charmi. Haha var tvungen att skona er från mitt ansikte :( Ser vi inte lite ut som ett ponny-ekipage? Så puttinuttigt.

Jaja, som ni ser på bilden, är det jättefint väder idag. Därför har jag ridit ute idag, men ska inte skriva så mycket om det. Vet att ni säkert inte tycker det är kul att läsa om.

Vad ska jag istället skriva om? Kom gärna med förslag!

Kraaaamiiizz

Dagens outfit.

Hallååå bloggisar, eller god morgon kanske man ska säga?

Hur är läget med er idag? Själv mår jag fin fint. Vi har strååålande väder här i malmö och just nu sitter jag och väntar på skjuts ut till min Charmeur. Det finns inte mycket som kan göra detta bättre.

Aa, så ligger det till. Tänkte slänga upp en dagens outfit, lite på skämt... Hehe jag tror inte att ni bryr er så mycket vad jag klär mig i till vardags??

Vi hörs kanske senare!


Dagens outfit - Cassie

dagens outfit- Elliot

Starka grajjor.

Hej sötnosar!

Hur är läget med er? Själv har jag lite ont i huvudet. Stod och blekte slingor i eftermiddags. Blekning är starka grejer, kära vänner!

Idag har jag varit på salongen. Hade en herrklippning och så då slingor. Herrklippningen var rätt rolig :) Han hade längre hår än de flesta tjejer när han kom in och ville klippa av det. Då började det klia i mina fingrar, ska ni veta!

Just nu sitter jag och väntar på mat. Det blir pasta och nån vitlökskorv. Precis vad jag är sugen på idag... Och ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Får se vad jag orkar med helt enkelt. Ni då?

Puss & Kram!

<3

BEEEEEEEEEERTIIL <3

hehehe

HAAAAa-AAAAAAJ!

Nu ska jag och kalle brolle gå till lihmhaaa-aamn. Det ska bli jeeetteskooo-ooj.

HAAAa-AAAAAJ HAAAa-AAAJ



Duktig tjaj.

Provet gick helt okej idag, orkar inte skriva mer än så just nu. Har annat att ta tag i... sova, bada och äta till exempel ;)

Pussss


stort frisörprov, coming up.

Åh, vad jag tycker synd om mig själv! Fredag idag (hallå, elller?!) och jag ligger hemma i min säng. Ska sova när jag har skrivit klart detta inlägget. (Aw, gullig jag är som tänker på er, fast jag egentligen borde sova?) Anledningen till att jag ligger hemma är att jag har ett stort praktiskt prov imorgon.

Det har alltså med frisör att göra. Vi (jag och mina klasskompisar) ska rulla en permanent, färga en grå utväxt, damklipp, herrklipp, föna/lägga festfrisyr och klippa skägg. Vi har olika tidsbegränsningar på alla moment. Man skulle kunna se det som ett litet gesäll? Iallafall kommer detta att ta hela dagen, 8-18, så måste vara utvilad. Skriver om hur det gick imorgon! Kanske till och med kan komma att lägga upp bilder.

God natt, hoppas ni har haft en festlig fredag... det har INTE jag...


Hehehe.. här är jag på vårt älskade coop. <3

Trött och upptagen Cass

Hej snuttisar!

Idag är jag riktigt trött, så trots att jag inte har skrivit på länge får det bli ett kort inlägg, tyvärr.

Tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer. Jag går alltså i skolan/är på salongen till minst kl 15.30 varje dag. Flera dagar slutar jag till och med så sent som 16.30 och 18.00. Då blir man rätt trött, så bloggen har jag väl lagt åt sidan lite för nu. På helgen är ju bloggen inte det första du tänker på. Den liiilla lilla fritid jag har är just på helgen..

Idag har jag varit i skolan. Kundmottagningen. Klippte två "stammisar", så har inte gjort någonting särskillt. Utöver kunderna har jag bara övat på permanent. Vi ska ju ha ett stort delprov på lördag. (hej då min enda lediga dag..) Där ingår 6 moment; Herrklippning, skäggklippning, gråhårsfärgning på utväxt, damklipp, permanent och festfrisyr som ska fönas eller läggas. Önska mig lycka till!

Nu ska jag äta, sen ska jag vila lite och ta igen två Big Brother-avsnitt som jag missat. Vad ska ni göra idag?

KJAAAAM.


Gammal bild på mig och voffs ute i bokskogen

Vlogg senare??

Hej fina bloggisar.

Läget? Själv måste jag säga att jag mår lite sisådär - hade kanske föör kul igår. Kan man ha det?

Sitter här i min rosa morgonrock, men ska snart byta om till ridbrallorna. Ska ut till stallet och få lite pli på hästskrället... hehehe nej skämt å sido. Ska vara i stallet läääänge. Liksom ta min tid till att borsta och rida så vi börjar lära känna varandra :)

Ska försöka filma lite ute i stallet tänkte jag, så om jag lyckas lägga upp ett klipp här på bloggen (youtubes koder har ändrats och fungerar inte för mig längre :( ), så gör jag det.

Ta hand om er så länge.

Puss

mina stjärnor

Hej bloggisar!

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Det gick mycket bra! Där hade tydligen varit några andra och provridit, men det hade inte gått alls. Jag är mycket stolt över mig själv och framförallt nöjd.

Detta blir alltså mitt tredje lilla skötebarn. Han är mycket liten och nätt med långa lätta steg. Han är verkligen en riktig Charmeur. ;) På lördag ska jag dit och rida igen. Ska spendera hela dagen i stallet och riktigt lära känna honom. Förutom lördagar, ska jag även ha honom onsdagar.

Lägger upp lite bilder på mina älsklingar och min nya lilla stjärna under.


Cheap Investment "Smurfen"

Gubelini

Charmeur


Tisdag

idag är jag mycket trött, fina bloggisar. Har varit både i skolan och på salongen idag, precis som alla andra tisdagar. Samhälle på förmiddagen alltså.

Hade en klippkund idag vid 16 tiden. Klippte en slags bob. Eller aa, en variant av en bob. Blev ganska så kort i nacken och så lite page-stuk framtill. Svårt att förklara, men jag blev nöjd och kunden blev nöjd. Win win.

Jag tänkte att jag ska vila mig en stund nu. Kvällen kommer jag spendera åt plugg och promenad bland annat. Vad ska ni göra?

Puss & kram!

Charmeur.

Ojj! Glömde förut att skriva att jag har hittat en häst som jag ska provrida på onsdag. Ska alltså inte köpa en. Det har jag inte tid för, men ska se om den passar mig, så jag kan hjälpa tjejen som äger honom.

Han heter Charmeur och ser ut så här:



Han skulle tydligen vara ganska pigg och så, men har jag klarat både Smurfen och Gubelini, ska det nog inte vara några problem. :)

Berättar mer om hur det gick o så på onsdag!

Gaalet.

Hej hopp, bloggisar!

Hur mår ni? Själv mår jag mycket bra. Det suger lite att det är måndag, men vädret gör att det jämnar ut sig.

Sjuk helg, har jag haft. Mja, hyfsat dryg fredag bortsett från Möllan med Lina. På lördagen var jag fly förbannad hela förmiddagen. Gick och tröstshoppade. På kvällen var jag, sofie och dani på fest. Deet var galet. Minns inte ens hälften.
Där var iallafall sjukt bittra och avundsjuka tjejer. Detta minns jag inte, men Sofie berättade att en av dem hade lyft bort mig när jag stod och pratade med en killkompis. Haha riktig idiot. Tuuuur för henne att jag inte var på dåligt humör ;)

Nu ska jag vila mig lite och resten av dagen ska jag plugga stenhårt!

(hörde ni föresten att Big Brother- Tobbe har gått ut ur huset??! )

oviktigt

För människor som man aldrig kan lita på, har jag inget till övers. Livet är för kort för att slösas bort, eller vad säger ni? :)

Har varit hos farmor och sen har jag suttit och väntat på...ingenting? Ikväll blir det fest i alla fall. Ska bli skönt att umgås med lite andra människor för en gångs skull. Man kan ju inte alltid hänga med samma gamla, då blir man rent sjuk psykiskt. Se bara på Rickard och Jessica i Bigbrother.

Nu ska jag ut på promenad. Kram.



Sömntuta!

Hej finisar!

Förlåt för att jag inte har hållt er uppdaterade idag, men jag har faktiskt sovit hela dagen.

Hehe, aa det är sant! Kom hem ändå rätt tidigt imorgon, typ halv ett, men fy fasen vad trött jag har varit. Fick tvinga mig upp vid halv ett för att gå ut med min förtvivlat kissinödiga lille voffe. Sen gick jag fan och la mig igen och vaknade inte förän pappa kom in kl 18 och sa att det var middag. Kan ni ana ångesten?

Efter det har jag inte heller haft nån tid att skriva. Har flyttat in kläder och sånt skit tillbaka in i mitt rum från stora rummet. Jag har dessutom varit hos mormor en stund och kom inte hem förän kl 00. Hehe sjukt att vara hos sin mormor så sent, va?

Nu dör snart min (mammas) dator, så ska stänga av och se på Big Brother.
Vi hörs väl imorgon?

Puss.

Snabbis

Hej kära vänner!

Jag har inte alls mycket tid att skriva nu, så skriver snabbt som satan!

Har precis kommit hem från salongen, eller aa, har hunnit äta också. Inte allt för mycket att göra idag. Hade en damklippning också hjälpte jag Patricia och satte lite folieslingor på hennes modell.

Nu ska jag fixa mig för att sedan dra ut!

Puss så länge.

salongen och 100-dagars-firande!

God morgon! Eller? Jag har varit vaken i ca 5 timmar redan, så morgon och morgon!

Har hunnit med en lektion samhällskunskap A. Det var rätt spännande idag, believe it or not. Vi håller på lite med ekonomi nu och har i princip lyssnat på föreläsning hela förmiddagen. Jäst.

Just nu är jag hemma och äter lunch. Macka med aprikosmarmelad och ost, mycket gott! Till det dricker jag coca, så klart ;). Om ungefär en halvtimme ska jag bege mig ut och ta bussen till salongen. Det ska bli väldigt roligt. Det känns som jag inte har varit där på evigheter och det var ju faktiskt ett bra tag sen! Två veckor sedan för att vara exakt. Var ju sjuk senast jag skulle dit och sen dess har jag haft lov.

Ikväll, vid typ 21, ska jag ut med min klass. Vi ska fira att det är 100 dagar tills vi tar studenten. Det är tänkt att vi ska till Friday´s. I själva verket är det exakt 101 dagar till studenten, men det visste vi inte om förän idag när vi räknade nogrant på det. Det gör ju ingenting. Nästan hela klassen är lediga imorgon, så passar ju bra idag :)

Nu ska jag kolla upp bussen och lite så!
Kramiss.



Hittade bilder på Smurfen. En liten travare jag hade hand om för ett bra tag sen. Finns typ bara sånna här bilder på mammas dator!

RSS 2.0