miss my blonde hair

Jag hatar mig själv lite halvt. Varför varför varför bli brun och korthårig när jag kunde varit vacker, blond och långhårig. Dåligt beslut, Cassie, dåligt beslut! Vågar inte heller bleka upp mitt hår, för då kommer allt hår (topparna iaf) hamna i schamponeringen. Jag förstår inte hur kändisar kan gå från mörkt till blont och tillbaka efter bara några veckor, förstår det inte!

Visst har de kanske bra produkter, vilket blev mammas svar när jag frågade henne, men herregud, du bryter ner hela hårstråets uppbyggnad när du bleker upp ett hår, ändå är deras hår glansigt och vackert. Efter alla mina blekningar är mitt hår matt och risigt vad jag än gör och jag har banne mig duunderbra produkter.

Jaja, jag vet inte mycket, men vet att blond ska jag bli igen en vacker dag.


Saxteknik och fyrkantiga former.

Här sitter vi och disskuterar hur man bäst håller saxen och hur man förklarar vad man gör för kunden, så att vi inte skrämmer ihjäl dem.

Kollar också på steg-för-steg-filmer på herrklippningar. Ska snart sätta igång med att föna fyrkantiga former på herrdockorna. Varmt och skönt blir det i klassrummet när alla sätter igång fönarna på samma gång. Mys pys.

Efter skolan har jag en klipp kund och sen ska jag träffa ellinoer, vad ska ni göra?

Kramis

Modellsearch

Hejsan!

Sitter i skolan och är hur stressad och frustrerad som helst. Måste hitta seriösa modeller till visningen. Ingen verkar ta det på allvar. Jaja det löser väl sig.

Ikväll ska jag alltså på färgkurs i Helsingborg. Det ska bli skoj. Är spänd på vilka idéer Goldwell har nu.

Snart är det lunch och sedan slutar jag lite tidigare idag, så jag hinner äta och vila innan resan. Bra, va?!

Kramisar.

 


Bloggeli blogg

Det känns som en lättnad att blogga igen haha! (om man tänker bort mina naglar, har fått skriva om lösenord 100 gånger idag eftersom jag trycker på två knappar heela tiden)

Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan. Ska snart hoppa i ett bad tänkte jag. Efter det ska jag väl fixa i ordning mig så att jag ser ut som en människa och ikväll ska jag träffa en vän. Låter väl bra?

Min lilla vove satt ute på balkongen i en kvart, nu ligger han på golvet helt utslagen! Vi har inglasad balkong, så där blir så väldigt varmt. Så innan jag gör något annat ska jag försöka få i han lite vatten. Lilla födelsedagsgrisen.

Pussis.





Minnen av aprilhimeln - Håkan Hellström

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

Som jag minns den...
och som jag minns dig...

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu







Reunion med min gamla bloggis!

Nä, nu har jag banne mig ångrat mig ! Jag återupptar bloggen här. Saknar lite att skriva här. Här är mer personligt. Det är nästan så jag vet vem alla som läser är. På Pointblog är alla som läser ute efter poäng och jag vill inte skriva för dom. Mer respekt än så förtjänar jag väl?

Tiden har gått och nu så är det april-månad. Jag har hunnit fira nyår, alla hjärtans dag, påsk osv. Jag har börjat jobba betydligt mer än förut och jag flyger och far i hela skåne på kurser, visningar och dylikt, men jag trivs rätt bra med det.

På tisdag (imorgon!) ska jag till exempel till Hbg på en färgkurs som hålls av Goldwell. Läglig dag med tanke på att MFF möter HIF där då! Det gäller med andra ord att inte väcka för mycket uppmärksamhet utan bara försöka smälta in lite fint.

Jag har dessutom blivit brunett(någon röd, brun, lila-färg?). Saknar det blonda, jag jag tror att jag överlever!

Over and out för denna gången!

Pussissar.

(Såhär ser Ellioten ut nu, han fyller ett år idag också!)



RSS 2.0