tjoho

Hej hopp!

Just nu sitter jag i skolan på svensklektion och "lyssnar" på när min lärare predikar om "EL". Rent ut sagt skittrist. Igår var jag ledig och då hjälpte jag mormor med katten. Han skulle till vet. och bli hälsosam. Trodde bara dom skulle klippa klorna, men katten sövdes ner och snaggades, klorna klipptes, vaccination och tänderna blev skrapade från tandsten. Efter vet. träffade jag Sebastian några timmar innan han skulle träna, när han stack var det dags för mat, Efter maten blev det mobilia med Pontan. Köpte mig en välbehövd kalender.

Iförrgår hade vi frisör hela dagen. Då fick vi träna lite på utväxtfärgning, folieslingor och att föna volym. Trött var jag på kvällen vill jag säga!

Nu ska jag anstränga mig och lyssna på Åsa, läraren.

Pussisar!

Första dagen i skolan.

Ja, rubriken säger allt. Särskillt glad är jag faktiskt inte just nu, men jag tycker att jag klarade dagen galant. Med undantag att jag höll på att komma försent. Försov mig och mamma väckte mig inte förän 08.10 när jag börjar 08.30...

Japp, nu blev jag sur på pappa också, så ska inte skriva mer för då blir det ett otrevligt inlägg.

Pussss

Malmö festivalens sista dag.

Okej, jag är kass. Jag vet, men jag har ett liv. Woho! Trevlig kväll igår. Träffade Ellinoer och stack till Stortorget för att se familjen. Där träffade vi Dante & co. och Lina & co´.

Kvällens minus:
Missade Promoe
Familjen sög live
För lite att dricka
Svettigt
Sista dagen på Malmö Festivalen

kvällens plus:
Träffa massa kompisar
Malmö Festivalen

Förutom detta så började skolan idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ångesten är i topp och jag vet inte hur jag ska stå ut ännu ett år, men "det löser sig. Det gör det alltid."

Over and out!

Malmö festivalen this far.

Oj! Det var verkligen ett tag sedan. Tänkte snabbt uppdatera er om vad som har hänt de senaste dagarna, sen måste jag iväg.

Igår träffade jag Ellinoer. Klippte henne, sen gick vi mest runt tills jag följde henne till tåget. Senare på kvällen träffade jag Dante. Inget särskillt hände denna dag alltså.
Iförrgår var jag på Malmö festivalen med Pontan, senare på kvällen träffade vi "gänget" (Charlie, Viktor, Tobbe, Albin och Sebbe). Det blev en tidig kväll.
Lördagen var den roligaste kvällen på Malmö Festivalen hittintills. Jag och Lina stack till A.B för att fixa lite, sedan förade vi  hemma hos andra Lina och Daniel. Kortspel, musik och annat som hör till. Tog en taxi till Stortorget. Missade både Miss Li och Outlandish, men vi fick iallafall se Veronica Maggio och Timbuktu. Från denna kvällen finns lite bilder på min facebook under "bilder på mig".
Fredagen var sådär.. Träffade Ellinoer, förade, sedan var det mest till att springa runt och träffa massa folk. Ingen kul kväll med andra ord!

Nu måste jag dra! Puss

jourjobb

Tjena!

Idag har jag fått lite gjort iallafall. Slöat med hunden och kollat på McLeod´s daughters, sedan stack jag upp till stan för att kolla läget på salongen. Just då var där fullt upp, så jag fick tålmodigt cykla hem igen. Halvvägs började regnet spöa ner och det såg ut som jag hade tagit ett dopp i havet, hehe.
För två timmar sedan stack jag dit igen. Det vi kom fram till var att jag har praktikplats där (som jag visste innan) och att de vill ha mig där extra vissa dagar nu fyra veckor framöver. Härligt att tjäna lite pengar iallafall. Det hela kommer gå till så här att de ringer mig dagen innan de behöver mig, så man skulle kunna säga att jag är på jour under fyra veckor. haha.
Jaja puss


Amen hallå

Hejsan hoppsan! Hur är det med er ? Jag mår faktiskt bra, trots omständigheterna. Har varit med Lina hela kvällen. Det var supermysigt. Först var vi ute med vovsingarna, Elliot och Linas Frodo, sedan stack vi ner till bo01 med coca och chubbe och satte oss ner för att prata om allt mellan himmel och jord. Det behövde jag verkligen och känner mig så lättad nu. Tack för du finns, gumman (om du läser här!).
Just nu sitter jag ju här och skriver samt terras av vänners oroliga frågor, hehe. I´m fine, darlings. Ska snart lägga mig och kolla på Paradise Hotel (me love)

Men vi hörs nog! pussen


En av mina personliga favoriter´från den bästa dansbands-serien EVERmade

walking on sunshine.

Hej hopp!

Här sitter jag nyduschad och fin, mysigt! Men inget emot vad kvällen var igår, du vet inte hur mycket jag saknar dig alltid när jag inte är med dig. Du är underbar, gubben.
Idag kom iallafall mamma och Cim, min syster, hem från kryssningen. Massa choklad hade de köpt med sig hem till mig, mums hehe! Snart ska jag gå och göra mig iordning, sen kanske jag tar mig en långrunda med voven.
Skriver mer senare! Puss


-

"Some say eat or be eaten, some say live and let live"

Malmö FF

Hejsan !

Haha det är en liten unge som sitter och anklagar mig för att ta illa hand om mina hästar! Men hon är väl utvecklingsstörd (inte för det är något fel med utvecklingsstörda, men hon ger fan dom dåligt rykte!), ser sån ut iaf! Jaja här sitter jag igen matchen är mot TFF och spelas i Trellehulla och det står 0-2! Luktar seger för Malmö. Puss så länge

memorera aldrig telefon-nummer, vad ni än gör..

Det är skit att lära sig någons telefonnummer utantill, det blir OMÖJLIGT att stänga ute personen från sitt liv. Iallafall om man har så låg självkontroll som jag. Jag ska aldrig någonsin lära mig ett nummer utantill. Jag lovar er det. Tacka vet jag telefonlistor och snabbnummer på mobilen. Då är allt som krävs bara fyra knapptryck bort för att bli av med personen för all framtid. Namn-Val-Radera-Ja. Är nummret borta ur mobilen kan man aldrig höra av sig till personen igen, även ifall man vill det, kan man däremot numret, så är man körd (jag iallafall).

Vad gör jag då? Jo, förutom att slösa tid på onödiga livsfilosofier, så sitter jag och väntar på pappa som är ute med Elliot. Om en timme ska vi köpa pizza (idag igen) och kolla på MFF(mot?) samt sitta och tvinga mig själv att INTE höra av mig. Det ska bli väldigt mysigt, men jag kommer väl som vanligt få spatt i mina rastlösa ben och hitta på någonting efter en halvtimmes stillasittande. Åh, varför sitter jag hemma när solen lyser?!

förträngt skvaller.

Hej hopp!

Nu är jag hemma och ikväll har jag träffat Karro och hennes kompisar Frida och Sofie (?). Iallafall så fick jag reda på lite saftigt snack, som jag har fått hört om innan, men som jag har glömt bort helt. Så imorgon ska personen i fråga konfronteras. Ska bli väldigt spännande att får höra personens försvar. Hehe!
At the moment sitter jag och kollar runt lite här på internet. Ingen större hit, men i brist på annat då. Det är väldigt kul att läsa bloggar där de sitter och hackar ner på massa kändisar och anklagar folk för massa roliga hemskheter. Det sjuka är att jag är så ond så jag tror på allt. Det som gäller nu är väl att jag ska gå och lägga mig och kolla lite på tv tills mina ögon inte orkar vara öppna mer, då ska jag sova.

Vilka läser min blogg? Det kan ni väl svara på! Tar inte så lång tid att skriva era namn i kommentar-grejset! Hehe...

Men puss och god natt iallafall!

-

Idag har jag verkligen ingenting spännande att skriva om. Håller på att dö långsamt på grund av min abstinens.
hejdå!

20 meters fara.

Nu är jag tillbaks igen! Kvällen gick åt till kvällsdopp med Dante och hans gäng samt André. Mysigt. Sant är att jag badade i 20 meter djupt vatten. Kan ni tänka er vilken adrenalinkick att veta att man har 20 m ner till stadig mark? Tänk om jag hade fått kramp, då hade jag varit ganska körd! Eller hur, André? Ja, jag vet att du läser, du behöver inte ljuga !

Hehe imorgon då? Jo då har jag sovmorgon, som jag tror att jag skrev innan (?). Sedan sticker mor och systeryster på kryssning, så pappa och jag har FF hela helgen. SKÖNT! Förutom det har jag inte en aning om vad som händer faktiskt. Ska nog försöka att hinna med att klippa pappsi, det är dags nu. Han ser ut som en luffare i håret, hehe!

Allt för mig denna gången. Nu blir det till att gå och lägga sig, så sov sött underbaring !


snabbis

Hej fuling!

Mysig kväll igår! Stranden, kvällsdopp, kompisar och sedan limhamn. Vill inte berätta i detaljer.
Idag har jag passat hunden. Blev väckt kl 8. Det blir bara tidigare och tidigare tycker jag, men imorgon får jag sovmorgon iallafall. Sedan har jag varit ute lite med André( bästa bloggläsaren i världen!), vi satt mest och snackade och drack coca/dr. pepper.
Nu nalkas det kvällsdopp, förutom att där inte finns en kotte förutom andré och jag som är på, men vi hörs!

puss



Så här såg jag ut i 9:an när jag drack bravo( apelsin)

("Öl smakar kladdkaka i Lappland")


vad fan ska jag göra?

Bittersweet memories, that is all i´m taking with me.
So goodbye, please don't cry.
We both know I'm not what you need.
And I will always love you

I hope life treats you kind,
and i hope you have all you dreamed of,
and i wish you joy and happiness
but above all this I wish you love
and i will always love you

<3

Berg-och-dalbana

Det är jävlar i det inte särskillt svårt att få mig sur på några minuter. Jag är så lättretad så det finns inte. Det är sjukt jobbigt. Just nu går mitt humör upp och ner minst 5 gånger per dag, orkar inte. Tror att jag ska stänga av mobil och data i några dagar för att lugna ner mig och stänga omvärlden ute. Mår inte bra av detta, mitt immunförsvar påverkas tillochmed. Min hals är svullen som jag vet inte vad och har haft förhöjd temp hela dagen. Jag blir inte ens glad av att kolla på simpsons, det är något seriöst fel med mig.


Ensam hemma woho

Tja heto!

Jag är jävligt glad över min valp! Pågrund av honom får jag uppleva hela dagar för en gångs skull.. det är ju han som får upp mig på morgnarna. Just nu ligger han och sover i soffan. Jag lämnade honom där. Oopsie! Hehe nä, men vi ligger åter igen och kollar slaviskt på Mc Leod's daugthers, men jag tänkte vara gullig mot er och ta en paus för att uppdatera er.. hehe. Idag har jag vaknat, tagit hand om hunden och varit och handlat. Ingenting särskillt, men klockan är iförsig bara halv ett.  Föresten så har jag varit duktig idag och fyllt på min mobil med pengar!
Pappsi är och jobbar, Mamma och syster är i Copenhagen och shoppar, så jag är ensam hemma, men ingen ville dela min lycka över detta.

Nu ska jag gå och kolla på TV igen. Hörs lite senare!

Pussisar


Tisdagkväll?

Kul kväll ikväll! Vi träffade en kille från New York, men fick inte träffa sötnosen.. Fasen. Ska sova nu iallafall!
Hörs imorgon, puss på gumpen!

Note:

Hajen III ikväll! Jag har fixat 3D-brillorna.


Tidiga morgnar..

Hej gullisar!

Åh glad blir man när man loggar in på bloggen och ser att André har kommenterat. André, min trogne, bästa läsare, som just nu sitter och trycker på uppdatera var tredje sekund eftersom jag har berättat att jag har skrivit om honom här i bloggen.

André om En regnig stad och en sur Cassie:
Mösjö, var ligger det?

Svar: Har redan svarat, men kan svara igen! Det ligger på ön. Hehe.

Idag har jag inte gjort mycket alltså. Blev väckt av mamma och råttan, som krävde passning, eftersom idag var mammas första jobbdag sen skolavslutningen, så då fck jag pallra mig upp i gryningen. Elliot och jag har spenderat morgonen i soffan. Först sov vi, sen kollade vi på Mc Leod's daugthers, ett av mina absoluta favoritprogram. Sedan åt vi. Elliot åt torrfoder och jag åt pasta med ketchup. Långrunda efter lunchen och hem för "ensam-hemma-träning".
När familjen kom hem gick jag och lade mig några timmar. När jag vaknade igen tog jag mig en dusch, sen var det middag. Glad blev jag när sötnos ringde mig, håller tummarna för att vi kan träffas ikvällan!
Jag har även tjänat lite pengar idag! Hjälpte mamma med att slinga utväxten. Lättförtjänta pengar, det gillas!

Nu ska jag inte tråka ut er mer! haha puss

En regnig stad och en sur Cassie

Tjenis alla mina få läsare!

Nu är jag hemma igen efter en... mysig.. kväll. Träffade först charlie och vi bestämde oss snabbt för att gå ut och träffa Viktor, Tobbe och Albin för att dra ner till Mösjö. Sagt och gjort. Vi stack ner för att låsa upp cyklarna och bege oss till där vi hade bestämt möte, slottis, men så  fort vi kom ut ur trappdörren möttes vi av rent ut sagt pissregn. Envisa som vi är trampade vi igenom Malmöstad ändå. Kom fram och såg ut som två blöta hundar. kunde vrida ur byxorna så blöta vi var!
Vi satt och väntade på att regnet skulle upphöra, men nej. Efter ungefär en timme stack alla förutom jag och Charlie dit ändå. Vi cyklade hem till Charlie. På vägen till Charlie cyklade vi igenom en pöl som såg rätt harmlös ut, men i mitten av pölen blev vi blöta om fötterna och hoppade av cyklarna. Vattnet stog då upp till knäna på oss. När vi väl var hos Charlie var vi jävligt nöjda med oss själva och satte på en skräckis (hehe), som var patetiskt. Minns inte ens vad den hette.

Nu ska jag gå och lägga mig och sura över att folk inte kan hålla vad dom lovar, sen imorgon ska jag tydligen upp halv nio för att ta hand om min lilla råtta, Elliot.

Puss på er gullungar!

I 'd give you a morning golden and new.

Goood mooooorgon!

Inatt har jag inte sovit ett skit. Har varit massa skumma ljud i lägenheten. Vid kl 3 var det t. ex. en tant som låg och nynna skithögt och så lät det skramlande ljud i storarummet osv, men trots all sömnbrist så är jag rätt pigg nu. Sitter och äter ostbågar och busar med Elliot tott. Han är på riktigt bushumör idag. Hehe. Nej nog för denna gången, ska gå och försöka få tag på en kompis nu.

Puss och kram!

Busiga mördare

Ääääääälskling, jag är heeemma.

Myskväll ikväll. Har spenderat ett par timmar hemma hos lina i hennes säng, krängt godis, chips och ostbågar samt kollat på en mystisk skräckis "Wolf creek". Jag är himla glad i skräckisar, men ofta är de inte sådär slående trovärdiga. Mina personliga favoriter är skräckfilmer som handlar om psykfall (då känner man inte sig så dum själv).
Den här filmen handlar om tre "ungdomar" som bestämmer sig för att ge sig ut på en roadtrip i Australien. På vägen till deras mål möter de en främling  som hjälper dem med deras bil då den har slutat fungera. Främlingen är dock inte så trevlig och hjälpsam som han verkar.. Filmen var super eftersom den är baserad på en verklig händelse och känns ändå trovärdig. Jag lovar er att jag var rädd när jag gick hem.. Ensam i stora, läskiga malmö.. hehe.
För en vecka sedan ungefär såg jag en annan skräckis med Ellinoer och Annie. Den heter "Dead silence", också sjukt bra. Fast den är inte så trovärdig, men man hoppar till ett par gånger. Den handlar om Marionett-dockor, gamla mord och sjuka familjeförhållanden. Alla borde se dessa två enligt mig.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att läsa ett nummer Solo, som Annie glömde här. Jag är seriöst en vampyr tror jag. Sover på dagarna och lever mitt liv om nätterna, hihi men det är väl så det ska vara när man är ung, eller?

Hörs imorgon snygging!

Bjuder på Trailers till filmerna.


Fy fan.

Åh idag skriver jag mycket, men jag behöver det. Träffade nyss mamma ute i köket

Mamma: Har du fått bekräftelse om dom vill ha Gubben?
Cassie: Ja, dom hämtar honom imorgon.
M: Åh så sorgligt, är du inte ledsen nu.
C: Jo lite.
M: Då var det avsked idag då?
C: Yes.
M: Sista gången du träffar honom.
C: Mm
M: Vill du börja på Malmö rk nu till hösten?

Jag får spel på henne. Är det inte lite uppenbart att jag är ledsen, att jag aldrig kommer träffa honom igen? Sen att hon försöker ersätta honom med några jävla ridskole-äckelhästar. No, fetglöm. Jag ska starta karriär i soff-sittning och tv-tittning nu. Aldrig mer hästar, aldrig om jag inte får tillbaka min Gubelini en vacker dag, men hon menade säkert barra väl.

inte så lycklig längre

Det var det. Hejdå mitt allt. Imorgon åker han. Det är ändå sjukt att lämna en häst man har haft i tre år. Eller så sjukt är det kanske inte, men det känns sjukt. Att bryta en vana, lämna någon man älskar och att helt sluta med något som man har hållt på med i 8 år, rida. Hehe och vem ska nu få upp mig tidigt på söndags mornar? Så mycket frågor om hur man ska leva vidare med sitt liv, men jag tror det löser sig. Överlevde ju Smurfen trots allt, iofs var hon inte lika nära mig som Gubelini är.. eller ja var får man väl säga nu, sorligt nog. Det ända jag vet säkert just nu är att ingen kommer ta hans plats, ingen i hela vida universum. Ingen. Och är det något jag är glad för är det att det gick som det gjorde, att han blev såld och inte hamna under jorden istället. Usch hemska tanke. Iallafall, jag älskar min häst och ingen kan ta ifrån mig det eller att han faktiskt en gång i tiden har varit min, det är jag stolt över. Hej då älskling, lycka till i livet och jag hoppas att jag får se dig snart igen.



Kolla vad liten jag var! Den här hästen har hjälpt mig att mogna.

Lycklig

Hejsan sötnos.

Idag känns som en riktigt bra dag. Vädret är fint och jag är glad och pigg. Har dock ingen aning om vad jag ska göra.. men det löser sig nog!

Igår var jättemysigt. Jag vet inte hur jag ska förklara kvällen, för det kommer låta jättekonstigt, så jag tänker inte säga något annat än..mysigt. Lite hemlighetsfull får man allt vara här på bloggen.

Nu måste jag dra för ska till Gubelini för sista gången och ta hem mina grejer och säga hejdå. Trist men sant.

Hörs senare!

RSS 2.0