failbooks


Oj oj oj, bloggisar. Är verkligen ledsen för att jag RÅDISSADE er igår! Hade verkligen ingen tid. Salongen först och sedan träffade jag vänner, men det gör inget. Skriver nu ju, I´m alive!

Det blir inget långt inlägg direkt. Har inget att berätta för er, så tänkte lägga upp lite failbook-bilder. Kan det roa er?



























 Happ, där var dom. Hoppas ni fick er ett gott skratt.
Nu ska jag fortsätta vänta på Kalle...

DUMBOM!

Hej igen!

Sitter i min mysiga säng, äter chips och kollar på "Dum, dummare" (men det e reklam nu, så skriver snabbt)

Uppdaterade min status på facebook igår om mitt hår. "Vad tycker ni, ska jag slinga eller ej?". Såg precis att min kära frisör-lärare hade kommenterat : "En skönhet klär i allt :) " då svarade jag : "Haha, Tack ******" Hennes svar blev: "Du är bäst :)". Vad ska man svara på nåt sånt? Haha min lärare e världens goaste. <3

Nu började filmen igen.

Puss

torsdagsmys med Lasse

hej hopp!

Jag har precis varit ute och övningskört. Nu sitter jag (som så många gånger förr) och firar torsdagskvällen med Lasse. Torsdagar är nog min favoritdag och jag är nog lite kär i Lasse innerst inne, men vem fan är inte det?

Han e en go gubbe i sina bästa år :) Såg ni honom i "Så mycket bättre"? Han är en så otroligt fin människa.. en sån man bara vill krama. Och har ni sett hur snygg han var när han va ung? Ska leta upp en bild, 2 sek...



Där har vi honom! jag hade lätt gett! Nu ska vi mysa vidare! (och nej, jag e inte egentligen en gammal tant..)



En kväll i juni - Lasse Berghagen.

luft och inget mera

Pooojkar, jag har sett allt. Dej som en gång brann, men sen blev kall. Jag har sett dig som en gång stod längst fram och dig som en gång ville skaka min hand.

Men dom och jag var aldrig vänner, nu vet jag. Nä vi var luft, luft och inget mera.


färgglada pudlar(?)

http://www.cristalmilk.dk/?p=7064#more-7064

Haha asså snääälla kolla denna länken. Det är riktigt sjukt vad människor gör med sina hundar. Jag tycker att det är fräckt, men sjukt. Väljer ut mina favoriter undertill, men där finns fler!

Elliot ska in på trim nu den 10 maj, kanske ska låta mig inspireras utav dessa bilderna och skaffa mig en hyena till nakenhund eller nåt?







Rekord!!

God eftermiddag, bloggnosar.

Hoppas allt står bra till med er idag! Jag är själv lite sleten. Brukar bli det vid den här tiden på veckan. Dagen har jag alltså spenderat på skolans salong. Har idag gjort en permanent på min kära stammis, Anna-Lisa. Det blev lika bra som vanligt. Har ni nån gång luktat på permanentvätska? Det är nog världens äckligaste lukt, så jag har haft spykänsla stor del av dagen. Vi hade sammanlagt 3 permanenter idag, så ångerna stod sig hela dagen.

Förutom kära A-L har jag klippt Linus, en lärare på skolan. Ingen direkt krävande kund. Vi blev nöjda båda två. Jag och mina klasskompisar (min grupp) slog rekord idag! Vi tjänade in nästan 5000 kr. Det händer inte ofta på vår lilla salong. Hehe.

Nu har jag inte mycket mer att skriva om. Lovar att fixa ihop ett spännande inlägg senare

pussaajj


Gammal bild på mig och Tuff Tuff. (jag är inte såå kutryggad egentligen..)

trådat mig.

God kväll på er!

Nu har jag fått badat och sett på Big Brother. Det var faktiskt ganska tradigt idag.. lite smådrygt. Ja, det var ju 1,5 h timme sen det slutade. Sen dess har jag fönat håret och trådat ögonbrynen. Det blir så bra med tråden, så gör alltid det nu för tiden med undantag för vissa hårstrån. Det är svårt att få med alla när man gör det på sig själv!! Ja, juste! Har hunnit måla naglarna också, men bara med genomskinligt lack. Nu är jag mycket vacker!

Imorgon ska jag ha kundmottagning på skolan. Det känns som evigheter sen sist, så det blir väl skoj. - särskillt om jag inte har nåna kunder, för då kommer jag själv bli fin i håret :) Det är lyx att vara frisör.

Nu ska jag försöka sova hur pigg jag än känner mig just nu.

Kjamisar


sommaren är blond?

Hej hopp !

Jag kom precis hem från mormor. Har blekt lite slingor på henne så här till sommaren. Funderar själv på att göra slingor.. kanske imorgon till och med. Det är supersnyggt med brun hy och blondt hår, men är så satans rädd om min kvalitet med tanke på hur dåligt den var när jag var blond. Usch vad svårt. Vad tycker ni? (det finns faktiskt kommentarfält, ni kan svara på mina frågor!!)

Nu ska jag hoppa i ett bad och sen kolla på BB. Mysigt, va?

Skriver nog lite senare igen.

Pusss


Nåt i den stilen tänker jag mig (jag till vänster höhö..)

en evighet på betet och så lite Lady Gaga.

Oj oj oj vad jag är trött nu. Har sprungit som en idiot uppe på betet. Vårt bete är liksom en backe upp sen en backe ner, så man ser inte hästarna från grinden. Chansade som vanligt på vänster sida. De brukar stå där, men inte idag. Tror det tog mig en kvart att hitta honom och väl framme sticker han iväg, så klart. Det ska väl inte ta en halvtimme att få in en liten häst? Även om betet är 10 ha...

Jaja, han var fin i benet idag och jag kunde åka hem med gott samvete. På bussen lyssnade jag på musik från mobilen. Jag upptäckte lite gammal musik. Bland annat en av Lady Gaga´s låtar. Fyfasen vad hon har förändras. Både när det gäller klädes- och musikstil.

Lady Gaga - Eh Eh



Lady gaga - Bad romance


Nu är det kanske inte ett jättebra exempel (men "judas" har ingen video än..), men håller ni inte med mig? Tycker ni att hon har förändrats mot det bättre, eller det sämre?

Dagens planer och lite så.

Såå, bloggisar. Då var provet avklarat. Det gick helt okej, blandade väl ihop fördragen lite,  men tror det blir godkänt i alla fall.

Kom alltså hem för en liten stund sen. Stråålande väder - jag trivs. Har även bokat in två körlektioner. Håll tummarna att jag sätter det på dessa. Orkar inte dras med detta jävla övningskörandet längre. Det stressar ihjäl mig.

Nu har jag lite att fixa på vår projektplan. Ska renskriva min del och skicka den till Lina. Efter det ska jag ta det lite lugnt i soffan och senare ska jag ut till Charmören. Vad har ni för planer idag?

Talk to you later.

puss


sötnos i turbo-Saaben

-

God morgon!

Shit vad klockan helt plötsligt blev mycket. Jag skriver när jag kommer hem, bloggisar. <3

Jag ger upp.

Nu kommer jag inte ens ägna ett öga åt Maastrichtfördraget, Kol- och stålunionen eller europeiska enhetsakten. Det är så jäävla tradet.

Har legat i sängen, pluggat ända tills nu (förutom innan vid typ 23 då jag tog en paus för att blogga), och den har bara dragit mig närmre och närmre drömmarnas värld. Så ska skutta in på toaletten och sminka av mig, borsta tänderna och lite så.

Vi hörs imorgon.

Natti natti


Rånare som uppger personnummer?

Haha asså vissa människor.

Hörde nyss utav mamma att det tydligen var nån som hade rånat ett apotek. Personen i fråga ville ha narkotika-klassade sömntabletter(?) och det fick han... 130 st.. efter att han hade uppgett sitt personnummer.

Riktig idiot. Svårt att få tag på honom nu liksom.



"Rånare lämnade sitt personnummer

Rånaren visade en luftpistol på Apotek Hjärtat i Bergvik och krävde att få det narkotikaklassade sömnmedlet Zolpidem. Rånaren fick 130 tabletter - sedan han tvingats uppge personnummer. Nu har han dömts till fängelse. (TT)

åldrades 50 år på några timmar.

Ikväll kära bloggisar, har jag suttit hemma hos mormor. Vi kollade på TV, åt äckliga kakor och drack saft - typ. Brevid mig låg hunden (tänk er som en tjock katt) som jag omsorgsfullt klappade på hela kvällen, på TV:n fanns bland annat nyheterna och huset fullt av hundar. (SVT1) Gissa om jag känner mig som en tant nu?

Men det slutar inte där. Satte nyss på "En natt i juni" - Lasse Berghagen.. Det var nog då som jag hajade till.


news bloopers

Nu när vi ändå är lite inne på youtube-klipp tänkte jag lägga upp detta extremt roliga klipp med news bloopers. Ni måste vara rätt bra på engelska för att förstå de flesta.


trams

Haha asså detta inlägget skiljer sig väl lite från det jag brukar lägga upp, men enjoy!



Mm, det besta schom fiinsch

Livet leker när man får sluta tidigare. Sluta tidigt i all ära, men när man har förväntat sig att sluta kl 18 och istället e hemma halv fem, kan man inte låta bli att ta ett litet glädje-skutt.

Jag har ändå inte gjort nån nytta på salongen idag. Där var en drop - in som ville till elev, men den fick den andra tjejen ta. Jag såg väl med upptagen ut haha ;) Satt och pluggade inför mitt omprov imorgon. Ska inte skriva om skola med nu.. det är aldeless för deprimerande.

Nu ska jag kolla vidare på Jerry Springer (sjukt underhållande) och sen ska jag ta tag i lite vardagssysslor. Som att städa till exempel (som om det inte skulle vara deprimerande..)

Hörs sen, väl?

Pussss


Så här brun vill jag vara nuu

sitter och låter tiden passera...

Hej hopp bloggisar.

Jag sitter i skolan och har samhällskunskap.. men vi gör absolut iiingenting. Pratade lite om studenten förut. Jag sitter på nåt jätteviktigt, men vågar inte riktigt ta upp det. Försöker bearbeta sofie, men hon snackar bort det hela tiden !

Kl 10.30 ska nån komma hit och ha föreläsning för oss om privatekonomi, jäst. Det skulle ta en timme typ, så tror att vi slutar efteråt. Då ska jag tillbaka till min kära salong och förhoppningsvis klippa lite. Vad gör ni idag? Har ni också sjuk skolångest?

jo, och imorgon har jag som sagt eu-omprov. E lagomt nervös...

Vi hörs senare.

Pussss

panik

Så härligt väder vi har idag. Jag har suttit och solat ute i kungsparken med ett par vänner. Väldigt mysigt! Dock känner jag mig rätt sleten och så just nu.

Drabbades nyss utav en mindre panikattack. Kom på att jag har omprov på onsdag. Jag har haft typ 3 månader på mig att plugga, men har inte börjat ännu. Varför ska EU finnas??! Utan dem hade jag sluppit dumma prov!

Jaja, idag tänker jag inte plugga iallafall. Nu ska jag hoppa i ett bad och sen får jag see vad som händer helt enkelt.

Sköt om er.

Puss


för gammal

hallå och god morgon, finisar.

Hur står allt till med er idag? Jag mår väl sådär, lite ont i huvudet och så! Inget som inte kan gå över på ett par timmar :)

Igårkväll var jag alltså hemma hos Lina och förade. Efteråt stack vi till "Gården" - en pub - lite snabbt och sen hem och sova.

Inte mycket mer att skriva om det, MEN ; Jag har precis fått ett påskägg. Känner mig liite för gammal för påskägg?


Hehe pallade inte vända bilden

Full fart i stallet.

Viiilken dag i stallet asså. Känner mig helt mör! Först och främst hade hästis spridit ut sin avföring i heeela boxen. Tog mig en halvtimme att mocka och det är väl inte precis min favoritsyssla...

När jag kommer upp på betet står Mammuth - en jättestor häst med flugluvan runt halsen. Kunde ju inte låta honom stå så, så försökte fixa det... Lättare sagt än gjort. Tog mig 10 min att få på den. Hans hals blev lika lång som en giraffs. På kuppen får jag en äcklig fluga i näsan.

Min lilla puttegris hade ställt sig längst bort i hagen (som är typ 10 hektar stor). Var rent slut när jag kom fram till honom.



På vägen till stallet lät jag honom beta lite. Man ska ju ha lite lyx när man e skadad.



Lite längre bort blir han liivrädd för sin flugluva och stegrar sig med mig hängandes i grimskaftet. Det hela resulterade i ett stukat och brännskadat pekfinger. Vilken Charmör, va?! Varför vara ensam skadad när man kan dra med sig nån annan i fallet liksom?


Men jag älskar honom trots allt och tyckte så synd om honom med sina onda ben...



Så han fick massor av pussar.



Nåt som är positivt är i alla fall att han såg mycket bättre ut i benen. Gick något så när rent och var inte svullen alls. Det kanske var det min tandlösa dröm handlade om egentligen?

Nu ska jag bada och lite så.

PUSSSS





Tappar tänder och hår.

Haha visst fan.. glömde skriva det förut, men mina tänder släppte från rötterna och trillade ut. Dessutom kunde jag hur enkelt som helst dra av mitt hår. Det bara följde med när jag tog i det.


Fyfan, det var nog den läskigaste dröm jag nånsin har haft. Var tvungen att kolla upp lite drömtydning. Det fanns många teorier;

- en sa att drömmer man om att tappa tänder, kommer en positiv förändring. Detta var tydligen kopplat till barndomen. Man tappade tänder med åldern och ju äldre man blev fick man uppleva positiva saker som till exempel att vara uppe längre om kvällarna.
- en annan sa att det hade med rädsla för att åldras att göra.. hm..

Det med håret, kunde också vara rädsla för att åldras, men även ; att man är rädd för att bli utskämd eller avslöjad.

Haha jag hoppas på den positiva förändringen :D



myspys

Hej bloggisar.

Hur är det med er? Jag mår fint. Är lite trött, har precis kommit hem. Jag har sovit som en prinsessa i natt dock, myycket mysigt. Fattar inte varför jag är så slö.. ;(

Igår satt jag och chillade vid kanalen med Lina hela dagen. Vi satt och drack lite cider för smakens skull. Tyvärr är jag ju så lättpåverkad, så blev lite lullig till sist. Kvällen förblir heemlig.

Om nån timme (2,5 för att vara exakt), ska jag ut till Charmören. Kolla hur det står till med hans ben, mocka, packa hö och lite sånt skoj. Det känns så jävla drygt att man inte kan rida nu när det är så fint väder, men klagar inte. Är så glad för mina djur. Jag är tokkär i mina djur. Vad älskar ni mest i världen?


Zödra Gremlins Elliot


Charmeur

Vad gör man i så här fint väder?

Hej hopp, bloggis.

Sitter här och dör av rastlöshet. Har ändå varit vaken rätt länge idag.. Sen 12 typ. Har hunnit sola lite på balkongen och så. Mycket härligt.

Väntar på att min vän, Lina, ska ringa mig. Vad vi ska göra, det vet jag inte än, men jag känner för att chilla i solen iallafall. Vi får se.

Vad ska mina kära blogisar göra idag?


Pussususs


Förbannade spöken.

Neeej, nu sitter jag här och blir förbannad.. måste skriva av mig. Så här ligger det till: Innan vi flyttade in, bodde det en gammal tant här. Hennes sovrum var mitt rum och hon dog tydligen här inne.

Nu tror jag att hon spökar för mig grundat på en massa skit. Saker som flyttas, grejer som sätts igång och stängs av utan anledning. Nu senast (för typ fem minuter sen), skulle jag ut i köket för att ta ett glas coca, då stod lampan tänd i köket. Jag är 100 på att jag släckte den och jag är den enda i familjen som skulle kunna glömma släcka. Tror att det är hon igen.. Så nu sitter jag här; uppskrämd och utan coca. FYYY FAAAN.

Nu ska jag kolla vidare på BB-reprisen och sen försöka sova.

Natti på er.

Sommar!

Nu känns det att det är sommar på riktigt; kan gå i stallet med bara t-shirt, köra på landsvägar med nerrullade rutor osv.. Har till och med lyckats få lite färg (rod som en krafta, hehe).

När det är sånt här väder vill jag höra dessa låtarna heeela tiden:



jag lever

hej bloggisar!!
Sitter och chillar efter resan hem från Belgien. Jag ville mest bara berätta att jag lever och så. Har gosat med två tjugge-grisar heeela helgen. Berättar mer imorgon!!
Nu ska jag vila mig ehehehe...
pusussss HAAAa-AAJJ

10-18

Hej bloggisar!!

Förlåt för jag är så j'vla elak mot er och inte uppdaterar om vad som händer i mitt ytterst spännande liv! Jag har ju rätt mycket just nu. Salongen 10-18. Idag har jag haft två herrklippningar. En lite längre och en lite kortare hehe. Sjukt svårt att säga mer än så om mitt jobb. Kanske ska börja ta bilder (på mina modeller, inte kunderna) och lägga upp här, så ni får se?

Eller aa, visst fan. Utöver det har jag plockat bort lite extensions idag. Det är pilligt vill jag säga! Den andra praktikanten har suttit modell och fått blonda effektslingor i satta i sitt mörka hår. Inte jättesnyggt och dessutom spände de plopparna- de var satta för nära botten.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos J och klippt honom samt tagit en liten promenad genom stan. Mysigt! Det man inte hinner på salongen, får man göra på fritiden ;) Jag må säga att jag inte har mycket till liv just nu.

Imorgon drar jag utomlands föresten, så ska packa lite nu. Skriver seen.

Puss på er.



Så häär varmt kommer jag inte ha på min resa!

regningt och världens bästa låt.

Åhh vilket tradit väder vi har nere i malmö idag.. nästan så man vill gråta lite. Just nu sitter jag och tröstar mig själv med Christina Aguilera och salt/sura godisar.

Jag har faktiskt varit rätt så trött och seg hela dagen idag. - Det är helt okej ibland.

Världens bästa låt undertill:


snabbiis

Hej och god morgon, god middag, god kväll!

Som jag sa igår, har jag inte kunnat skriva föräns nu. Har ju varit på salongen hela daan!

Idag är en rätt tråkig dag. Har inte hänt så värst mycket. Hade två kunder. En dam och en herrklippning.

Nu måste jag ut i det fina vädret! Skriver sen när det har börjat bli kallare..

Pusss

5 min promenad = ½ chipspåse

Vad tyckte ni om min idé? Haha!

Just nu sitter jag och äter chips + dip. Sourcream & onion + Ranch. Suupergott (mycket godare än GI, viktväktarnas godis, barnmat och så...)!

Förut var jag ute en runda med Elliot och pappa, så jag kan äta med gott samvete! (5 minuters promenad måste väl täcka en halv påse chips? ;) ) . Vi gick bort till Konsum - erikslust och sedan gick vi igenom gården där vi bodde förut, lite nostalgi!

Nu ska jag endast koncentrera mig på min TV och mina chips.

Jag skriver imorgon-kväll.

Puss


Uppfinnar- Cassie

Hej kära vänner.

Jag låg nyss i badet och tänkte. Det är ett av de ställena och tillfällena man verkligen har tid att tänka. Kom och tänka på hur obekväma badkar är.. De är sjuukt korta - tillochmed för mig som inte är särskillt lång. Nu har vi dessutom ett hyfsat stort badkar, men ändå obekvämt.


Lösningen skulle kunna vara att man helt enkelt gör lite längre badkar, men det kan bli ganska trångt inne i badrummet då. Så jag kom fram till att man kan skapa ett slags utfällbart badkar. Tänk vad härligt?!

Hur det ska konstrueras har jag dock inte en aning om. (Jag är väl ingen jävla arkitekt, heller?!) Men om någon har en idé, vill jag göra klart om vems tanke det var från början. ;)

Kanske är detta att vara överdrivet bekväm, men vad fan! Vi lever år 2011!

Trååångt.

hej sötnosar!!

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag sådär, börjar bli lite bättre! Var på fest igår, så har varit lite sleten! Sov på en soffa i ett kök i natt.. glamouröst va?! Har ont i hela kroppen, haha.

Det var två bekanta som fyllde 19 igår, så vi firade dom lite. Liite trångt eftersom de hade bjudit in folk för lokalfest, men det blev tydligen klydd med lokalen, så vi fick festa hemma hos en utav dem. Annars var det skoj!

Idag har jag bara legat i min säng eftersom jag har saknat den såå i natt (<345) och det blir väl att jag spenderar resten av dagen här också.

Nu ska jag chilla lite, sen ikväll blir det Big Brother! Vem tror ni åker ut idag? Jag tror Patrik!..

Puss på er

// Cassie Kalas.


Häst på semester?

Shiiit vad jag är trött. Kom typ hem precis från stallet och har varit där sen typ halv ett.. Inte okej. Caaus = redigt sleten. Anledningen till att jag var där så länge är dels att jag mockar som en 70-åring, jättelångsamt, och att hästen var fast besluten om att ha lite semester uppe på betet. Fick alltså först inte in honom, men en morot kan ingen motstå!

Så till sist fick jag rida också. Red lite lugnt i paddocken. Han har ju precis varit skadad, men han var hur fin som helst. <3

Nu ska jag tydligen äta. Skriver mer direkt efter.

Puss

ett ohygligt temprament

Hej bloggnosar ! (hehe blogg+sötnosar)

Jag har ganska nyligen kommit hem. Ligger inne med en blandning av hat och lycka. Lycka för det fina vädret och för att det fortfarande är helt ljust ute! Hatet har en viss person byggt upp. Ska inte gå in på mer än så eftersom denna bloggen är faktiskt offentlig för allmänheten. Mina vänner behöver iallafall inte oroa sig <3

Jag har gjort en upptäckt idag.- Mitt hår blir mindre och mindre i takt med mitt tålamod/humör. Kul, va? Vanligtvis (när jag pallar) touperar jag mitt hår för att få volym. Blir jag förbannad blir jag bara mer och mer "platthuvad". Så ser ni mig med hår platt som en pannkaka är det inte läge att jävlas med mig.

Nu ska jag göra jag vet inte vad. Inte sitta här i varje fall..

Puss :)


nyfiken i en strut...

Hej finisar!!

Är ni nyfikna över förra inlägget? Orkar inte skriva nu, så berättar imorgon probally..

Nu har jag varit hemma hos en vän med lite kompisar och kollat på beerfest. Rolig film. Måste sova nu, men vi hörs som vanligt imorgon? ;)

puuuss

Stort beslut!

Aah, föresten! Glömde berätta det förut.. hehe. Jag har tagit ett stort beslut inför framtiden. Det kan både gynna mig och sätta mig i skiten, men jag är nöjd över mitt val. Det är det viktigaste.

Kan säga som så att det kan vara sjukt bra på lång sikt, men det kommer kanske vara lite smådrygt ett tag framöver.

Kan ni gissa vad det är? ;)

Fullt ös.

God kväll Bloggisar!

Har varit på salongen hela dagen idag, så har faktiskt inte haft tid för er :(
Idag har väl varit en ganska vanlig dag förutom att det var proppfullt på salongen från 10 ända tills stängning. Det beror på att min lärare (som är dotter till ägaren och har hand om marknadsföring och lite så) var där och jobbade idag. Då är det fullt ös, ska ni veta!

Själv har jag bara haft en kund idag. En "stammis". Hon har verkligen så långt hår att jag skulle kunna klippa av hälften och det skulle fortfarande vara längre än de flesta svenskars hår. Iallafall var det bara en "toppning". Där jag klippte av 10 cm, men det kommer vara lika långt igen om en månad - vissa har det bra.

Jaja, just nu sitter jag och chillar med lite musik. Funderar på vad jag ska hitta på idag.

Puss på er så länge.


Så här såg jag ut när jag var liten och hade långt hår :) (dock är detta inte ens hälften av vad min kund har.)

Världens ångest?

God kväll!

Idag har jag inte haft mycket tid att skriva. Har jag inte varit hos tandläkaren, har jag sovit och har jag inte sovit, har jag varit hos hästen.. Nu hittade jag dock en liten lucka. hehe

Fyfan vad jag var nervös idag när jag promenerade mot tandläkaren. Trodde att jag skulle ha minst 10 hål och att jag skulle få betala flera tusen för tandläkarvård i framtiden, men tju fick jag. Inga hål och hamnade i den bästa gruppen av tio. Där man endast behöver betala 40kr/månad för försäkringen. :)

Mina tänder måste ha härdat sig. Inte det att jag är dålig på att sköta dem, men jag dricker så jävla mycket coca! Mina tänder borde vara helt ruttna vid det här laget..

Nu ska jag gå och handla lite smått och gott till ikväll.

Puss


Livsviktig fakta!!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Tanken av att det snart är fredag (vilket det inte är och verkligen inte var igår)

Vad gjorde du kl 8 imorse: sov!



Vad gjorde du för 15 min sedan: kollade på tv och åt.

Det senaste någon sa till dig: "Du tänkte väl inte alls, som vanligt."

Det sista du sa högt: "hehe, nej."

Vad har du druckit idag: Coca Cola och Fanta exotisk (hehe nyttigt, va?)

Vad var det senaste du åt:
potatismos, falukorv och majs.

Ditt senaste inköp:
lunch till idag.

Färgen på din ytterdörr: Brun, tror jag.

Vädret hos dig nu: lite halvmolnigt/regnigt.

Godaste glassmaken: lakrits eller vit choklad. (fasen, nu blev jag sugen på glass)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaae.

Sover du tungt:
Alltid olika. På vardagarna har jag nog en ganska lätt sömn överlag.

Drömmer du mardrömmar: haha aa, varje natt nästan.

Trivs du med ditt jobb: Hm.. har inget jobb. Trivs rätt bra med det ;)

Favoritkläder: ridkläder


Favoritlåt just nu: Älskar nästan all musik, så himla svårt val.

Vad ser du när du tittar åt höger: En hög med kläder på mitt golv.

Vad gör dig glad just nu: Att jag är ledig imorgon och att det inte var något farligt med Charmis ben.

Vad ska du göra härnäst: ragga upp nån som vill ut och gå med mig, själv? hehe

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu: Hmm.. humör? E väl ganska likgiltig. Mer glad än sur i alla fall.

Kläder just nu: Jeansleggings och ett aldeless för långt, fult, grått linne.

Sommarplaner:
jag har inte en endaste aning.

Hur många kuddar sover du med: 7-9? Pallar inte räkna dom :p

Spelar du något instrument: luftgitarr ibland.

Moron- eller nattmänniska: Helst vill jag aldrig gå upp på morgonen och helst vill jag vara vaken hela nätterna, så nattmänniska får man väl säga.

Det viktigaste för dig: dom jag älskar. (fegt svar? haha)

Är du kittlig: Inte så jätte. Många blir frustrerade när de försöker kittla mig och jag inte reagerar.

Snarkar du:
Vad vet jag. Jag sover... haha nej, men har aldrig fått höra att jag snarkar.

Stjärntecken: våg.

Äckligaste insekten: Öhe! alla insekter!

Stökigt eller välstädat: haha hade gärnat vilja ha det välstädat, men sen finns det stor skillnad mellan vilja och verklighet.



Största längtan just nu:
Student, sommar.


Orkar inte ens bry mig.. :)

Hej snuttebollar!!

Idag är jag svintrött, så jag orkar inte ens byr mig om hur ni mår (elakt, va?). Jag har stått på salongen hela dagen. Vi frisör-treor har ju praktik två hela veckor i rad nu. Det var minst sagt lugnt hela dagen. Tror vi hade vars en kund idag. (och vi var bara tre st, haha)

Jag gjorde iallafall lite blonda slingor på Kalles lillasyster. Målet var/är att få fram hennes naturliga färg igen. Hon är blond egentligen, men har färgat sitt hår brunt och sånt kräver ju lite arbete, eller hur?

Nu ska jag titta på lite TV, äta och så. Sköt om er så länge.

Puss


När jag är så här trött, vill jag bara känna mig liten igen och ha nån som tar hand om mig!!

+ 15 kg?

Det är sjukt vad mätt man kan bli. Känner mig ingefär 15 kg tyngre. Det blev nachochips med dipp till förrätt, äcklig hamburgare (det jag egentligen ville ha var slut) till huvudrätt och mjukglass till efterrätt, såklart.

Har även hunnit hem till Lina och Dennis för att hämta mitt smink (<3). Nu ska jag se big brother..

Puss så länge.

"Kommer du närmre, skriker jag."

God morgon, hehe. Hur är läget?

Själv mår jag fint! Liite trött bara. Har kommit hem aldeless för sent två dagar i rad = lite sömn. Kom nyss hem från mormor. Vi har haft nån slags släktträff där. Kakor och lite sånt. Klippte även min minsta kusin, Klara. Skitsöt!

Igår var jag först en stund hos farmor (kakor där med ;) ). Efter det stack jag hem till Lina och Dennis där vi förade lite. Fortsatte vår förfest på Gården (den nya baren vid lilla torg). Där var lika kul som vanligt... Till sist blev det iallafall att vi hamnade på Breeze. Sjukt oväntat, men där var ändå skoj! Dansade lite och drack lite X-cide.

Vägen hem var sjuuukt läskig. Min buss skulle inte gå förän om en halvtimme, så jag beslutade mig för att gå hem.- Dumt, dumt.
Kommer aldrig att göra om det. En mycket vidrig kille förföljde mig hela vägen från triangeln och nästan ända hem (jag bor vid stadion, typ ju). Till slut började han typ halvspringa för att hinna kapp och då pallade jag inte mer, så jag vände mig om och skrek åt honom. "Ditt jävla b*****-svin, sluta förfölja mig. Du skämmer förfan ut dig själv. Kommer du närmre skriker jag" osv. Då blev han rädd och vände tvärt. Tänk vad illa det hade kunnat gå. Jävla psykopat.

Var helt skakis när jag kom hem, men till slut somnade jag iallafall. Det ska jag göra nu också en stund, sedan ska jag bada, fixa mig och så ska vi ut och äta på Jensen´s böffhus (stavning?) haha

Take care <3


Du gör mig så nervös!

Hejuupp, whaddap? hehe.

Har nyss kommit hem från stallet. Allt var så perfekt. Vädret är underbart, jag var pigg och glad - inga problem i världen.

Mockade boxen, hämtade in Charmeur från hagen, fixade mat, plocka fram utrustning, ställde hästen i ryktspiltan. Det sista jag gjorde var att ta i tu med bakbenen och tro fan de var svullna som chorizos.

Kul! In med hästen i boxen, in med all utrustning i sadelkammaren. Sedan fick jag springa runt och leta efter ett par lindor, vilket tog mig typ en halvtimme och då hittade jag bara flece. Jaja, det fick duga. Ut med hästen och linda båda benen, in i boxen igen.

Sen var jag rent slut. Höll på att svimma på bussen, bakis och trött som jag var. Jaja, sånt händer!

Nu ska jag chillaxa nån timme. Sen ska jag hem till Lina och Dennis, men vi hörs nog innan dess.

Puuss


Ni ska se era föräldrar asså!

Haha gaaalet! Och oj.. God morgon på er, bloggisar!

Asså jag vettifan vad som hände igår, men jag vet att jag hade jääkligt roligt. Var på Swinginn (:P) med min vän som jobbar där. Det blev värsta VIP-treatment. Fick smita före i köer, gratis dricka heeela kvällen, välja låtar hos DJ:n. Jag klagade inte.

Sen kände man sig dessutom som kvällens höjdpunkt, eftersom vår enda konkurrens var typ 40-plusare som står och dansar sådär patetiskt som bara föräldrar kan. Så kan säga att vi hade en heeel del blickar på oss. Det var till och med kärringar som kom fram och ville dansa med oss.

 Haha, asså ni ska see era föräldrar när dom e ute- heeelt flippade. De står typ och strular på dansgolvet, sjukt. (era föräldrar alltså, inte mina ;) )

Jau jau, nu ska jag börja fixa mig iordning så att jag kan ta tag i mitt liv ;).

puss

RSS 2.0