Kass Cas

jaa, jag vet! har inte skrivit på 1 vecka och två dagar, men nu är jag här igen. Sitter hemma hos ellinoer och kollar på mammas pojkar. Vi ska nog snart ut. Vi är sugna på att åka till triangeln. De har öppet ända tills 22 idag eftersom det har funnits i 20 år. Lite jubleums-firande och sånt där, men vi får se hur det blir med det. Klockan börjar närma sig halv nio, så vi kanske inte hinner. 

Jag har mått dåligt hela dagen och jag har försökt allt för att må bra, men det går inte så bra. Har ätit sallad, druckit vatten, ätit på jensens böffhus, sovit. Jag mådde bra ett tag, men nu känner jag att det kommer tillbaka igen och det suger, men får leva med det bara för idag.

Nä, nu ska jag sluta skriva. Ska försöka skriva snart igen. Puss på er!

It's cold outside.

God kväll!

Hur är det med er idag? Själv mår jag bra, men mina fötter är isbitar! Jag har varit i salongen hela dagen idag. Dagen gick snabbt och nu har jag redan hunnit med att äta och bada och lite sånt. Det jag sysselsätter mig med nu är att försöka hitta någonting att göra, men det går inte så bra eftersom jag inte anstränger mig så mycket.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå långrunda med voven, sen är det salongen som gäller igen. För er som inte vet är jag på Parstams salong och praktiserar. Vanligtvis varannan torsdag, men denna veckan är det hela veckan som gäller. Får följe dit imorgon eftersom cim, min syster, ska med mig dit. Vi ska göra lite slingor. Trevligt trevligt! Det har vi längtat efter bådatvå.

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv.

Puss på er!

Spaaasma

Jag vet inte om jag har berättat om mina ryckningar?! Iallafall så har jag nervryckningar i armen. Förut hade jag det på tre ställen, nu har det ÖKAT! Har på fyra ställen på armen och i knäet! Tänk om jag är påväg att bli ett spasmabarn?! Jag börjar bli rädd for real.

Nu ska jag, voffsing och mina ryckningar se sex and the city filmen! Puss :(

kommer allt bli okej?

Hejsan!

Måndag idag och jag är ledig. Sitter vid mammas dator i stora rummet med min voffsing brevid mig. Kan det bli mycket bättre? Igår var jag hos Ellinoer hela dagen. Vi gjorde inte så mycket; låg och pratade, åt mat, kollade på tv och gick en runda med hennes schäfervalp. På kvällen träffade jag André och Nathalie ett par timmar. Så såg min dag ut.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Bestämt är att jag ska ta det lugnt i några timmar nu iallafall.
Jag såg precis en film, som heter "mannen i mitt liv" eller något liknande. Jennifer Aniston spelade huvudrollen. Den handlade om en tjej som blev gravid och skulle besluta sig om hon skulle uppfostra sitt barn tillsammans med pappan eller med den homosexuella rumskompisen. Det hemska med filmen är att hon blir kär i rumskompisen, som självklart inte känner samma sak eftersom han har en annan läggning. Hon blir sårad om och om igen, men till slut löser allting sig.
Jag funderade över hur mitt liv kommer se ut? Kommer jag någon gång bli kär och älskad på samma gång? Hur ser mitt liv ut om tio år? Det är läskigt att tänka på. Jag ska kämpa för ett bra liv, men samtidigt inte kämpa för mycket. Allt blir fel då. Det är något som jag har lärt mig under mina 17 år på jorden.

Hur man än lever, så slutar det alltid med att det blir söndag.

Hejsan hoppsan! Då var det söndag igen. Sjukt deprimerande, men jag är iallafall ledig imorgon! Salongen har stängt på måndagar och jag ska ha apu hela nästa vecka. Ska bli kul och skönt att slippa skolan nu i två hela veckor. Veckan efter är det ju lov.

Igår var jag hos farmor och gick rosa bandet-tipsrunda med Micke. På kvällen mötte jag upp André, sen stack vi hem till mig och förberedde oss. Ellinoer var också med och vi gjorde charader och sånt skoj... Vid 23 tog vi bussen till limhamn och sen gick det bara utför haha. Jag ska inte skriva någonting om det för det hade tagit mig hela dagen!

Idag ska jag träffa andré, eller ja snarare ikväll blir det ju. Nu ska jag gå och smörja in halva mig med tigerbalsam. Har nervryckningar på tre ställen i vänstra armen samt på vänster sida av nacken. Riktigt obehagligt. Ibland rycker det så mycket att det ser ut som någon liten gubbe har tagit sig in i mig och står och knackar på huden för att komma ut. Huden bultar liksom. Weird. Nu drar jag!

Pussis, cäs.

BlondinCassie haha!

hej sötnosar. Sitter hemma hos andré nu och bloggar. Vi har börjat så smått inför kvällens aktiviteter.
André, är min bästa och trognaste läsare och I love spending time with him. Förutom andré är ellinoer här och sitter och kommenderar oss om att byta kanal och predikar om förhållande och massa sånt. Vi har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra ikväll, så vi låter oss föras med tiden och se vad som händer.

Nu sitter Ellinoer och kallar mig mig blondinCassie och då går jag igång så nu ska jag skriva skit om henne. Hon sitter också och klagar om att vi är tråkiga, men i verkliga fallet så är det hon som är sjuukt tråkig och dessutom så har hon hår mellan sina lår. Shhh! "ellinoer, ellinoer, ellinoer, har hår mellan sina låår" hehe nej skämt åsido hon har inte hår mellan sina lår, hon är min ohåriga snutta! Nu ska jag vara social och verkligen umgås med mina underbara älskade kompisar!

Puss!


Come let's pray for the weekend, babe.

Nu är det engelska lektion och "bara" tre timmar till helgledigt. Jag har glömt att skriva om vad jag gjorde igår ju. När jag skriver om vad jag gör/har gjort är det mest för mig själv, för att jag ska komma ihåg vad jag har gjort med mitt liv, så vill ni inte läsa det så tvingar jag inte. Vi kan göra såhär att när jag ska berätta om vad jag har gjort/gör, så kan jag berätta det. Jag kommer glömma det, men jag kan anstränga mig att komma ihåg.

Igår var jag iallafall på salongen. Där gjorde jag det jag brukar göra. Det vill säga; schamponera kunder, sopa golv, svara i telefon, diska, plocka fram färger och kundkort. Utöver det vanliga fönade jag vågor i 1,5 timme. Vilket kändes som en kvart eftersom det är så kul. Jag gjorde även en uppsättning på emelie, en av de som jobbar där. Fick ta en hel del kritik vilket tog ganska hårt, men eftersom vi inte har hållt på så mycket med uppsättningar, så var det bra dålig kritik för mig. Jag behöver tips om vad som gör mina uppsättningar bättre. Så i det stora hela var det bra för mig. Det känns härligt att mina handledar verkligen tar tid till mig och att de vill mitt bästa. Man kan inte lära sig själv att bli frisör.

Denna helgen vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Skulle egentligen på 18-årsfest, men det blev inget med det, så nu har jag en hel helg på mig att göra vad fan jag vill. Hur härligt är inte det?! Jag var och köpte folie på lunchen förresten. När jag kommer hem så är prio 1 att slinga mammas utväxt, sen får jag se var tiden för mig.

Nu ska jag delta i disskutionen om skottlandsresan.

Puss på er.



Bild till vänster: en sån här rulle köpte jag. 200 kr för 250 m folie!
Bild till höger: Elvis worned the shit out of his waves. ( ungefär såhär ser fönvågor ut!)

Regnet det bara öser ner...

Hejsan! Jag sitter här i skolan och har rast. Regnet pissar ner och det är så deprimerande så att det finns inte. Vi har svenska nu och har precis lyssnat på två redovisningar om invandrarsvenska och slang. Det var kul.. hehe nä, men hellre sitta och lyssna på en fredagsmorgon när man är så trött som jag är än att börja jobba direkt. När rasten är slut däremot, så ska vi ha ett test om språkhistoria och jag har ingen aning om vad det handlar om ens då jag glömde bort detta totalt.. Jaja, det löser väl sig.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill ut och festa och ha kul, men känner mig inte så jättepepp pågrund av vädret och pågrund av avsaknad av pigghet, men jag SKA ut iaf. Det jag vet att jag ska göra är att jag ska till expo på lunchen för att köpa folie. Jag ska fixa mammas utväxt efter skolan. I'm a slave. Hehe vi hörs senare!

Puss.

Gråt en skätt.

Se denna filmen asså, så fin. Djur är det bästa som finns!


underbara vågor, i love you.

Go kväll! Eller vad jag ska säga? Hur delar ni in dagen? Själv så tänker jag lite olika beroende på om jag är ledig, om det är skoldag osv. Nu är det nog kväll för mig iallafall.

Idag har jag varit i skolan (nyhet?). Vi har haft frisör idag heela dagen och har hunnit gå igenom lite teoretisk färglära. Vi har även fönat vågor. Det var så kul att jag skulle kunna stå och göra det en hel dag. Nej, jag är inte ironisk. Det är rätt tekniskt, så man får koncentrera sig lite, men jag tycker om att koncentrera mig för då tänker jag på det jag håller på med och bara det. Man liksom stänger ut irriterande tankar.

Vad händer ikväll då? Jag veet faktiskt inte. Det är snart dags för mat, schpagetti och chöttfärschschåsch, hehe! Sedan ska jag väl försöka ragga upp någon kompis och dra ut på en promenix. Sverige spelar idag, så får väl vara lite nationalist och se matchen.. även om jag inte bryr mig ett skit om den.

Puss, cäs

Det gör ont att sakna.

Jag hatar att sakna. Jag saknar något minst en gång i timmen(det är 12 gånger på en dag!). Det finns så mycket att sakna och det gör så ont. Just nu så sitter jag här och saknar slottis för ovanlighetens skull. Tänker tillbaka på hur bra jag egentligen trivdes och på hur många kompisar som jag inte ens har sett sedan nians skolavslutning. Sorgligt. Ibland önskar jag att jag hade allt som jag har idag plus allt som jag hade då och sen hade jag bara velat stanna tiden och leva så för alltid. Fast helst hade jag velat ha fint, varmt väder också och så vill jag ha tillbaka gubelini och Bumbie. Usch det är hemskt vad mycket man vill ha som man aldrig kommer att kunna få.

Det jag ska göra nu är att bara njuta av mitt liv, jag ska inte sakna mer utan jag ska leva varje dag så jag känner att jag har fått ut det mesta av den. Jag lever såhär att jag ångrar aldrig det jag gör, utan det jag inte har gjort. Så nu ska jag börja göra allt jag känner för. Åh va jag ska leva. Jag ska leva så mycket att jag inte hinner märka att jag har blivit gammal förän jag dör!

Tänk på det: Lev så ni slipper sakna!

Puss, cassie




Interesting facts.

har du pojkvän/flickvän? nä

har du haft pojkvän/flickvän 2009? ja

har du hånglat med någon 2009? yes

har du kramat någon 2009? jajjemen

har du hatat någon 2009? jag kan inte hata, bara önskat att någon inte fanns.

har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? japp

är du kär nu? kanske!

kan du vissla? haha jag brukar inbilla mig att jag kan det, ja.

äger du en mascara? miinst

äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? njae.

är du emo? ja, fast det är en hemlisl

gillar du nörd-killar som pluggar? nä jag avskyr dom.

gillar du tjejer? avskyr dom också :)

är du bisexuell? naaj, mannen!

har du nångång tyckt om någon i din ålder? hehe ja.

är du brunett? nej.

är du blond? ja

har du haft svart hår/har du just nu? en gång i tiden har jag haft det, ja.

HELT SERIÖST.

vad har du på dig för underkläder: Ulltrosor och löv-BH

hur gammal har ditt äldsta hångel varit? jadu, inte mycket äldre än mig.

när hade du sex senast? hemligt.

SENASTE

vem fick du sms av senast? Ellinoer

vem skickade du sms till senast? Ellinoer

vem ringde dig senast? hehe Ellinoer

vem hånglade du med senast? haha sån smygfråga som man ska svara av bara farten på!  

vem pussade du senast? min vovve.

vem kramade du senast? André

vad drack du senast? Juice.

när däckade du sist? definiera däcka, tack!

är du allergisk mot någoting? Jag inbillar mig att jag är allergisk mot allt, typ.


dåligt minne.

Hejsan hoppsan och godmorgon.

Klockan är typ 9 och jag sitter på dagens första lektion, stil- och kulturhistoria. Vi håller på med Franska revolutionen och meningen var från början att vi skulle skriva om kläder, frisyrer osv som människorna hade under denna tiden, men försök själv att hitta någonting om detta. Vi fick sitta och skriva om händelseförlopp, bakrund och följder till själva händelsen istället.. vilket jag har gjort minst en gång innan. Jaja, ska inte klaga. Vi hade kunnat bli tvingade att skriva om kläder och allt det där trots att vi inte hittade någonting. DET hade sugit riktigt hårt.

Igår träffade jag André ute i kylan. Det var riktigt kallt och vi satt och värmde varandra medans vi pratade om gamla minnen. Eller ja, inte så gamla. Vi diskuterade vad vi hade gjort det senaste 5-6 helgerna och det är läskigt vad dåligt minne man har när man tänker efter. Jag tackade mig själv för min blogg och nu har jag bestämt mig för att riktigt anstränga mig och skriva varje dag, så att jag kan gå tillbaka sen och läsa vad jag verkligen har gjort med mitt liv.

Jaja nu ska jag hitta på någonting vettigare..

Pussen!

Ny vecka, nya tag.

Hejsan! Härligt med måndag igen? Inte jätte. Jag sitter i skolan just nu och håller på med vårt grupparbete. Vi ska marknadsföra vår salong och kommer under vecka 46 ansvara för Salong Skönheten(skolans salong). Om någon som läser här är sugen på en höstuppfräschning, tipsar jag er att boka tid till denna veckan!

I lördags blev det lite chill hos Emma annars hände inte så mycket. Igår hade jag städdag, men det slutade med att jag satt framför tv:n. Jag är ingen städmänniska...

Nu ska jag anstränga mig för att få ihop något bra!

Puss på dej.

fredagsmys, my ass.

Hejsan sötnosar!

Hur är det med er idag? Svaret är väl självklart super?! Det är ju fredag idag och jag är pepp och lite nervös och det resulterar till en otroligt speedad Cassie. Jag håller på att få spel på mig själv tillochmed. Just nu sitter jag och lyssnar på arvingarna - eloise. haha, pinsam? Ska snart hoppa i badet, sen kommer pappa med pizza och sen drar jag och Lina till Ellinoer. Så det blir inte så mycket fler inlägg idag.

Nä nu börjar jag få panikångest för att jag bara sitter. Ska gå och leta upp ballonger !

Puss på er.


snabbis

Hej hopp!

Idag är jag jättetrött! Jag har alltså varit vaken sedan klockan 7 imorse och på salongen mellan halv nio och typ kvart i sex! Jobbigt, men kul.

Snart ska jag träffa Johan. Imorgon blir det skola sen ska vi ju fira mig! woho längtar!

hehe puss, skriver noog senare ikväll!

Egen hårvård och lila slingor.

Hej på er!

Idag har jag haft egen hårvård hela dagen på skolan. Det innebär att vi själva får bli lite vackra i håret för en gångs skull. Jag har slingat Natalias hår. Bruna och lite röda slingor blev det. Min lärare tyckte att mitt hår var lite gult och jag höll med om det, så vi la i en wap på mig. Den fick sitta lite för länge, så nu har jag lite lila slingor här och var, men hellre lila än gul! Det är snyggt i varje fall.

Jag får snart gäster som inte kunde i söndas som ska fira mig idag istället, så måste dra igen. Detta får bli ett snabbe-inlägg. Skriver nog lite senare.

Puss på er!

Uppskrapat knä och nertryckande(?) jeans.

Hej sötisar!

Nu är jag hemma och har till och med hunnit äta, kolla tv och lite så. Det var jättemysigt i stan med Ellinoer förutom att jag hade sjuk kramp i nacken och att jag var lite trött, men jo det var skoj!
Hittade inte så mycket idag heller (surprise!), men jag hittade ett rosa spetslinne. Jag har letat efter ett sånt jääättelänge. Billigt var det också.

Jag tycker synd om mig själv eftersom jag oturligt nog trillade på vägen hem förr förra helgen och skrapade upp hela knäet. Nu sitter mina jeanstights och trycker ner på såret riktigt mycket och det gör så ont! Haha sånna i-landsproblem jag har, eller vad säger ni?

Senare ikväll ska jag nog ut, hoppas jag. Fast klockan börjar bli mycket och det blir allt kallare och kallare ute, men känner att jag behöver komma ut en gång till innan jag ska sova.

Pussen.


frisörlektion ahora.

Hej igen. Nu sitter jag på frisörlektion. Vi har precis skrivit prov. Det var lekande lätt asså. Första frågan var "beskriv en lus" hehe. Jaja, skönt att ha det avklarat iallafall. Just nu har vi en genomgång om ergonomi på arbetsplatsen. Jag känner att vi har gått igenom det ganska många gånger, så jag kan detta ganska så bra. Det har att göra om vilka hjälpmedel vi kan använda oss av och hur vi ska använda dem för att minska belastningen.

Det blir stan idag igen efter skolan (tror jag om jag inte förstod det fel). Denna gången med Ellinoer. Mysigt. Dagarna känns mycket bättre när man verkligen utnyttjar tiden istället för att bara sitta hemma och tråka. Att bara sitta och tråka är det bästa sättet att bli rent deprimerad och det håller ju inte nu när jag har bytt till en bättre, mer positiv livsstil. Wiho! Jag har aldrig mått bättre.

Over and out, cassie

Zig Zag


Mitt nya positiva jag.

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår iallafall jättebra. Aningen trött och mitt öga rinner, men jag mår fine. Jag har bestämt mig för att bli en mer positiv människa. Igår var jag jättelycklig hela dagen och jag har ingen aning varför, men jag var det iallafall så jag tänkte att kan jag vara så pass glad på en måndag, kan jag alltid vara glad.
Igår stack jag ju till stan med Johan, som jag sa. Jag hittade inga kläder, men hittade ett par uggs på Din Sko. Jag köpte även mig ett lite mörkare puder då jag fick ångest över hur blek jag faktiskt ser ut på klassfotot när jag står mellan mina bruna klasskamrater. På kvällen träffade jag Sebbe och sedan pluggade jag lite. Vi har ännu ett prov idadg, vet inte om jag skrev det igår, men det har vi. Hud och hårsjukdomar. Det ingår i arbetsmiljö och säkerhet-kursen och vi ska kunna om sjukdomar som alopecia, ökad hårväxt och löss. Kul... men åh så nödvändigt.

Just nu sitter jag faktiskt på lektion, kultur och stilhistoria. Jag har ingenting att göra eftersom jag och Cecilia arbetade flitigt förra lektionen och blev klara med vårt lilla projekt.

Nä, nu ska jag inte skriva mer den här gången. Lägger in klassfotot här undertill.

Pussen, cäs.


Happy birthday to me

Hejsi hoppsan!

Alla verkar glada över att jag har börjat blogga igen! Haha eller iallafall André:

André om snaggad nakenhund:

Så bloggen är tillbaka, va trevligt! =)

Svar: haha ja, nu blev du väl glad? Hoppas vi ses snart. Vi ska fira mig hemma hos Ellinoer i helgen. Bäst för dig att du kommer!


Idag är det faktiskt min födelsedag. Jag fyller 17 år och känner mig redan jättegammal. Är det pinsamt?  Jag har fått massor av pengar, presentkort, kläder och annat smått och gott. Snart blir det ännu mer. Ska in till stan om typ fem minuter för att unna mig lite mer kläder. Vet inte om jag egentligen behöver något annat än skor, men så får det bli iallafall.

För övrigt så fyller Sofia och Isabell också år idag, men dom fyller 18. Gissa om min klass hade svårt att sjunga för oss? hehe. Pappa kom hem nyss och sjöng alla versioner av gratulationssånger han kunde sedan berättade han att det skulle bli korvstroganoff ikväll, då blev jag sur och fick pengar så jag kan äta vaaar jag vill. Min pappa älskar mig mest i världen.

Nu måste jag röra mig. Kommer att skriva senare, så glöm inte att läsa ikväll också!

Pussar från födelsedagsgrisen.


snaggad nakenhund

Hejsan! Detta får bli sista inlägget för dagen. Jag ska snart äta, sedan blir det fix fram tills att jag ska till L. Vi har precis snaggat Elliot, nu ser han ut som värsta nakenhunden. Jag känner inte igen honom knappt. Ska se om jag kan lägga in en bild någon gång snart.

Jag är faktiskt jätteglad för att det är supermånga som har läst min patetiska blogg idag! wiho. Nu ska jag gå ifrån datorn.

Pussen

Mår illa gorilla

Åh jag hatar mig själv. Hade skrivit ett jättelångt inlägg och så trycker jag på en knapp så försvinner allt. Bara till att skriva om. Jag mår skit idag rent ut sagt. Riktigt trött och seg. Ikväll ska jag hem till L iallafall vare sig min kropp vill det eller ej. Jag kom på att jag tycker nog inte egentligen om lördagar. Jag är alltid jättetrött på lördagar och det börjar närma sig måndag. Det är inget bra med det inte.

Jag saknar min Annbun föresten. Annie är en av mina få nära kompisar. Jag har inte så många nära kompisar och jag har mest killkompisar, faktiskt. Jag går bättre ihop med killar. De flesta tjejer klarar jag inte ens av hur hemskt det än låter.

Min familj kom föresten precis hem. De har köpt en väst till Elliot. Den är brun med en fluffig teddy-krage. Jag tycker synd om den hunden asså haha!

Jaja nu ska jag inte skriva mer för jag hade kunnat fortsätta hela dagen.

Puss


.

Fan jävla pissmög. Får man lov att svära på internet? Jag gör det i vilket fall. Hehe jag förstår inte hur man kan vara så egoistisk att man använder en människa för att glömma en annan och sen bara krossar människan man har användt? Det handlar om dålig uppfostran tycker jag. Eller dåligt uppförande rent ut sagt (för jag vet att du innerst inne är underbar).

Mest sur är jag på mig själv för att jag är otroligt lättlurad och att jag beter mig väldigt omoget när jag inte är balanserad uppe i huvet. Jaja, i'm movin' on although det gör jävligt ont i mig och hela mitt hjärta, nä hela jag, skriker nej.
Jag ska trotsa mig själv och mitt hjärta (som förövrigt håller på att skrumpna ihop till ett russin och dö av all sorg). För en gångs skull ska jag riktigt plåga mig själv och låta det va. It' wasn't ment to be, helt enkelt. Jag tycker om honom så mycket att jag inte vill utsätta honom för mig. Jag tänker inte vara självisk. Inte denna gången..


No one.

I just want you close where you can stay.

You can be sure that it would only get better.

You and me together every day and night.

I don't worry cause everything is gonna be alright.

Free day number two

Hejsan!

Usch vad det är skönt att vara ledig. Klockan är bara 14 och jag har redan hunnit vakna, äta frukost, klippa av min systers hår och gått på långrunda med hunden. Jag har absolut ingenting vettigt att skriva om just nu. Min hjärna e rent tom. Det är faktiskt jätteskönt att slippa tänka en stund.

Snart ska jag gå och spela hög musik samt fixa till mig inför dagen. Har just nu gårdagens smink hehe, inte jätte charmigt. Jag var så trött igår när jag kom hem så att jag inte orkade tvätta bort det.

Senare idag ska jag träffa Johan och Ellinoer. Får se vad vi hittar på. Är riktigt sugen på att göra något ofantligt roligt då jag måste få mina tankar på annat håll än vad de lägger ner mest tid på nu... Jag vet inte mycket just nu, men jag vet att idag ska jag vara jättevacker.

Pussar

alla har vi våra egna sätt...

Okej. It´s official. Min utväxt is gone! Det känns bra, men jag ser ut som en helt annan person. Lär väl vänja mig än en gång!

Alla har sina egna sätt att klara dagen efter att ha blivit dumpade. Själv har jag två sätt. När jag är så ledsen att det är outhärdigt, stänger jag ute allt och plågar mig själv genom att inbilla mig att jag är ensammast i världen, att ingen älskar mig och så sätter jag på de värsta kärleksfilmer jag kan tänka mig och tänker att det där hade kunnat vara jag. Att gråta mig själv till sömns är också något som inte är helt vanligt.
När jag känner lite lindrigare sorg, brukar jag göra en makeover på mig själv. Egentligen är det inga stora grejer, typ plocka ögonbrynen lite annorlunda, klä mig i kläder jag inte använder annars osv. Jag brukar göra detta för att inbilla att alla vill ha mig så att jag inte behöver leva ensam mycket längre. Just nu sitter jag här med väldigt väldigt oroväckande ögonbryn samt med en scarfs i håret. I dessa perioderna tvingar jag även någon stackare att låta mig göra en extreme makeover även på dem. Jag ska klippa av min systers hår imorgon samt färga det åt henne. Jag är då elak.

Ikväll var jag och Johan på bio. Vi såg "final destination" (tror jag den hette). Den är i 3D och var den första skräckisen jag någonsin sett på bio. Gissa om jag var rädd. Missade typ halva filmen för jag satt och håll för ögonen. Jag brukar annars vara iskall mot skräckisar, men denna. USCH! Ni borde se den och se den gärna på bio. Det ökar spänningen. Glöm inte 3D-brillorna!

Pussss.

lunch på bk och utväxtfärgning.

Hej igen!

Har varit iväg och ätit lunch på bk med Johan. Visste ni att det blir billigare att ta pommes, milkshake och dip med hamburgare än utan? Skumt, men så är det iallafall. Det säger väl allt om hur shabbig maten på burger king är..

Jaja, nu sitter jag iallafall här återigen. Inväntar Ellinoer som ska komma hit och hjälpa mig att bleka min utväxt, wiho. Det behövs vill jag säga er!

Något jag stör mig på är falska människor. Vill inte dra upp det för mycket här eftersom det kan förstöra en del, men jag kan förklara det som såhär: Hur kan någon låssas bry sig så mycket om en att man faktiskt går på det och sedan bara krossa all ens glädje? Jag förstår det inte, men det är nog för att jag själv inte är någon särskillt falsk person. Jag säger det jag tycker och går inte runt och ljuger eller ger folk falska förhoppningar.

Allt för mig. over and out.

Cäs

pluggdag..

Här sitter jag och sitter. Jag är ju som sagt ledig idag, men har en del att plugga, så det är det jag tillbringar min tid till just nu. Eller ja, inte just nu, för nu bloggar jag. Tog en liten välförtjänad paus. Hehe.

Vad annars då? Jo, har inte kunnat sova på hela jävla natten, så är jättetrött nu. Varför? Ingenting jag vill berätta om här, men förmodligen är det för att jag är överkänslig. Tar allting så stort. Hoppas på att det löser sig iallafall, vill ingenting hellre. Jag har inte heller ätit frukost, men jag har inget direkt behov av det. Inte heller någon aptit att prega i mig nånting, så får skylla mig själv. Jag tror att jag ska gå ner och handla mig coca cola och kanske nudlar senare. Mumsi.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men hittar säkert nån gullig människa som vill göra min kväll. Ska höra med André. Tänkte skriva att det var längesedan jag träffade honom, men kom på precis att det var det ju inte. Träffade honom senast i fredags när vi var hos Ellinoer. Åhh! Nu kom jag på vad jag ska gööra! Utväxten ryker. Om någon kan hjälpa mig det vill säga..

hehe puss så länge, skriver när jag har pluggat klart.

RSS 2.0