I'm leavin' today.

Okej hejdå allihopa, nu måste jag gå och vila mig innan jag åker. ( om 2 h och en kvart )

Vi hörs, ha det så bra så länge! puss


popcorn-mästaren

Så här kul har jag. Tänkte dela med mig. Det är meningen som ett skämt..!!



Typisk svensksommar.

Glad midsommar finis!

Idag har jag varit vaken sedan 10, tillochmed hunnit med hästen, klippt pappa, städat och packat lite till. Om typ 15 timmar sitter jag på flyget till Grekland, lite ångest.. men det blir säkert kul! Jag ska inte vara så negativ som jag är.

Usch, vad ska jag skriva om? Vädret? Jag blir seriöst deprimerad! Skitfint när jag vaknade imorse, men nu är det mulet som fan. Blir förmodligen värre och värre ända tills jag ska ut och då kommer det vara som värst. Sen imorgon, när jag är framme i Grekland, så kommer ni typ ha 30 grader här. Typiskt. "jag hade i alla fall OTUR med vädret.."

Nä nu e jag fan för sur för att skriva. Puss. Firar man midsommar i andra länder än Sverige?

myspys

Hej gullungar!

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Har nyss varit ute med Johis. Mysigt, det var så längesen! Nu sitter jag här med mitt täcke och myser, kollar på tv och lyssnar på mys-musik. Ska nog faktiskt sova snart.

pussisar från mig och min låssas hund (som jag har till tröst tills jag får min riktiga valpis)







Vet någon om man kan byta adress till sin blogg (Cassiess.blogg.se alltså)

Imorgon gäller det.

Hej hej!

Läget med er idag? Jag mår fint, men är lite nervös för allt just nu. Idag har jag börjat packa lite smått, varit hos mormor sedan hos Sofie, min kusin, för att klippa henne. Nu på kvällen har jag träffat en kompis snabbt och jag vet inte vad jag ska tillbringa resten av kvällen till. Drygt. Orkar verkligen inte sitta hemma och tråka.

Imorgon sticker jag alltså, då hör ni inte av mig på två veckor, synd va?! Nä jag tror att ni klarar er. Om någon vill hitta på något idag är det bara att höra av sig!

Puss och kram!

händer ikväll?

Ibland undrar jag om min pappa är trög. Jag har aldrig ätit morotsstuvning, ändå envisas han.

Just nu sitter jag och kollar på TV, väntar på mat och försöker komma på något att göra ikväll, men det går inte så bra. Kommer förmodligen bli ännu en tråkig kväll. Palla. Vad ska ni göra ikväll?

Puss, cassie

Who's the man?!

Hej gullungar.

Ähe du skojar med mig! Jag hade skrivit ett inlägg, som försvann sedan, envis som jag är, skrev jag om det, men då försvann fan ta mig det också, så nu skriver jag ett snabbt inlägg för jag orkar inte skriva om.
Idag är jag riktigt nöjd med mig själv. Jag känner mig sjukt vuxen. Vaknade vid 10( jag brukar vakna vid 14 när jag är ledig), sedan fixade och mig och stack till salongen för att fixa praktikplats. Det gick jättebra. Eva ville även ha mig där fler dagar än varannan torsdag under en period.
Min temperatur ligger idag på 36,9 grader. Jag håller stenkoll på den för att jag är livrädd för att den ska stiga som den gjorde igår. Det var läskigt vad snabbt den steg. Minsta ökning idag kommer leda till en tablett och hemmakväll, för jag vill inte vara sjuk nu när jag ska iväg.
Idag ska jag packa och vänta på att mamma ska komma hem och ringa uppfödaren. Det som saknas i mitt liv just nu är en liten valp så att jag har någon annan än mig själv att ta ansvar för. ( Kanske även en söt pojkvän, men jag ska inte ställa för mycket krav på mitt liv)

André om svimfärdig och odödlig.:
Ont i huvudet? Feber? Kallsvettas?
Kanske vår gode vän Douglas lämnat en present hos dig :D

Svar : haha jag tänkte faktiskt på det, men nu mår jag bra så tror inte att det är någon fara..

Puss, Cäss

svimfärdig och odödlig.

Hej sötnos!

Idag har jag inte skrivit pågrund att jag är sjuk och att jag känner mig som jag har blivit misshandlad. Hela kroppen värker, ont í huvudet och feber. Just nu mår jag dock lite bättre eftersom jag tog en ipren för ungefär en halvtimme sedan.

Idag har jag varit hos gubelini. Vaknade klockan två och mådde hur bra som helst. Hela vägen dit mådde jag bra, förutom att jag var lite trött. När jag väl kom dit började jag kallsvettas och gjorde snabbt det jag skulle, red inte för jag vet hur jag blir när jag mår sådär. Tog mig snabbt in till oxie och mådde sämre och sämre ju närmre jag kom bussen. Sedan fick jag sitta och vänta på bussen i femton jävla minuter. Jag blir så sur på att bussarna går så sällan som de gör! På bussen satt jag sjukt trångt med min väska och min barbackagjord (som för övrigt är till salu) och höll på att svimma var femte minut och spy var tionde (jag var NÄRA!). Det jag vill ha sagt är att det suger att inte kunna sms:a och fråga pappis om han kan hämta mig, var så nära på att dö.

Resten av kvällen har jag mått skit ända tills jag gick med på att ta tabletten. Det suger att det aldrig finns något att göra när man vill och kan, sedan när man är sjuk ringer Johisen och vill ha balkongkrök. Typiskt mig att tajma sånna här dagar..

Svar till Annie: Jag längtar också gummis <33

Puss på er!

Ystadmys

Hej gullisar!

Nu är jag hemma igen. Har ju varit på landet (Ystad) hos ellinoer. Hon har ju flyttat dit nu och deras nya hus var jättefint och supermysigt. Det blev en trevlig kväll som innehöll film, valpar, öl och gin & tonic och bubbelbad. Kom hem igen till Malmö runt 20.30 och då stack jag ut med Charlie för att göra ingenting, men det är alltid lika kul att träffa dig, gubben!

Just nu sitter jag i mitt nystädade rum och äter poppisar, dricker coca cola och kollar på mitt favoritprogram, scrubs. Ska kolla runt lite på internet och sedan ska jag sova.

Nu är det bara 4 dagar tills jag drar till grekland, 18 dagar tills vi hämtar voven (som vi förmodligen ska hälsa på på torsdag!) och ungefär 28 dagar tills Annie kommer hit. Får hoppas att det händer något kul innan jag åker iväg, någon fest eller något, jag behöver ragga upp nån söt kille.

Vi hörs imorgon. Sov sött!

Senaste bilderna på valparna. Nu spelar det ingen roll för mig vilken det blir för alla är lika underbara, visst?

Here comes the sun.

Hej sötisar.

Hur är det med er? Själv är jag så glad över vädret! Även om det kunder vara varmare käns det sjukt bra att det ser himla härligt ut. Solen lyser och där är inga moln på himeln ( iallafall inte vad jag kan se från min säng haha). Funderar på att dra ut snart och hitta på något. Även om jag kände mig nöjd och duktig över min hemmakväll igår, så känns det som att jag mår bättre av att hitta på någonting.

Kalas hos Daniella idag då som sagt. Det var jättetrevligt, synd att vi var tvugna att gå där ifrån så pass tidigt bara. När vi kom hem stack pappa och köpte coca och godis till mig. Jag blev jättechockad över att han hade valt så gott godis. Alla mina favoritsorter, så det är vad jag spenderar min tid åt just nu; Coca och godis alltså. Nu är jag super-rastlös, så får snart gå upp och fixa mig..

Puss så länge, ska försöka uppdatera senare.

I can't make it trough the rain..

OJ! Jag har helt glömt av min bloggis. Förlåt jag vet att ni har saknat mig, men jag har faktiskt inte haft så mycket att skriva om ändå. Trevlig kväll igår, tack Charlie-baby.

Idag har jag vaknat sent, vilket var supermysigt. Stack till stallet inte långt efter jag steg upp. Regn, regn och ännu mera REGN är ord som jag skulle vilja beskriva denna hemska dagen med. Egentligen vill jag bara sova och glömma bort att jag har levt idag.

Imorgon ska jag på kalas hos daniella som har fyllt 18! Stort grattis till dig. Tack även för kommentaren, jag blev jätteglad! Och till Annie: Hade velat att du var med igår också, men snart ska vi festa tillsammans igen.

Pussisar, nu kommer jag inte på mer att skriva.

@ Charlie

hej gullungar !

Nu sitter jag hos charlie med Andre, min trogne läsare, tobbe och viktor. Vi väntar på folk och vi ska ha så jävla kul ikväll att det finns inte.

Nu måste jag socialisera mig lite
Pussar

Party like a rockstar

Hej snygging.
Jag fattar inte det. Sommarlov. Igårkväll låg jag och tänkte på hur mysig julen är. Jag är konstig!
Skolavslutningen var mysig. Först betygsutdelning, jordgubbar och allsång med alla frisörerna. Sedan samlades hela skolan i matsalen för att se lärarna uppträda. Dom var så söta. HIP´s gosskör, we love them haha (hip= hälsa och idrottsprogrammet). Efter det skulle jag.. hem? Hem för att inte komma tillbaka på 10 veckor. Hur bra känns inte det på en skala? Typ supermegabra.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Funderar på att vila mig ( det är ändå 2,5 timme tills jag ska ut med mamma), men det kommer inte gå för jag är föruppspelt inför ikväll. Fast jag är iförsig jävligt trött. Somnade inte förän halv tre igår och då skulle jag upp klockan sju imorse. Enkel matematik: 4,5 timmes sömn.

Kramis.


sista skoldagen

Hej gullungar!

Jävlar i det vad jag längtar till imorgon just nu. Dagen kommer att se ut såhär:
08.30 Skolan för skolavslutning
14.00 Jensens Böffhus med mamma
(17.00 lämna tillbaka felix tröja)
17.30 blir det hem till charlie för att fira hela natten lång!
 
Ikväll har jag umgåtts med Chali. Vi kollade på matchen. Go Sverige, 4-0. Sen stack vi till BK för jag blev akut sugen på cheeseburgare. Jag är förövrigt superduktig på att övertala min lille vän. Jag hjälpte ävet charlie med att bära in alla hans datagrejer så att vi har musik i storarummet tills imorgon.

Förlåt för ett tråkigt inlägg (men jag bjuder på en bild, så det jämnar ut sig), nu ska jag nog lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och göra mig riktigt vacker. Jag saknar föresten min Elibeli.

Pussis.


Chillin'

Hejsan sötnos.

Nu är jag hemma från skolan. Alla var jättegulliga sagoféer! Just nu ligger jag här och kollar på "Real houswives of OC" (eller vad det heter) och försöker komma på något att göra, men borde dock vila mig en stund först för det tycker jag att jag har förtjänat.
Sommarlov imorgon alltså. Helt ofattbart och fucking otroligt. Det ska bli så grymt skönt att slippa plugg ett tag. Vad ska ni göra för att välkomna friheten? Själv ska jag först till skolan, hämta betyg och lite så, sen ska klassen ha picknik. På kvällen vet jag inte riktigt hur det blir om jag ska vara ärlig, men det löser sig säkert.

Anonym om Jag tycker faktiskt om pudlar:
Det var ingen ironi alls över bilden i förra inlägget(A) DU är riktigt fin ska du veta:)(A)

Svar: Haha tack! :) Vem är du?

Jag tycker faktiskt om pudlar

Heej gullungar!

Åh vad glad jag blir när jag loggar in på min blogg och ser gulliga kommentarer! Fortfarande vet jag inte hur man svarar, så svarar väl här då!


Annie  ([email protected]) om Intresseklubben?:
jag läser din blogg gumman :D

Svar: haha tur att nån gör det! :)

Anonym om music, baby:
älskar sommaren!

Svar: det gör vi nog allihopa, tror jag!

Anonym om Intresseklubben?:
Gud vad fin bild:$
Svar: haha tack tack, men jag anar ironi.


Hur glad jag nu än blir när ni kommenterar blir jag ännu gladare när ni berättar vem ni är! Idag fick jag akut rycka in och ta Gubelini. Vi hade supermysigt trots regnet. Sedan fick jag kvällsfodra till alla hästar. Snacka om giriga! Dom stod och sparka, så att väggarna nästan trillade ihop, i en kvart innan dom insåg att jag inte tänkte ge dom någon mat förän dom lugnade ner sig. Dumma djur (alla förutom min väluppfostrade lilla pålle, som stod helt stilla och väntade, puss på dig)
Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om idag, förutom att jag just nu ser ut som en pudel i mitt hår. Lockade det inför imorgon och ska försöka ta någon bild och lägga upp här i bloggen.. Nu tror jag att jag ska gå och nanna. Imorgon ska jag vara en söt sagofé hela dagen och Sagofen(min klass) ska spöa Gullhår(tvåorna) i sjukampen. Det ska bli jätteskoj! Puss och god natt. (Lägger upp en bra låt som ni kan lyssna på medans ni saknar mig!)

Moleoskopi

Hejsan!

Slutade tidigt idag, 09.50 för att vara exakt. Jävligt skönt, nu har jag hela dagen för mig själv.

Just precis nu, medans jag sitter och väntar på att min pasta ska bli klar, kollar jag på en film och gör en moleoskopi(Moleoskopi, att avläsa en persons karaktär genom att studera hans födelsemärken. Användes även som spådomskonst och sorterar idag under ämnesområdet divination, Enligt susning.nu) på mig själv.

Min födelsefläck på vänster kind tyder tydligen på att jag är: seriös, flitig och ambitiös och det på höger säger framgång. Tillsammans säger dom att jag kommer få framgång efter hårt arbete.
Jag har även ett under ögonbrynet, det säger att: jag är ihärdig, att jag kommer att få ett lyckligt äktenskap och att jag bör akta mig för åska och matförgiftning.
Det på vänster käke säger att: jag är kritisk och bör se upp med hälsan.
Märket på hakan står tydligen för att: jag är samvetsgrann, har sunt förnuft och konstnärlig talang. Gör alltid det bästa av situationen och blir klokare med åren.

Jag vet inte riktigt hur mycket jag tror på det här, men det känns som om vissa grejer stämmer och det är lite läskigt.
Nu säger spisen att min pasta är klar, hörs senare!

Over and out,

music, baby

Hej tänkte att dagens sista inlägg skulle vara lite härliga låtar som jag har lyssnat på ikväll.


jason derulo - we could make love

  Tay dizm ft. Akon- dreamgirl

Taylor Swift- love story

Promoe- svennebanan

Enjoy!

Nattpussar, cas

Intresseklubben?

Hejhopp!

Nu har varit ute och gått/tänkt och jag kom fram till att min blogg nog inte är sådär jätteintressant. Jag är inte sådär jätteintresserad av mode och lägger inte upp bilder med "dagens klädsel", jag bryr mig inte heller något om politik, inte heller om hur jag äter.. eller jo, mitt koncept är att jag får äta sånt som är svårtuggat= bryts ned långsamt av magen. Nu, tillexempel äter jag djungelvrål och dricker coca cola (för jag har kommit fram till att coca innehåller säkert brunt socker och det är ju bra?). Om jag inte hade varit jag hade jag nog läst denna bloggen eftersom det kan vara kul att läsa om hur andra i ens ålder tänker och vad dom spenderar sitt liv åt. Lite sådär smått stalker-aktigt av mig kanske.. Jag stalkar mig själv, creepy. Sen har ni ju faktiskt fått ett hårvårdstips och härlig musik också!
Jag hade tänkt att skriva lite om frisörutbildningen på John Bauer gymnasiet dessutom, men det får bli till hösten för just nu består alla våra lektioner av utvärderingar, städa klassrum, fika och leka lekar. Inte jättekul att läsa om kanske.

Vad tycker ni?
Återkommer kanske med ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
Kramisar

kommentarer.

Hej gullis!

Igår fick jag höra av en killkompis: "Snygg, snyggare, Cassie", då blev jag glad. Senare fick jag en annan "komplimang" utav Johan då han jämnförde mig med en katt: "Du är alltid så aggressiv, Cassie. Men du är iallafall söt!" Jag tror att jag försöker skippa den negativa delen av Johans observation. Det är ett bra tips att ta andras kritik och göra den positiv. Finns det någon som hela tiden berättar för dig hur ful du är t. ex; ta det som avundsjuka. Sedan finns det den typen av människor som säger något (ex. "Du är så otroligt fin!") sen tar tillbaka det med ett klassiskt "äh, jag skoja bara!" My ass, att du skojade.

Idag läste jag om "Glamour stiletto run 2009". Det lät jättekul! Det är en tävling där man ska springa 100 m i skor med klackar. Reglerna är att klackarna måste vara minst 7 cm höga och 1,5 cm breda, att man måste vara kvinna över 18 år och att du inte är elitlöpare. Tanken var ju inte att jag skulle delta i detta, men runt omkring finns andra aktiviteter som: bli sminkad hos maybelline, styla dig själv och bli fotograferad i PUB´s tält och andra roliga grejer. Det trista är att det utspelar sig i Stockholm, men om här är någon från uppåtlandet som läser, så är detta ett tips. 12-13 juni, kom ihåg det.

Fördelar med att vara blondin:
Man behöver inte mycket smink för att få fram sina drag.
Det finns alltid något att skylla på. "Va? Jag fattar inte. Jag kan inte hjälpa att jag är blond.
Att man kan använda torrschampo.


glamour och sängmys

Åh vad glad man blir när man kommer hem och ser att man har senaste nummret av Glamour i brevlådan! Nu ska jag bädda ner mig i min säng, lyssna på musik och lusläsa hela tidningen. Lycklig blir jag också när jag ser att man får ett "extra hårmagasin"

Hörs senare!

Sometimes I feel like..

Hej hopp!
Nu sitter jag här i skolan med världens värk i kroppen från igår när jag släpade med mina jävla spånbalar. Tyck synd om mig! Har nyss fått reda på vad jag fick på min inlämning om ekosystem, MVG! Det var fan ta mig oväntat. I hela kursen fick jag VG.
Nu så ska jag sitta här och vänta på att alla ska bli klara med sina betygssnack, sen blir det kubb (hur fan det nu ska gå till med min rygg..)

Puss och kram.

 




hårvårdstips

Hej allihopa!

Tänkte slänga in ett litet hårvårdstips här som jag tycker är väldigt viktigt för ett friskt och fint hår. Det kan vara svårt att veta vad som är bra för just Ditt hår, därför tänkte jag tipsa så att vi blivande frisörer slipper ta tag i slitna och tristna hår senare i vårt arbetsliv.

Hårinpackningar är bra för dig som har en dålig hårbotten. Torr eller fet spelar ingen roll. Det som är bra med hårinpackning är att den är så fet och som alla säkert vet; lika löser lika. Det vill säga att om du har en fet hårbotten, löses fetterna upp och har du lite fett(talg) eller inget alls tillför hårinpackningen detta.
Balsam är till för det utvuxna håret, för hårstråna. Det balsam gör är att det stänger igen hårstrået efter schamponering(så att håret inte blir flygigt) och det tillför självklart även fett vilket gör att hårstråna inte slits mot varandra på samma sätt som ett hår utan balsam.
Den sista produkten är strukturanter. Dessa är jättebra till preparerade hår och även för feta hår(som man inte vill använda balsam i). Strukturanter stänger igen hårstrået samtidigt som den "limmar" toppar och slätar ut ytan på håret. (exempel på strukturant är t.ex. spraybalsam)

Själv använder jag både hårinpackning och strukturant på mitt fluff. Det som är viktigt att tänka på är att man inte bara kan använda hårinpackning utan att man även måste använda en strukturant eller ett balsam utöver eftersom att en vanlig hårinpackning inte stänger igen håret.

Det var allt för mig. Puss


trött och sliten

Hejsan hoppsan!

Dålig uppdatering beror på att jag endast har sovit 4 timmar i natt. Var tvungen att gå upp klockan 9 för att åka till stallet och nu på dagen har jag sovit igen dom timmarna jag missade i natt.

Fick slita i stallet idag; ge hästarna mat, bära massa spånbalar(dom är sjukt tunga!!), mocka och springa fram och tillbaka som en pingpong boll mellan stall och hage. Sedan fick jag dock belöningen; red ut en runda med snutten och han var så snäll och jag kände att jag kunde lita på honom för en gångs skull.

Kvällen igår spenderades med Karro med flera. Trevlig, men kall kväll. Vi såg fotbollen (Sverige-Danmark, pinsamt), kom fram till att åldersgränsen på systemet borde sänkas till typ 12 år, aktade oss för A-brunnar och insåg betydelsen av smeknamn. (Cassandra- Cassie, Karolina- Karro)

Nu måste jag röra mig till stan i detta otroligt mysiga väder. (regn, regn REGN)

Pussisar, cas ( Vad gillar ni min nya design?)

sverige-danmark

Hejsan! Nu sitter jag hos tobbe på charlies data och väntar på att dom ska äta klart, att karro ska komma hit och på att matchen ska börja.

pussisar, cas

håkan är livet


Håkan Hellström- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Håkan Hellström- För en lång lång tid

Håkan Hellström- Tro och tvivel.

jag vill inte att "sommaren anars ska bli helvete"

 09-test.
gör det , anars blir din sommar helvete!


OM DIG
Namn - Cassie Nilsson.
Bor - Malmö.
Syskon - syster cimberly.
Ålder - 16.
Född - 1992.
Ögonfärg - grön.
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt - Höger.
Stjärntecken - våg.
Hårfärg - blond.
Födelseort - Malmö.

DAGENS..
Låt - Eeka Mouse- Wa-do-dem.
Saknad -  coca cola och chubbe..
Kläder - mjukis
Smink -  just nu inget.
Underkläder - trosor och bh?
Mat - ingen än.
Köp - vilka krav denna listan ställer! vaknade nyss
Göra sen - inte en aning. träffa karro.
Godis - låt oss göra detta till en godis-fri dag.
Pinsamaste - Att mina föräldrar fortfarande sover (13.47)

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - har aldrig i hela mitt liv plockat svamp.
Tycker du om godis - Som fan.
Hur många gånger i veckan äter du godis - 3 gånger kanske
Äter du oftast nyttig mat - Mjaa
Du ger mycket komplimanger till andra - ja
Är du nöjd med ditt förnamn - Nje, vill byta från Cassandra till Cassie
Du tycker att du själv är smart - så klart
Vad är det sämsta hos dig - att jag inte kan svara på denna.
Vad är det bästa hos dig - att jag aldrig skulle såra någon med flit.
Har du bra självförtroende - nja det varierar från dag till dag.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - vet inte, räknat med skolan så blir det väl 4 timmar.
Du tycker om att vara med tjejer - nä
Känner du dina grannar - nej
Vad har du för färg på dina underkläder idag - ljusblå/röd/vit.
Äger du några Björn Borg kalsonger- inga faktiskt.
Hur många ?- zero
Är  du en Björn Borg-fjortis ? - det skulle jag inte vilja påstå
Använder du BH? - yes.
Gillar du skolan? - nja, vissa stunder.
Har du någon gång skolkat - yes.
Spelar du något instrument - nä, spelade blockflöjt.
Sporter/aktiviteter har du gått i - simhopp, konståkning, gymnastik, ridning.
Har du några tatueringar - ne det har jag inte.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - haha jag räknar!
Tycker du om djur - usch och fy nej, jo klart..

BRUKAR DU...
Sova - aldrig.
Ta mediciner du inte borde ta - haha nej
Röka - nej
Snusa - naj
Skada dig - inte med vilje nej.
Klä dig i svart - hatar svart.
Lita på folk - nje, beror sig på vem.
Skada dig med flit -  haha nej.
Drömma mardrömmar - inte med mening.
Gå i skolan - aa
Gå i kyrkan - haha aldrig.
Ljuga - brukar skulle jag inte vilja påstå.
Vilja dö - aldrig ska jag dö.

NÄR...
Åt du senast - nyss faktiskt. Tog en paus och hämtade en macka
Läste du ut en bok senast - 2 månader sen?
Köpte du något senast - i torsdags.
Vad? - olivolja och coca cola
Svor du senast - igår.
Sjöng du senast - igårkväll.
Klagade du senast - igårkväll klagade jag på kylan
Klantade du dig senast - minns inte.

HAR DU...
För många vänner - haha nej. kan man ha det?
Förföljelsemani - haha what?
Någon annan psykisk sjukdom? inte vad jag vet, nej hihi.
Skadat någon? har jag säkert.
Färgat håret - tusen gånger typ.
Några piercnings - öronhängen?
Några tatueringar - fortfarande inte.
Egen dator - Ja, två st ;)
Gjort bort dig rejält - haha säkerligen

ÄR DU...
snäll - snällast
Snygg - snyggast
Söt - sötast
Kort - kortast. nje, 165.
Klantig - klantigast


härlig dag och en trött cassie

Hej sötnosar.

Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag somnar. Trevlig dag som innehöll allt från stötar från hagstängslet, som verkligen fick mig att känna att jag lever till en dragen fader.

Först och främst: ett stort grattis till min kusin, Marie, som tog studenten idag. Om du skulle läsa här vill jag säga att du var så fin idag och att man verkligen såg din lycka! Och tack för en trevlig kväll med god mat. Efter blev det att jag stack ut för att träffa lite kompisar, en del nyktra, andra inte...

Har inga bilder på min kusin, så jag gör detta till ett inlägg utan bild helt enkelt. Imorgon får vi se vad lördag och sveriges nationaldag har att erbjuda, snack om mys med vänner, men vi får se!

(Johan om Här kommer bilderna från sis' student.:
HAHAHAHHAHAHHAHAHH
Du är utklippt från första bilden gumman:(
svar: Jag vet! men man ser iallafall mitt gulliga heffa-lår ;) )

kramis

snabbinlägg.

Hejsan!

Hemma igen från stallet, nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen fix och sen bär det av till Jörgen Kock gymnasiet för att se min kusins utspark.

Träffa Julia ikväll, förmodligen.

Pussen/cas (idag är det föresten exakt 2 veckor och en dag till korfu, 1 månad tills vi hämtar hem valpen och ca 1 månad och tio dagar tills annie kommer hit)


Jag och annibun höstlovet 08

Här kommer bilderna från sis' student.






Lev livet.

God morgon sötnosar!

Jag skulle egentligen varit i stan just nu, men min kära kompis har inte hört av sig, så jag ligger hemma och slappar istället. Jag såg nyss ett program om en kille som har MS (en sjukdom när en viss del av nerven skadas vilket leder till att hjärnan inte alltid kan skicka signaler till musklerna). Jag blev så sjukt arg av att se det. Den här killen var så arg och så jävla negativ. Det är klart att det är fan inte skoj att få en sjukdom som MS, men man ska leva livet ändå, eller hur? Allt han berättade om var hur dålig han är och så jämnförde han sig med något som hör hemma i en källare. Deprimerande, minst sagt. Mitt tips: Lev livet medans ni kan och blir ni sjuka eller hindras att leva livet, sök stöd hos nära och kära och fortsätt bekämpa komplikationerna med lycka.

Vad händer idag då? Jo, sitter här och väntar på att pappa ska komma hem igen, då ska vi till Gubelini. Ikväll blir det mer student. Den här gången är det min kusin, Maries tur. Ska bli trevligt! Sen beroende på när jag kommer hem därifrån, blir det kanske att dra ut med lite kompisar, får se.

Kramiz, cas.


Alkohol och blondinbella

Hej! Nu är jag hemma igen och tänkte skriva ett inlägg till. Jag vet att jag skriver väldigt mycket, men det skadar väl inte? Just nu skriver jag mest för att jag inte vill somna och lite för att jag vill komma  till andra sidan på min blogg.

Jag har nyss varit ute med Johan (som inte var helt spiknykter, om jag inte misstar mig?). På vägen hem tänkte jag på alkohol och minns att jag såg ett klipp från en debatt mellan blondinbella och en alkoholnisse (http://www.youtube.com/watch?v=VQDv557y96c). Ämnet var då såklart, alkohol, och nissen kritiserade blondinbella för att basera sin blogg på alkohol. Detta var tydligen inte bra eftersom hon "är en förebild för många unga tjejer". Min åsikt är att ungdomar börjar dricka för att de vill och inte bara för att blondinbella gör det. Ungdomar dricker och detta är bara för nissar som honom att inse. Fjantigt och onödigt att ta upp detta i media.

För övrigt vill jag poängtera att jag endast har läst Blondinbellas blogg en gång och det var för att kolla om detta stämmer. Det gjorde det såklart. Jag kom även fram till att hennes blogg är den mest tråkiga och fantasilösa bloggen ever.

Jag tänkte även på att jag inte alls har skrivit något om min lille häst i den här bloggen och det borde jag kanske eftersom han är en väldigt stor del av mitt liv och att han betyder otroligt mycket för mig. Jag lägger in en bild på honom för att kompensera detta. Nu ska jag surfa runt lite på internet innan jag somnar.

Puss och kram, ses på stan.


Grattis Sis

hejsan hoppsan! Vilken trevlig dag det har varit idag. Trevligt folk, lycklig syster och god mat. Jag fick träffa massa nära och kära som jag inte träffat på länge och glad blev jag när alla gav mig komplimanger för mitt hår. "Oj! Är det Cassie? Jag kände inte igen dig. Ditt hår är jättefräckt. Verkligen, chict." Det var dessutom så härligt att se hur glada alla studenterna var och det får mig att längta ännu mer efter då det är dags för mig, men först måste jag ju lära mig mitt yrke fullt ut också.. Bilder från Cimpes student kommer när jag pallar lägga in!

Just nu ligger jag i min mysiga säng och hoppas på att någon ska ändra sig och ta en promenad med mig, men det verkar inte ut att bli så. Kommer sluta med att jag tar en snabb fem-minuters-walk och sen går in och lägger mig för att sova. Åh, vad jag i sånna här tillfällen önskar att jag hade en pojkvän som följer mig vart jag än går, men icke sa nicke. Det verkar som nån där uppe har bestämt att jag shall stay single for the rest of my life.

Nä, nu går jag ut, SJÄLV.

Pussisar.


-

Okej, stressad, arg och irriterad. Hur kan man se ut som en uppstoppad gris i ALLA kläder? Nu ger jag upp med att kritisera mig själv och slängde på mig en svart spetströja, leggings, rutiga shorts och en röd sjal. Tänk vad lätt att vara kille i ett sånt här fall, bara slänga på sig en skjorta och kostymbyxor... Fy för dom.

Ska iväg om en kvart så nu måste jag liva upp mitt humör.

Kramisar, sötnosar.

Studentdagar

Hejsan! Jag tycker att det går ganska bra med min blogg den här gången, eller vad tycker ni? :)

Idag är ingen vanlig dag, för idag tar min kära syster studenten! Just nu sitter hon förmodligen och steker på champangefrukost, medans vi här hemma sliter så att svetten rinner. Ja, alla förutom jag asså. Jag ställde dock upp på att gå och handla olivolja (och coca till mig).

Om cirka tio minuter kommer Johan hit så ska jag klippa till honom lite inför ikväll, då han också ska på studentfest. Stress stress, men jag ska nog hinna allt.

Stort grattis till min älskade syster som har slitit igenom dessa jobbiga skolår, Grattis. Jag skriver nog lite senare igen!

Pussisar.



Jag och min syster, Cimberly (nyår 2008-2009)

svar på kommentarer

Jag har ingen aning om hur man svarar på kommentarer, så ni får era svar här ist!

Postat av: Kicki

Omg så söt valpen va :o :o

2009-06-03 @ 08:31:30
URL: http://hestfluga.blogg.se/

Svar: Ja! visst är hon?! Ingen ska underskatta kineser ;)

Postat av: den coole(H)

AAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAGAD blev det den svarte? :)

2009-06-03 @ 15:19:34

Svar: Inte säkert än, men förmodligen :) Håll tummarna!

( Föresten så har jag redan haft jättemånga besökare, jag är jätteglad! Fortsätt läsa !)

Afternoon tea

Hej alla glad! Hoppas att någon vänlig själ läser här, hihi. Hur är det med er idag? Jag mår jättebra, helg och allt!
Idag har jag varit i skolan, som på de flesta andra vardagar. En kort sammanfattning av dagen är; "afternoon-tea", träffa M, städa i förrådet och busa runt.

Oj! Nu hinner jag inte skriva mer, återkommer efter maten.

Puss så länge



Såå! Det blev pizza bolognese. Pul, men nu är jag riktigt mätt! 

Jo, det jag ville ta upp var om att vara kompis med sitt ex. Fungerar det (ärligt talat!) för någon? Jag vet inte hur många gånger jag har hört/sagt: "men vi kan väl fortfarande vara kompisar?". Är jag kompis med något av mina ex? Nej, precis. Jag vet inte om det är såhär för alla, men det jag skriver nu är ur mitt perspektiv. Jag är inte människan som ofta bråkar, därför tar mina förhållande aldrig slut på grund av bråk, utan på grund av saker som jag stör mig på hos min pojkvän eller som han stör sig över hos mig. Den här "personlighetsstörningen", den kommer ju inte försvinna bara för man gör slut och man kommer fortfarande att störa sig på varandra vilket leder till att man inte kan fortsätta vara kompisar. Jag kan iallafall inte umgås med människor jag stör mig på. Jag blir bara otrevlig och det leder till bråk bråk bråk..

Haha gud, märks det att jag är singel och har för mycket fritid? Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra ikväll!

Sköt om er!


Den här har min kära vän ellinoer, t.v,  redigerat (som hon säger). Moget, va? :)

Gratis kläder!

Om du vill ha gratis kläder, tryck på den här länken GRATIS SHOPPING!. Det kostar ingenting och registrerar du dig här så hjälper du mig! :)

Detta går ut på att samla poäng. Du får poäng för varje ny du värvar, superlätt! Jag blev medlem idag och har redan tjänat ihop 55 poäng!


 Nu ska jag gå och lägga mig! Det blir lätt väldigt sent nu förtiden tycker jag, vilket inte är bra eftersom jag blir som en zombie dagen efter. 

Sov sött, Cassie 

sista bloggen, jag lovar!

Hejsan!

Jag heter Cassie och är 16 år (född 92). Jag har haft en jävla massa bloggar rent utsagt, men jag har aldrig varit särskillt aktiv med att skriva i dom, men nu gör jag ett nytt och sista försök. Skiter detta sig, så bör jag helt enkelt inte ha någon blogg. Från det ena till det andra, just nu håller jag på att utbilda mig till frisör. Jag läser på John Bauer gymnasiet i Malmö, där jag även bor. Jag har två år kvar på min utbildning, sedan är det alltså dags att ge sig ut i arbetslivet, pirrigt att tänka på imed att detta året har gått så fruktansvärt snabbt.

Nog om mig, har ni några frågor om mig, är det bara att fråga på, men jag är inte sådär jätteintressant. Lever ett helt vanligt tonårs-liv... och som alla andra studerande ungdomar längtar jag efter sommarlovet något enormt. Det är faktiskt bara nio dagar kvar till dess. Vad händer summer 2009 då? Jo, den 19 juni åker jag med mina föräldrar till Korfu, en grekisk ö. De senaste åren har mina föräldrar blivit helsålda på Grekland. Vi har hunnit åka till Rhodos, Cypern, Kreta, Kos och Korfu snart då, va. När jag kommer hem är det dags att hämta min efterlängtade vove, en liten Chinese crested valp (som ännu inte har något namn, så i bloggen kommer hon benämnas som valpen). Hon är världens goaste hund. Sen runt den 15 juli kommer min favorit- Annie hit och ska bo hos mig i två hela veckor. Underbart, va? Vi kommer ha det supermysigt. Vad ska ni hitta på i sommar?

Kramisar, Cassie. ( lägger upp en bild på mig och en bild på valpen här under)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0