gammalt svar.

oooops!

Råkade hitta en kommentar. Gammal som satan men, Sandra. Om du fortfarande är här!

Hej
Tänkte bara höra vilken salong du börjat jobba i?

Jag jobbar på Modefrisören Romeo & Julia i Malmö, välkommen in och klipp dig!! ;)





lugn dag och finbesök


idag har varit en sån där seg dag. Jag har fått håret fixat och haft en kund. EN kund. Herrklippning närmare bestämt. Kan iförsig vara skönt att ta det lugnt ibland.

Just nu sitter min vän på tåget från Gbg till Malmö och han ska stanna heeela helgen, som jag längtar. Efter jobb ska jag vandra ner till centralen för att möta upp honom. Jag är nästan lite nervös, ehehe.

Som jag skrev igår, är min faster i Svea-land, så ikväll blir det släktfest på Happy Bar!! Om min gbg-vän vill alltså.. har inte vågat fråga honom ännu. Annars vet jag inte!! Vad ska ni göra ikvällan??

Nu då? Nu ska jag in till grannen och handla energidryck och chilla den.

Take care, bye bye then!!!
puuuuuuuusssssiiiisar

Nästa kändisfrisör?

Nu har jag skrivit om detta både i SMS och på Facebook. Varför inte uppdatera bloggen också? (även om jag känner mig lite smått patetisk..)

Det mest patetiska är att det var mindre än en timme sen det hände och redan har jag hunnit uppdatera så pass mycket. Mitt liv styrs av internätet! Jag klippte alltså min första kändis. Visste inte ens vem han var först, men tydligen en stand up- komiker. Al Pitcher. Känns det igen? Han klippte sig för att han skulle spela in för RAW-comedy på tisdag(?). Min klippning kommer alltså vara på TV.

Fetaste!! Tyydligen skulle jag få fribiljetter till nästa Malmö-show om jag mailar honom. Tackar jag inte nej till. Ett gott skratt förlänger livet, som man säger...


Bjuder på lite smakprov, enjoy!

Lagomt på tiden.

Miss my bloggis <3

Jag lever, faktiskt. Mot alla odds. Sedan senast jag skrev har jag lidit genom en lång sommar, Barcelona resa och massa roliga aktiviteter med mina vänner. Ångrar att jag lade bloggen på hyllan.. annars hade jag ju kommit ihåg vad jag gjort för hemskheter!

Updaterar mig med det jag kommer ihåg:

- Bakken med min kusin, Marie och Victor. Very ball!
- Tusen fester och utgångar. Very ball!
- Barcelona resa. Extream ball!
- Halloween på Swing in. Ball.
- föreställningar av Cabare Moulin. Dragshow, vågar man kalla det, det? Min syster är bakgrundsdansare där! Ball satan.
- Hjärtundersökningar med elektroder, EKG, pulsmätare och blodprov. Not so very ball.

Igår var jag i stallet (har knappt hunnit vakna fast jag sitter på jobb, där av inte gjort nåt idag än.. förutom en herrklippning)Det var freezing kallt. Det är sånna dagar man tackar gudarna för att slippa bli biten eller trampad på. När fötter och händer känns som gjorda av is och en liten smäll (eller tramp/bet) kommer få dem att splittras i typ tusen bitar. Jag red lite på chamisen. Det var skojs. Han lekte speedy gonzales och jag satt mest och höll mig kvar. Full galopp över ängarna, sann frihetskänsla. Finns ingen högre adrenalindos.

Efter stallet, stack jag hem till min lilla farmor (hon är verkligen liten!!). Min faster har rest till Sverige för att hälsa på. Vanligtvis bor hon i Belgien. I vanlig ordning klippte och färgade vi henne. Snyggt! Hoppas jag. Hade inte ork att stanna kvar och se resultatet av färgen.

Sist av allt gick jag ut på en lång promenix. Det var längesedan. Har blivit så jäkla försoffad på senaste. Ändring på det?? Yes. Det är skönt att gå, jag mår bättre av det. Sover bättre = piggare dagen efter. Det är inte det att jag direkt är ute efter någon större fettförbränning, men med de läskmängder jag häller i mig, får man röra lite på sig.

Nu ska jag sätta mig med lite korsord och hoppas det kommer in någon droppis till mig. men först...

BILBOMB!!!

halloween- Cruella De Vil

Barcelona - massa öl!

hästis utanför Bakken

@ Camp Nou

Fest hos Marre.

Så här ser jag ut numer!

Cabaré Moulin! Jag, Baboshka och marie


Puss och kramisar i massvis!
Cassssssssie

RSS 2.0