Resultatet?

Nu e det färdigt! Hur tror ni att det blev ??

Uppdaterar med bild senare ikväll !

Puss

Nu är det dags!

Nu blir det slingor för hela köret! Håll tummarna, ska göra det på mig själv! Kommer att lägga in resultatet no matter what sen, så stay tuned!

Före bild:


Cas goes ännu ljusare igen.

Jag ska föresten slinga håret imorgon (idag), kära snuttisar!

E väl hyfsat blond just nu, men ska bleka slingorna ännu ljusare, vita <3. Saknar ju att vara så ljus som innan, så varför inte ! ? Ska allt gå och lägga mig nu, så att det blir morgon snabbare. Wie.


Nåt sånt här vill jag ha det. Fast inte med folie, utan hätta. Fleer vita slingoor <3

myskväll

Hej hopp!

Nu är jag hema igen. Mina planer har skitit sig.. som vanligt. Det blev varken ut och köra eller hem till mormor. Följde med K och J på en liten roadtrip till Falsterbo. Mysigt, fast lite kallt. Jag följde nog mest med för att jag älskar att åka bil. Särskillt med hög musik och med vänner jag tycker om.

Efter FB blev det en tur till både trellehulla och Vellinge. Hämta upp och lämna sånna som är för lata för att ta bussen =), men jag förstår dom till viss del. Jag tycker det är rätt mysigt att åka buss, men från T till V/malmö? Naaj.

Vi hörs imorgon om inte tidigare.

pussis


Segisdag

Hej hej!

Allt bra med er idag? Jag mår fint förutom att jag har varit så seg hela dagen, men lite har jag fått gjort. Har varit ute med hunden och så har jag tränat lite på X-trainern. Mihi jag är så duktig.

Just nu kollar jag på scrubs, mitt favoritprogram, och snart tänkte jag fixa till mig så att jag sedan kan hitta på någonting. Kanske gå hem till min älskade mormor.. Ska iallafall förmodligen ut och köra senare, så håll er inne då om ni inte vill dö en plågsam död ;)

Puss och kram



Jag och mormor <3


konsten att väga sig

Haha hittade en rätt så kul lista när jag googlade runt.

Konsten att väga sig

  1. Ställ in badrumsvågen så den visar fem kilo för lite. Förträng sedan denna handling ur ditt minne.
  2. Leta upp "rätt ställe" att placera vågen på. Ofta är badrumsgolvet doserat så att det sluttar mot avloppsbrunnen. Denna backe kan vara ett bra ställe...
  3. Prova med att sätta bara ena foten på vågen. Om du inte tycker om vad du ser, hoppa genast av!
  4. Låt aldrig den snurrande skalan få ro. Håll den i ständig rörelse genom att låta kroppstyngden vila på ömsom den ena, ömsom den andra foten.
  5. Hoppa snabbt av vågen när det är de lägre siffrorna på skalan som visar sig.
  6. Håll ett stadigt tag i handfatet under hela vägningen!
  7. Om det område där skalan rör sig är motbjudande, övertyga dig själv att skalan visar minst tre-fyra kilo för mycket. (Eller mer vid behov).
  8. Stå på tå när du väger dig. Låt aldrig hälarna komma ner på plattan.
  9. Dra alltid av minst ett kilo för osedvanligt hög vätskehalt den här dagen.
  10. Om du är alldeles naken, dra av 1 kg för kroppshår och tandfyllningar. (Kan man göra när man har kläder på också)
  11. Ta av glasögon eller kontaktlinser. De får dig att väga mer, och när du tagit av dem kan du dessutom inte läsa av vikten.
  12. Köp aldrig en balansvåg. Köp den billigaste fjädervåg du kan hitta. Försök få tag i en barnvåg som inte visar över 50 kg.

tagen från: http://yttermera.se/kropp_och_halsa/viktminskning/konsten_att_vaga_sig.html


skogspromenad

Hej hopp!

Nu är jag hemma igen. Det blev som plannerat förutom aerobicen. Det var ingen annan som orkade träna två pass än jag och tycker inte om att träna ensam.

Efter stranden kom kalle och hämtade mig. Vi spontanbesökte Bokskogen och gick 3 km där. Måste säga att vi var lite nervösa när vi trodde att vi hade valt 10 km rundan istället.. Förutom promenaden såg vi två ugglor, ett rådjur och vi hittade tillbaka till barndomen på tarzanbanan (hinderbana).

I natt ska jag allt sova i min härliga stora säng ( <3 ) och det snart. Börjar bli trött och ska följa med pappa till doktorn imorgon. Snäll jag är, va?

Sov sött snuttisar !

strandträning

Min plan med att vakna tidigt på balkongen gick.. sådär! Det slutade med att pap kom ut och väckte mig kl 11.30 och med att jag sedan gick upp kl 12.30.

Idag har jag och voff varit hos farmor och solat i hennes trädgård. Det är otroligt vad jag blir brun snabbt. Love it, men det försvinner liika fort =(.

Nu ska jag iväg för två träningspass på stranden. Först yoga och aerobics. Efter det får det bli ett kvällsdopp och sen grilla med familjen, mysigt va? Vad ska ni göra ikväll?

Kramisar.


Promenad genom malmö

Det blir nog en natt på balkan igen. Denna gången själv. Detta mest för att jag är för lat för att bära in min stora madrass på mitt rum igen. Gör det imorgon. Det positiva med att sova på balkongen är att jag störs så pass mycket av ljuset på morgonen att jag inte kan sova bort hela dagen, smart va? 

Just nu sitter jag på mitt rum. Här e ensligt och tyst. Tv-antennen är trasig, så inte kan jag ens se på Tv.

Jag har egentligen haft en rätt så tradig dag idag, men Ellinoer har förgyllt den. Vi har promenerat genom en stor del utav malmö, annars ingenting. Men det kan vara mysigt att ha det så ibland också.

Nu funderar jag på att sätta mig i stora rummet med mam och sen gå och lägga mig. Vi får se hur det blir.

Puss


skottlossning och sleepover

Nu är midsommar över.. Jag käner sån ångest när högtider är över. Man går och längtar i kanske en vecka och sen är kvällen över på typ 5 timmar (som känns som 10 minuter!). Nu är ju närmsta "högtid" Halloween och då firar man väl inte på samma sätt som typ nyår?

Aja, bara tankar. Jag hade iallafall en trevlig midsommar. Började som sagt hos Kalle där vi lagade lite mat och åt. Efter det åkte jag hem till en vän i Arlöv. Också väldigt skoj. Har ingenting att klaga över. Vissa grejer blev kanske lite fel eller came out wrong, men det är väl sånt man får ta?

I natt sov jag, Ellinoer och Joakim på min balkong. Haha! Släpade ut min stora madrass. (har inglasad balkong). Det var super mysigt, men ju mer dagen närmade sig, ju varmare blev det. Till slut höll jag på att smälla som ett popcorn och det blir ju inte bättre av att där va jättetrångt. Dessutom var det lite läskigt. Har varit två skottlossningar här i Malmö i natt. En av dem ganska nära mig, så poliserna flängde fram och tillbaka utan för!

Krami Cas



haha hade jag passat som polis?

Börjar värma upp!

Nu sitter jag hos kalle kula. Vi har varit på mobilia och köpt mig en klänning. Vanlig vit och enkel med marinblåa ränder. Har precis fixat mig och druckit vätske-ersättande.. blev lite för mycket igår för att vara kvällen innan midsommar!

om två timmar ska jag alltså vara i arlöv för att fira sommaren, så det är väl dags att börja värma upp snart =) Min fot är väldigt svullen och gör ont, men inget kan hindra mig från att festa gärnet ikväll.

Kalle vill att jag skriver att han är världens bästa kompis... även om det inte stämmer, hehe!

Krami Cas


bjuder på lite sommarbilder från kalles data enjoy!

HOPPSIHEJ

Ojsan! Glömde bort att skriva om vad som hände igårkväll..(förutom pilen).

Det blev ingen tur till stranden utan jag stack hem till Dante. Där kastades det pil och de spelade beerpong! Jag satt mest på balkongen eller pratade med Frank och Martin. Det var kul att träffa hela det gänget igen eftersom det var ett tag sedan sist. Dessutom älskar jag att vara i Limhamn, min favoritstadsdel, tror jag!

Nu ska jag fixa mig!

Puss

Midsommarafton

Hello friends and happy midsommar!

How ya´ll doin'? Jag mår iallafall lite sådär. Måste jag säga. Lite ont i huvudet och så sen igår, sen går jag som ett mongo. NÅGON råkade kasta en dartpil i min fot igår och det var väl inte sådär jättefarligt, men nu är det lite inflamerat, så hela området runt lilletån är svullet ! Stackars mig.

Jag ska iväg till mobilia om en stund, så jag måste dratta iväg och fixa mig sen blir de midsommarfirande för hela köret, men ska nog hitta tid till nått inlägg till !

Krami


Dagens händelser.

Hej hopp! Än har jag inte glömt bloggen!

Nu har jag gjort allt som stått på schemat idag. Var först nere på lagunen (ett stort fält nere vid ribban där man kan rasta sina vovar), sen stack jag hem till Kalle en runda och klippte hans mamma. Vi fixade även lite gott gott tills imorgon, midsommar afton. Sist av allt var jag och tränade vid kallbadhuset där Friskis och Svettis har aerobicspass. Jobbigare än vad det låter. Är knallans röd i ansiktet fortfarande.

Ikväll tror jag att vi ska dra oss ner till stranden och mysa. Älskar stranden, det är typ mitt andra hem.. På sommaren iallafall. Vad ska ni hitta på?

Kram aerobiccass


(hade gjort en jätterolig bild, men fick inte fram den.. =( )

dagens tvillingar

Förresten!

Är det bara jag som har tänkt på hur nära blondinbellas ögon sitter varandra? Någon annan som har ögonen tätt inpå varandra är... ORANGUTANGEN! Lika, va? =)
Tänk dig att snagga apan helt och sätta på en blond peruk, samt fixa till BB´s tänder lite ;) Tvillingar!

Sötast? Apan eller BB?

Nu är det sommar, nu är det sol. Nu är det koskit i hagen..

Goood moorgon!

Så härligt väder vi har idag här nere i Malmö idag. Hur är det i resten av Sverige?

Jag ska snart ut på en liten promenad med hunden tänkte jag. Ska bara samla lite kraft, så skriver här sålänge! Resten av dagen är i stort sett oplanerad. Ska klippa K´s mamma lite senare och så ska jag hinna till Oxie en stund. Min lilla vof ska bo där medans vi är i Turkiet, så måste vänja honom.

Kvällen är iallafall helt oplanerad, så jag är öppen för förslag !

Kramis


Hemmakväll vs. fest.

Hehe ett inlägg till ska jag nog hinna med!

Vad gör jag uppe såhär sent? Sanningen bakom mina sena nätter hemma är ofta att jag fastnar framför Tetris, ni vet spelet där man ska samla ihop poäng genom att få olikformade klossar att bilda rader, pinsamt nog. Haha!

Ofta har det också hänt att jag sitter uppe och kollar på dåliga sitcoms som "Seinfield", "Cheers" osv. Jag tycker egentligen inte om sånna program, inte alls, men ändå kollar jag på dem. Inte helt ovanligt är att jag sitter inne på typ "Din Gata"´s hemsida för att hitta nya, bra låtar. Va? Vilket liv?

Ändring blir det dock till helgen. Då ska jag festa all night long x 2 (fredag OCH lördag). Det känns som jag börjar bli gammal. Vanligtvis hade jag varit ute och hittat på sakor varje kväll under sommarlovet. Nu har jag blivit som en soffpotatis. Det är inte sällan jag är hemma innan tio. Jag tänker skylla detta på mina vänner. Om ni läser, så tycker jag att vi ska falla tillbaka till typ sommaren 08 och festa som om vi vore 14!


hmm.. vad hade ni valt? Hemmakväll med tetris eller fest? ;)

Halvbesatt av andras liv?

När jag väl kommit igång med att blogga, då jävlar bloggar jag. Tycker det är rätt kul att dela med mig av mitt liv och mina tankar! Hehe.

Jag har precis varit ute på en liten runda med Elliot, min hund. Då brukar många tankar sättas igång, men idag hände ingenting i min hjärna mer än att jag koncentrerade mig på att han skulle gå fint och så där. Han har blivit lite bångstyrig på senare dar, inte okej.

Just nu, i bloggande stund, halvligger jag i min säng och kollar på scrubs, mitt absoluta favoritprogram. No bella & tyra show för mig inte. Där går min gräns för besatthet av andras liv.

Sov sött, så hörs vi imorgon (tror inte att jag kommer skriva mer idag, men man vet aldrig!) =)


Midsommarnatts mardröm

Jag har lovat Kalle, typ, att skriva någonting snällt om honom. Så jag tänkte tacka honom för att han lyssnar på mig och låtsas spela intresserad (av var mina finnar är placerade i detalj)!

Vad gör jag nu? Jo! Jag sitter och försöker få liv på ett miffo som är skyldig mig pengar. Hehe det går inte så bra, men inte kan han hjälpa att hans mamma inte uppfostrade honom ordentligt? :)

Imorgon är det alltså torsdag, en dag kvar till midsommar. Jag minns när jag var liten och inte kunde sova dagen innan varken nyår eller midsommar. Vi firade alltid tillsammans med mina föräldrars vänner, klädde midsommarstången och plockade sju blommor som vi la under kudden. Nu är det bara massa fylleproblem. Okej på nyår, men midsommar ska väl egentligen vara mysigt?

Kramis



Jag och kalle, min bästis (top-10 iallafall)


Nu har jag allt hittat tillbaka till bloggis igen.

Jag blir alltid så sugen på att skriva i bloggen när jag har läst runt lite på andras bloggar, så då ser jag inget större problem än att skriva lite!

Min stora favoritbloggare är Kissie, faktiskt. Ibland blir jag så irriterad på det hon skriver att jag måste gå ut och gå av mig ilska, vilket ger mig träning. Bra, va? haha tack, Kisse.

Jag har som dom flesta andra 17-åringar sommarlov nu. Livet leker. Hitintills har jag varit på stranden (Falsterbo är det ända som duger), umgåtts med kompisar, festat och lärt mig att laga mat.. (bacon, macaroner och pulversoppa!). På fredag är det midsommar ju! Då blir det party party. Ser ut som jag har fixat mig en toppenkväll, faktiskt. Vad ska ni göra på midsommar?

Den 11 juli åker jag till Alanya med familjen. Modigt av pappa att ge sig av till turk-land med tre blondiner, eller? Haha =) Jag var väldigt skeptisk till att åka med. Gillar inte att åka hemifrån, men när pappa muta mig med pengar gick jag med på det! haha

Pussisar

I´m walking on sunshine.

Vilket härligt väder vi har här! Malmö är nog världens bästa stad (näst efter Barcelona det vill säga).
Jag och Elliot har legat och solat på balkongen idag. Vi har smörjt in oss med solskydd så klart! Vi båda luktar somrigt piz baun eller vad den heter. My favourite sunprotection, bara för den luktar gott.

Igår var jag på Ystad saltbad, ett spa. Det var supermysigt. Vi solade, badade bubbelbad, tränade gym, simmade, badade ångbastu och badade turkbad (heter det så?). Jag bangar inte på att göra om det!

Snart ska jag och K iväg och göra lite buisness hihi. Nä, ska bara fixa en grej, men jag tyckte att jag maffia när jag skrev det!

Puss&kram.



Jag och Elliot när vi hämtade hem honom =)

RSS 2.0